Trouwringen van witgoud | Unieke collectie

Trouwringen van witgoud vormen de ultieme bekroning van de mooiste dag in uw leven. Ze vormen een tastbare herinnering aan de unieke verbintenis met uw partner en benadrukken het tijdloze karakter van uw liefde. Bij Juwelier De Tijd kiest u uw witgouden ringen uit een enorm gevarieerde collectie of ontwerpt u uw trouwringenset helemaal zelf.

Trouwringen: witgoud met of zonder steen

Edelstenen zoals diamanten vormen een smaakvolle toevoeging aan trouwringen van witgoud. Wij kunnen een diamant bijvoorbeeld sierlijk in de ring laten bewegen of laten ‘zweven’ in een onzichtbare zetting. Geeft u de voorkeur aan een minimalistisch of klassiek design zonder steen? Ook dat is mogelijk, want zoals onze meester-goudsmeden weten: less is more bij sommige ontwerpen.

Witgouden ringen zijn verkrijgbaar in diverse karaten. 14K en 18K zijn gangbaar, maar ook andere karaten behoren tot de opties. Goed om te weten is dat de samenstelling van de goudlegering invloed heeft op de kleur van de trouwring. Witgoud is namelijk een mix van verschillende componenten, waaronder naast goud ook palladium of rhodium.

Trouwringen van witgoud in bicolor

In onze trouwringenstudio laten we u graag de verschillen zien tussen onze trouwringen van witgoud. Het zal u dan opvallen dat combinaties met andere kleuren ook mogelijk zijn. In een bicolor- of tricolor-ring kunnen wij bijvoorbeeld tevens geel- en roségoud verwerken. Hierdoor ontstaan bijzondere combinaties, die exact aansluiten op uw smaak en die symbool staan voor uw liefde.

Wilt u aan uw witgouden trouwring een andere kleur toevoegen met een nóg exclusiever karakter? Bij Juwelier De Tijd bieden we diverse exclusieve goudkleuren zoals Rosewood, Ivory, Zandgrijs, Spring Green en Abrikoos. In totaal heeft u bij ons de keuze uit 12 verschillende goudkleuren en daarmee zijn de keuze- en combinatiemogelijkheden schier eindeloos.

Zelf uw witgouden trouwring ontwerpen

Net als de intense liefde voor uw partner, draagt u een trouwring de rest van uw leven bij zich. U kunt er daarom voor kiezen uw trouwringen van witgoud te personaliseren met een veelzeggende tekst of een speciaal element zoals een vingerafdruk. Voor de meest unieke uitstraling ontwerpt u de trouwringset helemaal zelf, daarbij ondersteund door het advies van onze ervaren designers.

Hecht u waarde aan de herkomst van uw sieraden? Dat doen we bij Juwelier De Tijd ook. Daarom werken wij in ons goudsmidatelier met Fairmined-goud, wat betere werkomstandigheden en een eerlijke prijs voor mijnwerkers garandeert. Daarnaast gebruiken we in onze ringen alleen conflictvrije diamanten, zoals bevestigd door het Kimberley-certificaat dat u bij aankoop ontvangt.

Trouwringen van witgoud kopen bij Juwelier De Tijd

Onze trouwringen van witgoud vallen op door een superieure vervaardiging en afwerking. De meester-goudsmeden van Juwelier De Tijd combineren hun specialisme in het eeuwenoude ambacht met de modernste technologieën. Het resultaat zijn schitterende sieraden met een hoge graad van kwaliteit, waarbij u na aankoop een certificaat van echtheid ontvangt.

Bent u benieuwd naar de vele mogelijke designs van uw witgouden trouwringen? Bekijk de uitgebreide collectie ringen van witgoud in onze webshop of kom langs voor een vrijblijvend bezoek in onze trouwringenstudio. Direct een afspraak maken? Bel ons op 0314 39 20 66 of stuur een mail naar info@juwelierdetijd.nl.

 

Wij werken zorgvuldig voor u en onze veiligheid. Onze werkplaats is open.
Plan eenvoudig een afspraak in voor:

– Personal shopping

– Ophalen van uw reparatie

– Ophalen van uw bestellingen

– Levering van uw reparatie, bestelling of kadobon bij u aan huis

Informatie voor het bestellen in de webshop of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via 0623566856 of info@juwelierdetijd.nl.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd en hopen dat de situatie spoedig verbetert. Blijf gezond.

Warme groet,

Team De Tijd

×