Junghans

Al meer dan 150 jaar staan horloges van Junghans symbool voor klassieke charme en onfeilbare precisie. Een unieke combinatie van traditioneel vakmanschap en slimme innovatie staat garant voor schitterende horloges die de tand des tijds moeiteloos doorstaan. Bekijk op deze pagina onze gevarieerde collecties Junghans-horloges en laat u inspireren.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste Junghans-collecties en-modellen bij Juwelier De Tijd:

  • Junghans Max Bill. Wereldwijd befaamd polshorloge in minimalistisch Bauhaus-design.
  • Junghans Meister. De klassieker van Junghans die Duitse gründlichkeit met tijdloze allure verenigt. De Meister-serie van Junghans bevat de meest uiteenlopende horloges van hoge kwaliteit; van sportieve pilotenhorloges tot duikhorloges en van hypermoderne radiografische uurwerken tot elegante dresswatches met een retro look. Een Junghans Meister-horloge staat internationaal synoniem voor nauwkeurigheid en kwaliteit.
  • Junghans Form. Nieuwe lijn van strakke en moderne Junghans-polshorloges. Kenmerkend is het minimalistische design met optisch verfijnde details. De licht hol gekromde wijzerplaat beschermd door krasbestendig saffierglas zorgt voor een verrassende driedimensionaliteit in het ontwerp.
  • Junghans Performance. De Junghans Performance-collectie valt op door de veelgeprezen Mega- & Mega Solar-horloges van Junghans. Deze beide horloges bieden de meest nauwkeurige tijdweergave die beschikbaar is dankzij een dagelijkse tijdmeting op drie continenten. De Mega Solar werkt daarnaast op zonne-energie, waardoor het vervangen van een batterij nooit meer nodig is.

Junghans horloge

Wat als u een horloge kunt vinden dat inspiratie en traditie combineert met de hoogste normen van technologie en elegantie? Een Junghans-horloge maakt deze vurige wens werkelijkheid en staat symbool voor Duits vakmanschap en exceptionele kwaliteit in ontwerp en fabricage. Juwelier De Tijd is officieel dealer van dit gerenommeerde horlogemerk en biedt een uitvoerige collectie schitterende Junghans-horloges voor zowel dames als heren.

Authentiek Junghans horloge voor dames en heren

Een Junghans-horloge is een kunstwerk om uw pols dat hedendaagse innovatie verenigt met een klassieke uitstraling. De modellen voor dames karakteriseren zich door een gracieus ontwerp dat veelal met de hand is afgewerkt tot in de kleinst mogelijke details. Het hieruit voortvloeiende elegante karakter vormt de belichaming van de tijdloze ontwerpprincipes van de meester-horlogemakers uit Schramberg.

Niet alleen voor dames, maar ook voor heren biedt Junghans met haar prachtige uurwerken het spreekwoordelijke neusje van de zalm. De horloges herbergen alle geheimen van de traditionele horlogemakerij, maar tegelijkertijd zorgen sublieme techniek en slimme innovaties voor een ultieme functionaliteit en draagbaarheid. Dankzij de verschillende collecties is er voor elke stijlvolle man of vrouw een Junghans-horloge met de gewenste uitstraling en functies.

De hoge kwaliteit van de Junghans-horloge collectie

Junghans behoort tot ’s werelds bekendste horlogefabrikanten en werd opgericht in 1861. Het merk uit Schramberg vergaarde faam met haar pioniersrol bij de ontwikkeling van quartz horloges op zonne-energie met radiosignaal voor de allerhoogste nauwkeurigheid. Daarnaast zijn er ook mechanische Junghans-horloges met gecertificeerde chronometer en legendarisch Max Bill-design van de wereldberoemde gelijknamige Bauhaus-ontwerper.

De hoge kwaliteit van een Junghans-horloge wordt internationaal erkend en komt tot uiting in vele gewonnen prijzen. De prestigieuze Red Dot Design Award, Chrono Award en GQ Time Award zijn slechts enkele voorbeelden van de vele awards die het Duitse merk in de loop der jaren heeft verzameld. Daarnaast staat Junghans bekend om de nauwkeurige fabricageprocessen en zeer intensieve kwaliteitscontroles op alle afzonderlijke onderdelen van haar uurwerken.

Junghans horloge kopen

Wilt u een Junghans-horloge kopen? Dan bent u bij Juwelier De Tijd aan het juiste adres. Als officieel dealer van Junghans in Nederland bieden wij een breed assortiment uurwerken van dit prestigieuze Duitse merk. Denk hierbij onder meer aan befaamde collecties zoals Max Bill, Meister, Form, Zeitzeugen, 1972, Mega & Mega Solar.

Junghans horloge kopen voor dames of heren

Een Junghans-horloge koopt u met een goede reden. De horloges van deze beroemde horlogeproducent uit het Duitse Schramberg genieten wereldwijd een uitstekende reputatie door het ingetogen maar fascinerende design, dat klassieke ontwerpstijlen verenigt met eigentijdse technologie en een tijdloze elegantie. Elk uurwerk ademt nog altijd de traditionele principes die deze meester-horlogemaker uit het Zwarte Woud al sinds de oprichting in 1861 hanteert.

Junghans-horloges zijn geliefd bij zowel dames als heren, omdat het non-voyante ontwerp en de geweldige draagbaarheid deze smaakvolle uurwerken geschikt maken voor vrijwel elke dresscode en gelegenheid. Kunstzinnig handwerk en Duitse gründlichkeit verzekeren de drager van een horloge met een fenomenale precisie en een ontwerp dat eindeloos blijft bloeien. Voor zowel dames als heren is er altijd een passend Junghans-horloge dat klassieke stijl en moderne techniek samenbrengt.

Radiogestuurde quartz horloges van Junghans kopen

Als voormalig grootste horlogeproducent in Duitsland vertolkte Junghans een voorlopersrol bij de ontwikkeling van nieuwe en inventieve horlogetechnologieën. Een goed voorbeeld hiervan zijn de radiogestuurde quartz horloges van het merk, die functioneren op zonne-energie en bekend staan om hun bijzondere precisie. Ook de mechanische kalibers in Junghans-horloges zijn wereldberoemd omwille van de hoge kwaliteit en lange levensduur.

Noemenswaardig is de unieke Max Bill-collectie van het merk, die de drager met een minimalistisch Bauhaus-design terugvoert naar de jaren 60. Hiervan kunt u ook een uiterst nauwkeurige variant kopen met chronometer-certificaat. Ook zeer populair zijn de Form- en Meister-collecties van de fabrikant. Welk Junghans-horloge u ook kiest; het zorgvuldige productieproces en vergaande kwaliteitscontroles garanderen een topklasse horloge dat van generatie op generatie overdraagbaar is.

Junghans horloge kopen bij dealer in Nederland

Junghans-horloges zijn in de afgelopen eeuw talloze keren beloond met internationale prijzen. Tot de toegekende awards behoren onder meer de bekende Red Dot Design Award, GQ Time Award en Chrono Award. Als officieel dealer in Nederland biedt Juwelier De Tijd u een ruime keuze uit prijswinnende Junghans-horloges uit vermaarde collecties zoals 1972, Max Bill, Meister, Form, Zeitzeugen, Mega & Mega Solar.

Wilt u een origineel Junghans-horloge kopen dat bekroond design combineert met contemporaine technologie? Bekijk dan de collecties in onze webshop en krijg alvast een eerste indruk van de mogelijkheden en modellen. Wilt u advies op maat over het Junghans-horloge dat het beste bij u past? Maak vrijblijvend een afspraak via 0314 39 20 66 of mail naar info@juwelierdetijd.nl.