Trouwringen Doetinchem

Het samen uitzoeken van jullie trouwringen in Doetinchem is een bijzonder moment. Juwelier De Tijd neemt hier samen met jullie de tijd voor en staat jullie bij in het maken van de juiste keuze.

Trouwringen Doetinchem

Maatschappelijk verantwoord

Net zoals iedere persoon of organisatie vinden wij het als bedrijf dat wij een verantwoordelijkheid hebben in de samenleving. Het is onze plicht om op een manier te werken die geen schade berokkent aan mens of milieu. Als juwelier hebben wij daarbij een grote verantwoordelijkheid in de bestrijding van conflictdiamanten en mens- en milieuonvriendelijke goudwinning.

Conflictdiamanten

Conflictdiamanten zijn diamanten die worden verkocht om oorlogen te financieren. Winsten uit conflictdiamanten zijn door krijgsheren en rebellen gebruikt tijdens de oorlogen in Angola, de Democratische Republiek Congo en Sierra Leone. In 2003 werd het Kimberley Proces gelanceerd. Dit is een internationaal controlemechanisme dat het illegaal maakt om in conflictdiamanten te handelen. Het is nog niet het eindpunt, maar wel degelijk een stap in de goede richting. Een certificaat van het Kimberley Proces, dat garandeert dat diamanten conflictvrij zijn, gaat mee met alle officiële transporten van ruwe diamanten van en naar deelnemende landen.

Duurzame gouden ringen

In Nederland zijn er maar weinig plekken waar men een duurzaam gouden ring kan kopen. Het goud van deze ringen is op een ecologisch verantwoorde manier gewonnen en de mijnwerkers zijn naar de waarde van het goud eerlijk betaald en werken onder veilige omstandigheden.

Trouwringen in Doetinchem

Zoals je misschien wel kunt merken nemen wij onze maatschappelijke verantwoording ten opzichte van trouwringen in Doetinchem erg serieus. In onze trouwringenstudio kunnen jullie rustig rondkijken je laten adviseren over de verschillende materialen en vele mogelijkheden. Ook voor jullie zijn de perfecte trouwringen te vinden die aan alle eisen voldoet.

  • Keuze uit duizenden modellen
  • Gratis graveren
  • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
  • Maatgarantie
  • Levenslange garantie op materiaal en fabricage
  • Gratis verzekerd tegen diefstal of verlies

Unieke trouwringen ontwerpen

Bij ons is het ook mogelijk om zelf jullie unieke trouwringen in Doetinchem te ontwerpen. Dit hoeft absoluut niet kostbaarder te zijn dan trouwringen uit onze standaard collectie. Juwelier De Tijd is gespecialiseerd in deze custom made trouwringen en wij helpen jullie hier dan ook graag bij. Willen jullie hier meer over weten of hebben jullie nog vragen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

×