Niessing ringen | Grote collectie

Niessing ringen staan al eeuwenlang voor puur design, natuurlijke vormen en de allerhoogste kwaliteit. Juwelier De Tijd onderscheidt zich met de grootste collectie Niessing sieraden van Nederland. Van de iconische spanring met zwevende diamant tot moderne aanschuifringen in een variëteit aan goudkleuren: de ringcollecties en keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

Niessing ringen: kwaliteit en duurzaamheid

Ringen van Niessing worden sinds 1873 gemaakt in het Duitse Vreden, net over de grens bij Winterswijk. De sieraden vallen op door de tijdloze maar tegelijkertijd moderne uitstraling en het superieure oog voor detail en esthetiek. Alleen het beste is goed genoeg voor de edelsmeden van Niessing en dat maakt dat de ringen van het merk wereldwijde faam genieten.

Hoewel inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste designsieradenateliers ter wereld, blijven de eeuwenoude principes van het merk onveranderd. Zo wordt elke ring nog traditioneel uitgekapt uit een plaat edelmetaal, waardoor de hardheid en duurzaamheid vele malen hoger zijn. Ook gaat elk sieraad in de goudsmederij door vele handen voordat het wordt goedgekeurd.

Design ringen, verlovingsringen en trouwringen

Van oudsher is Niessing gespecialiseerd in trouwringen en verlovingsringen en dat komt duidelijk naar voren in de schitterende ringcollecties. De trouwringen van het merk zijn verdeeld in vier subgroepen: Klarheit, Liebe, Ganz en Ursprung. U kunt onder meer kiezen voor eigentijdse aanschuifringen of een variëteit aan ringen met of zonder diamant of andere edelsteen.

Bijzonder aan de trouwringen van het merk is ook de gevarieerde selectie aan kleurnuancen. Bijzondere kleuren als Rosewood, Spring Green, Zandgrijs, Ivory en Abrikoos springen direct in het oog en geven uw ring een unieke en exclusieve uitstraling. Ook op het gebied van design ringen biedt de collectie van Niessing zeer veel variatie.

Niessing spanring: prijswinnende klassieker

Een speciale vermelding verdient de iconische Niessing spanring. Ontworpen in de jaren 70 door de legendarische designer Walter Wittek, valt de ring op door de gepatenteerde vorm van een omgekeerd omegateken met een diamant tussen twee uiteinden geklemd. Door de onzichtbare spanning lijkt de diamant als het ware te zweven en kunt u hem van alle kanten bewonderen.

Naast de spanring, biedt het merk nog vele andere befaamde ringen en collecties. Meerdere hiervan zijn bekroond met diverse internationale prijzen, waaronder de Red Dot Award en iF Design Award. Het merk wordt op de voet gevolgd door liefhebbers over de hele wereld en een ring van Niessing is dan ook met recht een juweel voor het oog.

 

Niessing ringen kopen bij Juwelier De Tijd

 

Juwelier De Tijd heeft de grootste collectie Niessing design sieraden van Nederland. In de speciaal ingerichte Niessing corner in onze boutique vindt u dan ook een verscheidenheid aan speciale en exclusieve ringen. Als erkend specialist in de ringcollecties van dit fameuze merk kunnen wij u op maat bedienen en slaagt u altijd in uw zoektocht.

Wilt u meer weten over onze brede collectie Niessing ringen en de uitgebreide opties? Laat u dan inspireren door de producten in onze webshop of kom langs in onze boutique voor een vrijblijvende bezichtiging. Onze behulpzame deskundigen helpen u graag verder. Bel nu naar 0314 39 20 66 of mail ons op info@juwelierdetijd.nl om direct een afspraak te maken.