Verjaren

De ene verjaardag is specialer dan de andere. Denk aan uw 30e, 40e of 50e verjaardag of aan het emotionele moment waarop uw kind de volwassen leeftijd bereikt. Dit soort gedenkwaardige mijlpalen in uw levensloop verdient een symbolische bekroning in de vorm van een subliem en tijdloos sieraad. Beloon uzelf of verras een ander met een schitterend juweel van Juwelier De Tijd.

Dankzij de grote en gevarieerde collectie in ons atelier, vindt u altijd een cadeau dat recht doet aan het karakter van deze speciale gelegenheid. Een geliefde keuze bij dames is bijvoorbeeld een bijzondere design ring. Denk hierbij aan een stijlvolle smalle solitairring in goud of platina. Ook de iconische spanring van topmerk Niessing, waarmee de legendarische designer Walter Wittek al in de jaren 70 furore maakte, heeft tegenwoordig nog altijd niets aan uitstraling ingeboet.

Het ultieme geschenk van ouders is een stijlvol horloge voor een kind dat geslaagd is voor het voortgezet onderwijs en verder gaat studeren op de hogeschool of universiteit. Een solide kwaliteitshorloge van een fameus merk zoals Oris of Junghans vormt een betekenisvol cadeau dat een leven lang gedragen kan worden, als tijdloos juweel in de familie kan blijven en van generatie op generatie kan worden overgedragen.

Bekijk de video
“ De Tijd om te vieren ”

Eigentijdse sieraden met rijke een geschiedenis

Mijlpalen zoals verjaar- en geboortedagen zijn vaak het moment bij uitstek voor het omsmelten van bestaande familiejuwelen. Denk aan de defecte verlovingsring van uw moeder of het zware parelcollier dat u heeft geërfd van uw oma.

Onze meester-goudsmeden transformeren deze juwelen met veel liefde en oog voor detail tot een eigentijds sieraad, zoals een trendy armband met geweven gouddraad en oogstrelende kleursteentjes.

Zo creëert u een sieraad met een rijke geschiedenis dat toch helemaal van deze tijd is, uw familiegeschiedenis eert en veel sentimentele waarde vertegenwoordigt. Zo’n juweel van topkwaliteit is bovendien verrassend betaalbaar, doordat u de materialen deels zelf aanlevert. Bezoek ons vrijblijvend voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden.

Onze merken
Oris logo
Bekijken
Junghans logo
Bekijken
HD Logo
Bekijken
Schaffrath logo
Bekijken
Niessing logo
Bekijken
Atelier De Tijd logo
Bekijken
Bekijken
Certified Pre-Owned
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
×