Platina trouwringen | Unieke collectie

Platina trouwringen zijn – net zoals uw liefde – uiterst zeldzaam en kostbaar. Ze vormen dan ook de ultieme bezegeling van uw huwelijk en staan symbool voor uw eeuwige verbintenis. Bij Juwelier De Tijd heeft u de keuze uit een zeer brede collectie van deze ringen of ontwerpt u uw platina trouwringen helemaal zelf. De mogelijkheden zijn verrassend en vrijwel onbegrensd!

Platina trouwringen: 600 vs 950 delen

platina Trouwringen ingelegd met puur goud 24 karaatsPlatina is het meest zeldzame en kostbare edelmetaal ter wereld. Het onderscheidt zich door een zeer hoge hardheid en is hierdoor zeer bestendig tegen draagsporen zoals krassen. Trouwringen van dit materiaal vallen op door hun prachtige grijs-witte glans, die met het verstrijken van de tijd niet verkleurt zoals bij witgoud.

Ook edelstenen zoals diamanten staan schitterend bij deze ringen. Een goed voorbeeld hiervan is de spanring; een elegant ontwerp in de vorm van een omgekeerd omegateken, waarbij de diamant tussen de uiteinden lijkt te ‘zweven’. Platina trouwringen zijn verkrijgbaar in verschillende legeringen, bestaande uit 600 of 950 delen van dit waardevolle edelmetaal.

Trouwringen van platina en geelgoud

Naast een trouwring die geheel van platina is, kunt u ook kiezen voor een ring die bestaat uit meerdere materialen. Het zilverwitte platina accentueert bijvoorbeeld op unieke wijze de warme uitstraling van geelgoud of roségoud laat zich daarmee schitterend combineren in een bicolor- of tricolor-trouwringenset.

In totaal heeft u bij Juwelier De Tijd de keuze uit maar liefst 12 verschillende goudkleuren, waarvan wij een aantal exclusief aanbieden. Zeer gewild zijn bijvoorbeeld exclusieve kleuren zoals Rosewood, Spring Green, Zandgrijs, Abrikoos en Ivory. In combinatie met een edelmetaal als platina ontstaan zo werkelijk unieke trouwringen, die tot in lengte van jaren opvallen door hun onderscheidende design.

Ontwerp zelf uw trouwring

De grote variëteit aan beschikbare kleurnuancen moet u eigenlijk zelf ervaren; kom hiervoor vrijblijvend langs in onze stijlvolle trouwringenstudio. Graag adviseren wij u hier ook over de mogelijkheden voor een persoonlijke touch aan uw platina trouwringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een prachtige gravure, maar ook is het mogelijk om uw ringen helemaal zelf te ontwerpen.

Waar uw keuze ook op valt, u draagt uw trouwring uit ons atelier altijd met een goed gevoel. Juwelier De Tijd onderneemt namelijk maatschappelijk verantwoord en werkt daarom met conflictvrije diamanten en Fairmined-goud. Dit laatste verzekert u van een eerlijke betaling en betere werkomstandigheden voor de mijnwerkers betrokken bij de gouddelving.

Platina trouwringen kopen bij Juwelier De Tijd

Bij Juwelier De Tijd zijn we trots op de passie en het vakmanschap van onze meester-goudsmeden. De vervaardiging en afwerking van onze platina trouwringen zijn van de allerhoogste kwaliteit. Bij aanschaf van een trouwringenset ontvangt u dan ook een certificaat van echtheid. Daarnaast bent u jaarlijks van harte welkom voor een controle en professionele reiniging.

Bent u nieuwsgierig naar de vele ontwerp- en afwerkingsmogelijkheden voor uw gedroomde platina trouwringen? Doe dan alvast inspiratie op in onze webshop of beter nog: plan een vrijblijvende afspraak in onze trouwringenstudio. Neem contact op via 0314 39 20 66 of info@juwelierdetijd.nl en ontvang persoonlijk ringadvies op maat.

Wij werken zorgvuldig voor u en onze veiligheid. Onze werkplaats is open.
Plan eenvoudig een afspraak in voor:

– Personal shopping

– Ophalen van uw reparatie

– Ophalen van uw bestellingen

– Levering van uw reparatie, bestelling of kadobon bij u aan huis

Informatie voor het bestellen in de webshop of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via 0623566856 of info@juwelierdetijd.nl.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd en hopen dat de situatie spoedig verbetert. Blijf gezond.

Warme groet,

Team De Tijd

×