Trouw ring op maat | Zelf ontwerpen

Tijdens de huwelijksceremonie van uw dromen verdienen u en uw geliefde een trouw ring op maat. Wat is er immers mooier dan een uniek en tastbaar symbool van uw bijzondere liefdesverhaal? Juwelier De Tijd is dé specialist in stijlvolle en handgemaakte trouwringen, die u op basis van advies op maat ook nog eens helemaal zelf kunt ontwerpen.

Trouw ring op maat: het begint met een idee

De basis voor een schitterende trouwring is altijd een idee. Heeft u al in uw hoofd hoe uw gedroomde trouw ring op maat eruitziet? Wellicht kiest u voor één kleur goud of een ander edelmetaal zoals palladium of platina. Of geeft u uw trouwringset extra betekenis door het toevoegen van een prachtige edelsteen.

Of u het ontwerp nu in uw hoofd heeft of u juist wilt laten inspireren; de volgende stap is een bezoek aan de trouwringenstudio van Juwelier De Tijd. Door de grote collectie handgemaakte trouwringen krijgt u een uitstekende indruk van de uitgebreide mogelijkheden. Graag adviseren we u op basis van onze jarenlange expertise om voor u beiden de gedroomde trouw ring op maat te creëren.

Handgemaakte ringen: van platina tot goud

Wat uw wensen voor een maatwerk ring ook zijn; de opties bij Juwelier De Tijd zijn schier eindeloos. Zo heeft u alleen al voor een gouden trouwring de keuze uit maar liefst 12 verschillende goudkleuren. In diverse gevallen gaat het zelfs om exclusieve kleuren, waardoor u deze niet snel zult aantreffen in andermans trouwringen.

Exclusieve kleuren die we graag voor u willen uitlichten zijn Rosewood, Ivory, Spring Green, Zandgrijs en Abrikoos. Geeft u de voorkeur aan een ander materiaal dan goud? Ook dan kunnen we u op maat adviseren over de beste keuze op basis van uw wensen. U kunt zelfs meerdere edelmetalen met elkaar combineren voor een uniek en verrassend eindresultaat.

Ontwerp zelf uw trouw ring op maat

Wilt u zelf uw eigen trouw ring op maat ontwerpen, dan bent u bij Juwelier De Tijd aan het juiste adres. Onze meester-goudsmeden onderscheiden zich door hun grote vakmanschap en enorme passie voor het eeuwenoude ambacht. Met de grootste mogelijke zorg maken zij uw maatwerk ringen van de allerbeste materialen.

Deze materialen kunt u bovendien met een goed gevoel dragen. In ons atelier werken we bijvoorbeeld alleen met conflictvrije diamanten (zoals bewezen door het Kimberley-certificaat) en Fairmined-goud. Dit is goud dat onder betere werkomstandigheden wordt gedolven en waarvoor mijnwerkers een eerlijker prijs krijgen dan bij traditionele goudwinning vaak het geval is.

Trouw ring op maat kopen bij Juwelier De Tijd

Een trouw ring op maat koopt u bij een specialist als Juwelier De Tijd. Als u bij ons uw trouwringset aanschaft, kunt u deze elk jaar gratis laten controleren en reinigen. Ook bieden wij op onze ringen standaard een maatgarantie van één maand tot een half jaar. Hierdoor kunt u deze kosteloos op maat laten maken als een trouwring later onverhoopt niet blijkt te passen.

Meer weten over de uitgebreide opties? Oriënteer u dan in onze webshop om een indruk te krijgen van de mogelijkheden. Een nog beter beeld krijgt u uiteraard tijdens een vrijblijvend bezoek aan onze trouwringenstudio. Maak direct een afspraak en bespreek uw wensen voor een trouw ring op maat met onze behulpzame specialisten. Bel naar 0314 39 20 66 of mail ons op info@juwelierdetijd.nl.

Wij werken zorgvuldig voor u en onze veiligheid. Onze werkplaats is open.
Plan eenvoudig een afspraak in voor:

– Personal shopping

– Ophalen van uw reparatie

– Ophalen van uw bestellingen

– Levering van uw reparatie, bestelling of kadobon bij u aan huis

Informatie voor het bestellen in de webshop of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via 0623566856 of info@juwelierdetijd.nl.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd en hopen dat de situatie spoedig verbetert. Blijf gezond.

Warme groet,

Team De Tijd

×