Sieraden

Bent u op zoek naar een schitterend sieraad om cadeau te geven aan een ander of aan uzelf? Bij Juwelier De Tijd vindt u bijzondere, handgemaakte sieraden uit eigen atelier en van gerenommeerde sieradenmerken, zoals Niessing, Schaffrath en Henrich & Denzel.

Het perfecte sieraad

Met trots presenteren we onze met zorg geselecteerde collectie sieraden. Elk sieraad is een uniek stukje vakmanschap uit ons eigen atelier of van een van onze gerenommeerde sieradenmerken. Bij Juwelier De Tijd vindt u schitterende sieraden om cadeau te doen aan een ander en aan uzelf. Onze uitgebreide collectie sieraden biedt een verscheidenheid aan bijzondere stijlen en tijdloze designs.

Persoonlijk sieraadadvies

Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden met persoonlijk advies. We denken met u mee en voorzien u van informatie over de sieraden. Of u nu op zoek bent naar een armband, oorsieraden, colliers, ringen of een elegante set sieraden, bij ons kunt u altijd terecht.

In onze collectie vinden jullie met zorg geselecteerde sieraden van prachtige sieraadmerken zoals Niessing, Henrich & Denzel, Schaffrath en natuurlijk werk uit ons eigen Atelier De Tijd.

Sieraden laten maken

In ons atelier werkt onze toegewijde goudsmid. Hier worden uw dromen omgezet in realiteit, met exclusieve materialen en unieke ontwerpen. Onze goudsmid kan sieraden van nieuw materiaal maken, een bestaand sieraad vermaken óf een bestaand sieraad omsmelten tot een compleet nieuw ontwerp. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Sieraden van goud, witgoud en platina

In onze sieradencollectie vindt u sieraden van diverse hoogwaardige edelmetalen, zoals goud, witgoud en platina. Altijd tenminste 14 karaats goud, sommige sieraden uit de collectie zijn zelfs gemaakt van 24 karaats goud en puur platina. Ook kunt u bij ons terecht voor bijzondere sieraden zoals gedenksieraden, herinneringssieraden, op maat gemaakte zegelringen en handgemaakte sieraden.

Sieraden met diamant en edelstenen

Geen enkele collectie sieraden is compleet zonder sieraden met diamant of edelstenen. Bij Juwelier De Tijd staan wij voor eerlijkheid en  transparantie, daarom maken wij uitsluitend gebruik van conflictvrije diamanten en kiezen wij voor edelstenen van gerenommeerde leveranciers.

Kwaliteit & service

Als u kiest voor Juwelier De Tijd, dan kiest u voor kwaliteit en service. U kiest een sieraad, wij zorgen voor de rest. Maar bij ons eindigt de service niet na de aankoop! Mocht er iets zijn met het sieraad, dan kunt u altijd langskomen en kijken we hoe we u kunnen helpen.

Plan nu een afspraak en ontdek onze schitterende collectie sieraden.