Trouwringen van witgoud | Unieke collectie

Onze witgouden trouwringen symboliseren het hoogtepunt van de mooiste dag in uw leven. Ze vormen een tastbare herinnering aan de unieke verbintenis met uw partner en benadrukken de tijdloze aard van uw liefde. Bij Juwelier De Tijd kunt u kiezen uit een uitgebreide collectie witgouden trouwringen of zelfs uw eigen trouwringenset ontwerpen.

Bekijk nu de collectie

 

Witgouden Trouwringen: Met of Zonder Edelstenen

Edelstenen zoals diamanten voegen een smaakvolle dimensie toe aan witgouden trouwringen. Wij kunnen een diamant bijvoorbeeld elegant in de ring laten bewegen of subtiel ‘zwevend’ in een onzichtbare zetting plaatsen. Gaat uw voorkeur uit naar een minimalistisch of klassiek ontwerp zonder diamant of edelstenen, ook dan zult u in onze collectie zeker iets vinden dat bij u past. ‘Less is more’ is een uitspraak die onze goudsmeden absoluut verstaan.

Puur goud is altijd warmgeel van kleur. Om witgoud te krijgen, worden andere edelmetalen, zoals palladium, aan de legering toegevoegd. Daarom is witgoud beschikbaar in 14 karaat of 18 karaat, een hoger goudgehalte zou de goudlegering een gele gloed geven.

 

Witgouden Trouwringen in Bicolor

In onze trouwringenstudio laten wij u graag de verschillende mogelijkheden zien voor witgouden trouwringen. U zult merken dat combinaties met andere kleuren ook tot de opties behoren. In een bicolor- of tricolor-ring kunnen wij bijvoorbeeld geel- en roségoud verwerken. Hierdoor ontstaan unieke combinaties die perfect aansluiten op uw persoonlijke smaak en de ringen nog persoonlijker maken.

Wilt u een nog exclusievere touch aan uw witgouden trouwring geven? Bij Juwelier De Tijd bieden wij diverse exclusieve goudkleuren aan, zoals Rosewood, Ivory, Zandgrijs, Spring Green en Abrikoos. In totaal heeft u bij ons de keuze uit 12 verschillende goudkleuren, waardoor de mogelijkheden voor personalisatie nagenoeg eindeloos zijn.

Bekijk nu onze collectie bicolor trouwringen

 

 

Ontwerp Uw Eigen Witgouden Trouwringen

Net zoals de intense liefde voor uw partner, draagt u uw trouwring de rest van uw leven. U kunt ervoor kiezen om uw witgouden trouwringen te personaliseren met een betekenisvolle tekst of een eigen design, zoals een vingerafdruk. Voor de meest unieke uitstraling kunt u zelfs uw trouwringset volledig op maat laten ontwerpen, met begeleiding van onze ervaren goudsmeden.

Lees meer over de mogelijkheden

 

Fairmed -Goud

Bij Juwelier De Tijd hechten we waarde aan de herkomst van uw sieraden. Daarom werken wij in ons goudsmidatelier met Fairmined-goud, dat betere werkomstandigheden en een eerlijke prijs voor mijnwerkers garandeert. Bovendien gebruiken we in onze ringen uitsluitend conflictvrije diamanten, zoals bevestigd door het Kimberley-certificaat dat u bij aankoop ontvangt.

Lees alles over Fairmined

 

Witgouden Trouwringen Kopen bij Juwelier De Tijd

Onze witgouden trouwringen vallen op door hun superieure vakmanschap en afwerking. De meester-goudsmeden van Juwelier De Tijd combineren hun specialisme in het eeuwenoude ambacht met de modernste technologieën. Het resultaat zijn schitterende sieraden van uitzonderlijke kwaliteit, waarbij u na aankoop een certificaat van echtheid ontvangt.

Bent u nieuwsgierig naar de vele mogelijke ontwerpen voor trouwringen van witgoud? Bekijk onze collectie of breng een vrijblijvend bezoek aan onze trouwringenstudio. Wilt u direct een afspraak maken? Bel ons op 0314 39 20 66 of stuur een e-mail naar info@juwelierdetijd.nl

×