Niessing colliers | Grote collectie

Niessing colliers zijn net zoals de mensen die ze dragen: puur, zelfbewust en met een duidelijke eigen identiteit. Met frisse en vederlichte ontwerpen heeft dit prijswinnende merk wereldwijd een reputatie hoog te houden. Juwelier De Tijd biedt u de keuze uit een brede collectie Niessing colliers in uiteenlopende stijlen en edelmetalen. De opties zijn onbegrensd!

Niessing colliers: tijdloos én modern design

Sinds 1873 maakt Niessing hoogwaardige design sieraden in het Duitse Vreden nabij de Nederlandse grens. Ook de colliers van het merk worden door liefhebbers over de hele wereld op handen gedragen en onderscheiden zich door een bijzonder gevoel voor esthetiek en een uiterst verfijnde afwerking. Het ontwerp is tijdloos én modern en maakt de colliers van Niessing zeer herkenbaar.

De befaamde edelsmeden werken op basis van eeuwenoude principes, maar weten met unieke halskettingen desondanks keer op keer te verrassen. Een goed voorbeeld hiervan is het model Papyr, een weelderig halssieraad uitgevoerd in goud of platina. De met zorg in elkaar verweven cirkels geven deze stijlvolle ketting zijn iconische uitstraling.

Schitterende design ketting met briljanten

Maar ook andere Niessing colliers zijn de moeite van het benoemen waard. Wat bijvoorbeeld te denken van het beroemde model Roseum, waarin de herkenbare cirkelvorm weer terugkeert. U kunt voor dit collier kiezen uit edelmetalen als goud en platina in kleuren zoals platinawit, grijs, geel, rosé of rood. Op basis van uw wensen wordt Roseum uitgevoerd met of zonder prachtige briljanten.

Geïnspireerd op natuurlijke bloemvormen is er daarnaast het geliefde model Blutenscheibe. De edelsmeden van Niessing hebben hierbij een smaakvolle bloemenkrans gecreëerd van cirkelvormige schijfjes van goud en platina. De ietwat asymmetrische schijfjes zorgen voor een fascinerend schaduwspel dat vanaf het eerste moment de aandacht grijpt en geen seconde gaat vervelen.

Niesing colliers: vele kleuren en modellen

Niessing colliers zijn er in diverse kleuren en modellen. De prijswinnende ontwerpen staan voor hoogwaardige kwaliteit, superieur vakmanschap en tijdloze elegantie. De schoonheid van de edelmetalen en het oog voor detail van de edelsmeden resulteren in unieke halssieraden met een exclusieve uitstraling. Met een halsketting van dit merk koopt u dan ook het beste van het beste.

Wilt u het iconische ontwerp van de Niessing spanring integreren in uw halssieraad? Dan adviseren we de colitaire spanring hanger. De spanring is ontworpen in de jaren 70 door Walter Wittek en is verkrijgbaar in meerdere kleuren en met of zonder briljant. Ook in de andere colliers in onze collectie komen diverse klassieke ontwerpinvloeden van Niessing terug.

Niessing colliers kopen bij Juwelier De Tijd

Voor het kopen van Niessing colliers bent u bij Juwelier De Tijd aan het juiste adres. In onze speciaal ingerichte shop-in-shop bieden wij een enorme collectie design sieraden van het merk, waaronder halssieraden in verschillende soorten en maten. Als officieel partner kunnen wij u compleet ontzorgen en nagenoeg elke wens realiseren.

Meer informatie over onze uitgebreide collectie Niessing colliers? Neem dan alvast een kijkje in onze webshop of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze boutique. Er gaat immers nog altijd niets boven een sieraad passen, voelen en ervaren. Bel ons op 0314 39 20 66 of mail naar info@juwelierdetijd.nl om direct uw afspraak te maken.