Trouwringen Doetinchem

Het samen uitzoeken van jullie trouwringen in Doetinchem is een bijzonder moment. Juwelier De Tijd neemt hier samen met jullie de tijd voor en staat jullie bij in het maken van de juiste keuze.

Dé trouwringenexpert

Bij Juwelier De Tijd in Doetinchem begrijpen we dat een trouwring meer is dan alleen een sieraad; het is een symbool van eeuwige liefde en verbondenheid. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij als geen ander instaat om jullie te begeleiden op de prachtige reis naar de perfecte ringen.

  • Keuze uit duizenden modellen
  • Gratis graveren
  • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
  • Maatgarantie
  • Levenslange garantie op materiaal en fabricage
  • Gratis verzekerd tegen diefstal of verlies

Ruime en unieke collectie trouwringen

Bij Juwelier De Tijd hebben we een ruime en unieke collectie. In onze collectie: gouden ringen van 14 karaats tot 24 karaats, in standaardkleuren zoals witgoud, geelgoud, roségood en roodgoud. Maar we hebben ook bijzondere kleuren en legeringen, zoals Spring Green, Rosewood en Supla Grenadine.

Voor ringen van andere materialen, zoals platina en titanium, kunnen jullie ook bij ons terecht. We hebben een aantal exclusieve materialen in onze collectie opgenomen, denk aan ringen van meteoriet, carbon en zirkonium.

Mochten jullie toch op zoek zijn naar iets exclusiever, dan hebben we een prachtige selectie bicolor trouwringen, waarin diverse materialen worden gecombineerd tot verrassende ontwerpen.

Bekijk nu de collectie

 

Gratis onderhoud

Om te waarborgen dat jullie trouwringen zo mooi blijven als op de dag van jullie huwelijk, kunnen jullie elk jaar langskomen voor gratis onderhoud. We controleren de zetting, maken de ringen schoon en polijsten ze.

 

De vier mooiste trouwring-merken

Onze collectie is samengesteld uit vier merken. We hebben hierin een bewuste keuze gemaakt, en daardoor voor ieder wat wils.

Niessing

Niessing is een bijzonder Duits merk uit Vreden (Duitsland). Dit sieradenmerk bestaat sinds 1904 en is oorspronkelijk begonnen als maker van trouwringen voor nonnen. Nonnen droegen deze ringen als symbool van hun spirituele huwelijk met God.

Inmiddels behoort Niessing tot de beste 3 sieradenmerken wereldwijd. Veel van hun ontwerpen en kleurkeuzes vinden hun oorsprong in de Bauhaus-stijl, wat zorgt voor verrassende en verfrissende designs.

Ruim 40 jaar geleden onthulde Niessing de Spannring; een baanbrekend stukje techniek, dat tot op de dag van vandaag zijn gelijke niet kent. De Spannring klemt een diamant tussen de uiteindes, waardoor de diamant veel meer licht kan vangen en daardoor prachtige kan schitteren.

 

Schaffrath

Schaffrath is van origine een diamantslijperij en dat zien we duidelijk terug in hun sieraad ontwerpen. Alle sieraden draaien namelijk om de diamant(en) en de ontwerpen zijn zo gemaakt dat de diamanten het beste tot hun recht komen. Zo hebben ze ringen waarbij de diamant ‘los’ zit en kan kantelen. Schaffrath staat bekent om hun exclusieve trouwringen in het hogere segment, maar het zijn dan ook ware diamantkunstenaars.

 

Henrich & Denzel

De ‘Platin Manufaktur‘ ofwel de platina vervaardiger. Platina trouwringen hebben een strakke schoonheid, die zuiver en puur aanvoelt. Het merk werd in 1984 opgericht en is relatief jong, vergeleken met andere sieradenmerken. Toch heeft het zich inmiddels stevig tussen de andere gerenommeerde merken gevestigd en hun specialiteit is platina trouwringen.

 

Atelier De Tijd

De naam doet het al vermoeden: Atelier De Tijd is ons eigen merk. Onze gepassioneerde goudsmid maakt schitterende sieraden en trouwringen in het atelier. De trouwringen-collectie van Atelier De Tijd zijn uniek in alle aspecten en worden uitsluitend uit hoogwaardige materialen vervaardigd. Voor jullie betekent dit niet alleen dat jullie kiezen voor trouwringen die een leven lang meegaan. Maar wanneer er niets is in onze collectie dat bij jullie wensen past, kan onze goudsmid jullie wensen visualiseren en vervaardigen.

Bekijk nu de collectie

 

Van traditionele en klassieke trouwringen tot design en uniek

Onze collectie trouwringen bevat niet alleen een enorme variatie aan kleuren en materialen, ook qua ontwerpen en stijlen is het aanbod aanzienlijk. Van een tijdloze trouwring met solitair diamant tot een gedurfd en eigentijds ontwerp met bijvoorbeeld meteoriet.

 

Fairmined goud: Duurzame en ethische gouden ringen

Ringen van eerlijk goud dragen gevoelsmatig toch iets fijner. Juwelier De Tijd is lid van de ‘Alliance for Responsible Mining’ of ARM. Dit is de organisatie achter het Fairmined-label. Goud met het Fairmined-label wordt op maatschappelijk verantwoorde manier gemijnd en zorgt dat mijnwerkers eerlijk betaald worden. Trouwringen van Fairmined goud zijn niet alleen een symbool van liefde, maar ook een symbool voor uw toewijding aan onze aarde en eerlijke behandeling van mensen.

Meer over Fairmined

 

Conflictvrije diamanten: integriteit en schoonheid

Bij Juwelier De Tijd willen met niet dat de schittering van diamanten wordt vertroebeld door de geschiedenis van de edelsteen. Daarom gebruiken wij alleen diamanten afkomstig van bronnen die voldoen aan strikte ethische en milieunormen, zodat de diamant en u met een gerust hart kunnen stralen. Dankzij het bijbehorende certificaat kunt u erop vertrouwen dat diamanten inderdaad van goede oorsprong zijn.

Meer over conflictvrije diamanten

 

Eigen trouwringen ontwerpen

Bij ons is het ook mogelijk om zelf jullie unieke trouwringen in Doetinchem te ontwerpen. Dit hoeft absoluut niet kostbaarder te zijn dan trouwringen uit onze standaard collectie. Juwelier De Tijd is gespecialiseerd in deze custom made trouwringen en wij helpen jullie hier dan ook graag bij. Willen jullie hier meer over weten of hebben jullie nog vragen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

×