Oris Aquis

De duikhorloges van Oris bieden bruikbare functionaliteit in esthetisch aantrekkelijke, maar robuuste horloges. In 2011 vulde Oris haar veelgeprezen horlogeportfolio aan met de Oris Aquis. Deze nieuwe lijn van moderne duikhorloges onderscheidt zich door een hedendaags design met tal van praktische en vooruitstrevende functies

De duikhorloges van Oris bieden bruikbare functionaliteit in esthetisch aantrekkelijke, maar robuuste horloges. In 2011 vulde Oris haar veelgeprezen horlogeportfolio aan met de Oris Aquis. Deze nieuwe lijn van moderne duikhorloges onderscheidt zich door een hedendaags design met tal van praktische en vooruitstrevende functies. Zo zijn er Aquis-horloges met onder meer een decentrale secondewijzer, regulator- en datumaanduiding, mechanische dieptemeter en geavanceerde chronograaffunctie.

Binnen de Aquis-lijn maakt Oris onderscheid tussen verschillende modellen. Denk hierbij onder meer aan de Aquis Date (allround duikhorloge voor alledaags gebruik), de eerder genoemde Aquis Depth Gauge (met mechanische dieptemeter) en vele speciale Limited Editions.

Dit allround duikhorloge is veelzijdig inzetbaar en combineert een natuurlijke stoerheid en elegantie. De draaibare en krasbestendige lunette met minutenschaal en waterdichtheid tot 300 meter diepte maken in één oogopslag duidelijk dat dit horloge zowel onder als boven water optimaal presteert.