Online trouwringen

Tegenwoordig kunt u zich van tevoren al oriënteren op trouwringen die online te vinden zijn. Dit is ook mogelijk bij Juwelier De Tijd. Wij een webwinkel waar u eerst lekker rond kunt kijken. Maak vervolgens een afspraak in onze trouwringenstudio om de ringen in het echt te bekijken. Uw wensen zijn het belangrijkste en wij geven u daarbij graag advies op maat.

Trouwringen online

Wij hebben voor u een mooie selectie aan trouwringen online gezet. Zo kunt u alvast inspiratie opdoen en kennismaken met de diverse mogelijkheden die wij u bieden. Ook is het mogelijk om uw eigen ring te ontwerpen. Met een paar klikken verandert u de voorbeeldringen in breedte, hoogte, bewerking en diamantgebruik. Onze medewerkers helpen u graag verder in onze winkel.

Kom langs in onze trouwringenstudio

Wij beschikken niet alleen over een webshop met trouwringen, maar ook over een trouwringenstudio waar u op uw eigen gemak de collectie kunt bekijken. Dit is mogelijk op afspraak, zodat u ongestoord een kijkje kunt nemen tussen de ringen. Samen met één van onze specialisten zoeken we dan de juiste ring uit die past in uw budget en smaak.

De voordelen van Juwelier De Tijd

Ervaar de volgende voordelen als u uw trouwring koopt bij Juwelier De Tijd:

  • Uitgebreide collectie
  • Maatgarantie
  • Mogelijkheid tot gratis graveren
  • Levenslange garantie op materiaal en fabricage
  • Ontwerp uw eigen trouwring
  • Gratis verzekerd tegen diefstal of verlies

Trouwringen online bekijken

Wij staan bekend om onze uitgebreide collectie. U heeft bij ons de keuze uit duizenden trouwringen in onze online winkel. De ringen worden geleverd met een verzekering tegen diefstal of verlies gedurende drie jaar. Past de trouwring u binnen zes maanden niet meer? Dan ontvangt u van ons een geheel nieuwe ring. Uiteraard is vergroten of verkleinen dan ook mogelijk. Bovendien is het uniek dat graveren bij ons gratis is. Neem gerust eens contact met ons op als u nog vragen heeft of voor het maken van een afspraak.