Jubilea

Een bijzonder jubileum viert u met een smaakvol en in uw favoriete stijl ontworpen juweel. Bij Juwelier De Tijd kunt u terecht voor een tastbaar en elegant aandenken aan elk buitengewoon en betekenisvol moment in uw leven. Denk aan een prachtig sieraad of een fraai horloge van Oris of Junghans. Zo creëert u na verloop van tijd een unieke en custom made juwelenset in herkenbare stijl, waarmee u in één oogopslag de mijlpalen in uw levensloop memoreert en koestert.

Bekijk de video

De stijlvolle opties in ons atelier zijn werkelijk eindeloos. Luister uw katoenen of houten huwelijk op met een schitterende set oorbellen of hanger. Verras uw partner met een flonkerende nieuwe diamant in een bestaande ring als onvoorzien en attent jubileumcadeau. Of completeer uw trouwring en verlovingsring met een smalle aanschuifring, vervaardigd uit exclusief roségoud met bijzondere sherrykleurig diamanten.
Bekijk de video

“ De Tijd om te bedanken ”

Van geboorte tot relatiegeschenk

Weinig jubilea zijn zo heuglijk als een geboorte. Daarom biedt Juwelier De Tijd de keuze uit een breed aanbod geboortejuwelen. Een subtiel sieraad is bijvoorbeeld een gouden kinderarmband met de naam van uw kindje erop. Ook tijdloos is een verfijnde en zelf ontworpen design hanger van een solide materiaal als platina. Het ultieme cadeau om weer door te geven als uw kind zelf vader of moeder wordt.

Niet alleen in uw privéleven, maar ook als relatiegeschenk vormt een kostbaar sieraad een geweldig jubileumcadeau. Bedank, verras of motiveer medewerkers of klanten met een trendy, klassiek of sportief juweel zoals een horloge met gravure van uw bedrijfsnaam of logo. Onze specialisten denken graag met u mee over een subliem design.

Onze merken
Oris logo
Bekijken
Junghans logo
Bekijken
HD Logo
Bekijken
Schaffrath logo
Bekijken
Niessing logo
Bekijken
Atelier De Tijd logo
Bekijken
Bekijken
Certified Pre-Owned
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
×