Niessing armbanden | Grote collectie

De armband is een tijdloos sieraad dat weer steeds vaker wordt gedragen. Bijzonder geliefd zijn Niessing armbanden, die opvallen door de superieure vervaardiging en esthetiek die dit Duitse atelier zo wereldberoemd hebben gemaakt. Bij officieel partner Juwelier De Tijd vindt u een grote collectie Niessing armbanden in de meest gevarieerde stijlen en modellen.

Niessing armbanden: van goud tot platina

Gouden of platina Niessing spang armband Roseum ®De geschiedenis van Niessing armbanden gaat maar liefst anderhalf decennium terug. In 1873 startte oprichter Hermann Niessing zijn goudsmidatelier en wist hij de wereld te verbazen met hoogwaardige design sieraden met bijzondere ontwerpen. Ook tegenwoordig valt een armband van het merk nog altijd op door een onderscheidende stijl en karakteristieke charme.

Een uitstekend voorbeeld van het Duitse oog voor esthetiek en detail is het model Colette. Uitgevoerd in goud of platina (kleuren geel, rood, grijs en/of platinawit) en inclusief flonkerende diamant, is dit een subtiele blikvanger met een klassieke maar toch eigentijdse uitstraling. U kunt meerdere van deze armbanden met elkaar koppelen, terwijl uw bewegingsvrijheid maximaal blijft.

Design armband voor elke gelegenheid

Een andere klassieker van Niessing is het model Roseum. Deze smaakvolle spang armband is een harmonieuze combinatie van verfijnde decoratieve cirkels die tezamen een toonbeeld van elegantie vormen. Ook Roseum armbanden zijn uitvoerbaar in zowel goud als platina en kunnen indien gewenst worden voorzien van kleine en schitterende diamantjes.

Het laatste model dat we willen aanstippen is Papyr, onder meer vanwege het speelse en dynamische ontwerp. Liefhebbers van Niessing armbanden zullen er direct de hand van hun favoriete sieradenmerk in ontdekken. Wilt u zelf ervaren welk type armband u het beste bevalt? Dan adviseren we u een vrijblijvend bezoek te brengen aan onze boutique met grote armbandencollectie.

Niessing armbanden: ideale aanvulling op uw collectie

De armbanden van Niessing zijn niet met die van andere merken te vergelijken. Vrijwel nergens anders vindt u deze unieke combinatie van meesterlijk handwerk en moderne technologie. Alle design sieraden van het merk onderscheiden zich door een zeer hoge hardheid en duurzaamheid, waardoor u er tot in lengte van jaren ten volle van kunt genieten.

Bijzonder detail is ook dat de modellen binnen verschillende sieradencollecties terugkomen. Zo zijn er van Colette, Roseum en andere modellen onder meer ringen, armbanden en colliers. Hiermee is een Niessing armband de ideale aanvulling op uw bestaande sieradencollectie en creëert u voor elke situatie in een handomdraai een harmonieuze en verbluffende look.

Niessing armbanden kopen bij Juwelier De Tijd

Juwelier De Tijd is specialist in Niessing armbanden. In onze boutique hebben wij een speciale corner van dit merk ingericht en vindt u zodoende altijd een schitterende armband van uw gading. In onze online webshop kunt u meerdere van de genoemde modellen bekijken en u laten inspireren door de pure en natuurlijke vormen.

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dan adviseren wij om ons vrijblijvend te bezoeken. U kunt hier in alle rust diverse Niessing armbanden passen en zelf ervaren welk sieraad u het beste gevoel geeft. Ook staan wij u terzijde met deskundig advies op maat. Meer weten of direct een afspraak maken? Bel naar 0314 39 20 66 of mail ons op info@juwelierdetijd.nl.