Unieke verlovingsring | Grote collectie

Unieke verlovingsring in exclusieve kleuren

Een unieke verlovingsring springt in het oog door een aantal kenmerkende karakteristieken. Zo zijn de vervaardiging en afwerking bovengemiddeld en zijn er vaak persoonlijke details zoals een gravure toegevoegd. Ook is de ring soms gemaakt van apartere materialen zoals palladium, titanium, platina of zilver.

De meeste verlovingsringen worden echter nog altijd gemaakt van goud. Denk hierbij onder meer aan geel-, wit- en roségoud. Juwelier De Tijd biedt u de keuze uit maar liefst 12 verschillende goudkleuren en biedt hiermee een enorme variëteit in kleurnuancen. Ook bieden wij een aantal prachtige en exclusieve goudkleuren zoals Rosewood, Spring Green, Ivory, Zandgrijs en Abrikoos.

Solitaire diamantring of pavé ring

Solitaire briljant verlovingsringEen unieke verlovingsring is vrijwel altijd voorzien van een speciale edelsteen die de aandacht trekt. Diamant is verreweg de populairste steen voor verlovingsringen, omdat het onverwoestbare karakter ervan symbool staat voor de oneindigheid van uw liefde. Daarnaast staat diamant garant voor een zeer smaakvolle combinatie met vrijwel elke goudkleur, waaronder ook onze exclusieve goudkleuren.

Een ware klassieker onder de verlovingsringen is de solitaire diamantring met één flonkerende diamant in de zetting. Deze kan zelfs bewegen of lijken te zweven in een onzichtbare zetting. Ook een pavé ring is een schitterende bezegeling van een huwelijksaanzoek, met een onderscheidende band die als het ware is geplaveid met kleine en schitterende diamantjes.

Zelf uw unieke verlovingsring samenstellen

De brede collectie ringen van Juwelier De Tijd zorgt ervoor dat u altijd een unieke verlovingsring vindt. Wilt u uw geliefde een persoonlijk sieraad schenken dat gegarandeerd niemand anders heeft? Dan kunt u ook zelf het ontwerp van de ring samenstellen. Bijvoorbeeld met of zonder steen en in het edelmetaal of de exclusieve goudkleur die u wenst. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Kiest u voor een gouden ring met diamant, dan doet u dat bovendien met een extra goed gevoel. Wij werken in ons atelier namelijk alleen met conflictvrije diamanten (met Kimberley-certificaat) en Fairmined-goud. Zo draagt u met uw sieraad bij aan een eerlijke beloning en betere werkomstandigheden voor mijnwerkers die betrokken zijn bij gouddelving.

Unieke verlovingsring kopen bij Juwelier De Tijd

Een verlovingsring is het tastbare en cirkelvormige symbool van oneindige liefde. Het is een geschenk voor het leven dat uw geliefde bij de eerste aanblik de adem beneemt en daarna voor eeuwig blijft koesteren. De unieke ringen van Juwelier De Tijd vallen op door een superieure vervaardiging en afwerking en vormen de ultieme bekroning op uw huwelijksaanzoek.

Wilt u uw unieke verlovingsring zo snel mogelijk kopen of ontwerpen? Doe dan alvast inspiratie op in onze webshop of breng een bezoek aan onze sfeervolle verlovingsringenstudio. Hier bekijkt u onze uitgebreide collectie en ontvangt u persoonlijk advies over de mogelijkheden van een ontwerp op maat. Bel voor een afspraak naar 0314 39 20 66 of mail naar info@juwelierdetijd.nl.

×