JR

Met trots presenteren wij u onze collectie sieraden uit eigen atelier. Deze hoogwaardige en eigentijdse juwelen onderscheiden zich door een moderne en minimalistische ontwerpstijl. Ze sluiten daarmee naadloos aan op de sieraden van topmerken zoals Niessing, Henrich & Denzel en Schaffrath. U kunt de juwelen van deze vier merken met elkaar combineren voor een matchende juwelenset met één uniforme uitstraling.

De sieraden uit onze eigen collectie worden voorzien van ons meesterteken in de vorm van een hartje. Dit kenmerkende teken staat symbool voor de oneindige cyclus van het leven, die u kunt eren met de aanschaf van bijzondere sieraden bij belangrijke mijlpalen of onvergetelijke momenten.

Met een sieraad van De Tijd koopt u een tijdloos kwaliteitsjuweel met een internationale uitstraling. Vervaardigd door meester-goudsmeden, met passie voor het eeuwenoude ambacht in combinatie met de modernste technologie. Een sieraad voor het leven!

Wij werken zorgvuldig voor u en onze veiligheid. Onze werkplaats is open.
Plan eenvoudig een afspraak in voor:

– Personal shopping

– Ophalen van uw reparatie

– Ophalen van uw bestellingen

– Levering van uw reparatie, bestelling of kadobon bij u aan huis

Informatie voor het bestellen in de webshop of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via 0623566856 of info@juwelierdetijd.nl.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd en hopen dat de situatie spoedig verbetert. Blijf gezond.

Warme groet,

Team De Tijd

×