Design verlovingsring | Unieke collectie

Gaat u binnenkort op uw knieën? Een design verlovingsring zorgt dat u uw geliefde tijdens uw romantische aanzoek de adem beneemt. Met een schitterende ring laat u een onuitwisbare indruk achter en schenkt u bovendien een tijdloos sieraad voor het leven. Bij Juwelier De Tijd kiest u uit een enorme collectie verlovingsringen met uniek design of ontwerpt u uw ideale ring helemaal zelf.

Design verlovingsring in exclusieve kleuren

Heeft u het gedroomde ontwerp van uw verlovingsring al in uw hoofd? Bij Juwelier De Tijd vindt u ongetwijfeld de design ring die aansluit op uw wensen. Van klassiek tot modern en van minimalistisch tot uitbundig; onze gevarieerde verlovingsringencollectie bevat ringen in de meest uiteenlopende stijlen, kleuren en materialen.

Denk hierbij alleen al aan goud, dat nog altijd een zeer gewild edelmetaal is voor een design verlovingsring. In totaal bieden wij u de keuze uit maar liefst 12 verschillende goudkleuren, waaronder exclusieve kleuren zoals Spring Green, Ivory, Abrikoos, Rosewood en Zandgrijs. Ook wit-, rosé en geelgoud (of een combinatie hiertussen) behoren tot de uitgebreide mogelijkheden.

Ringen met saffier of diamant

De meeste design verlovingsringen vallen op door een ontwerp met steen. Een edelsteen zoals een saffier of diamant voegt immers niet alleen een begeerlijke flonkering, maar ook een symbolische betekenis toe aan het sieraad. Zo staat een saffier uitgevoerd in de kleur blauw symbool voor loyaliteit en symboliseert een krasbestendige diamant de onverwoestbaarheid van uw verbintenis.

Een verlovingsring uitgevoerd met diamant blijft een echte klassieker, waarvan u het ontwerp een moderne of unieke twist kunt geven. Naast de solitaire diamantring met één enkele diamant in de zetting, kunt u namelijk ook kiezen voor een schitterende pavé ring. Hierbij is de ringband ingelegd met tal van kleine diamantjes die een zeer onderscheidende uitstraling creëren.

Ontwerp zelf uw design verlovingsring

Zoekt u een verlovingsring met een speciaal design? Ook dan slaagt u bij Juwelier De Tijd altijd in uw opzet. Naast de keuze uit een enorm gevarieerde collectie verlovingsringen, bieden we u namelijk ook de mogelijkheid om uw ring helemaal zelf te ontwerpen. Onze meester-goudsmeden zetten uw wensen om in een uniek ontwerp, dat uitblinkt door een superieure vervaardiging en afwerking.

Over de herkomst van de gebruikte edelstenen en -metalen hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken. In ons atelier werken we met Fairmined-goud, dat onder betere werkomstandigheden is gedolven en waarvoor mijnwerkers een eerlijker prijs krijgen betaald. Ook zijn de door ons gebruikte diamanten 100% conflictvrij en tonen we u graag het bijbehorende Kimberley-certificaat.

Design verlovingsring kopen bij Juwelier De Tijd

Met een design verlovingsring van Juwelier De Tijd geeft u uw geliefde een krachtige en romantische boodschap. Met dit bijzondere symbool van uw eeuwige liefde doet u geen enkele concessie aan kwaliteit en maakt u indruk met een uniek geschenk voor het leven. Indien gewenst voegen onze meester-goudsmeden extra cachet en betekenis aan uw sieraad toe met een persoonlijke gravure.

Wilt u snel op uw knieën gaan en kunt u niet wachten om uw design verlovingsring te kopen of ontwerpen? Bekijk dan de uitgebreide collectie in onze webshop of breng een vrijblijvend bezoek aan onze stijlvolle verlovingsringenstudio. Graag voorzien we u van advies op maat en bespreken we de uitgebreide ontwerpopties. Bel 0314 39 20 66 of mail naar info@juwelierdetijd.nl voor een afspraak.