“ De Tijd voor sieraden op maat. ”

Atelier

In het atelier van Juwelier De Tijd smelt eeuwenoud vakmanschap samen met moderne technologie. Met grote passie en oog voor het kleinste detail creëren onze meester-goudsmeden de meest schitterende en exclusieve sieraden. Van verfijnde design juwelen met prachtige edelstenen tot betekenisvolle gedenksieraden met persoonlijke gravure. En specialisatie in zegelringen met gravure.
Van heinde en verre weten klanten ons goudsmidatelier te vinden om hun gedroomde juwelen te laten vervaardigen. Wij zijn dan ook trots op de kennis en expertise van onze meester-goudsmeden, die het vertalen van uw persoonlijke wensen naar een oogstrelend ontwerp tot een kunst hebben verheven.
Bij een bezoek werken onze deskundige designers uw ideeën uit tot een schets of digitaal ontwerp. Daarnaast kunnen we u inspireren met een uitgebreid inspiratieboek. De meest creatieve en unieke designs zijn mogelijk; uitgevoerd in hoogwaardige edelmetalen zoals goud en platina en op fabuleuze wijze ingelegd met speciaal geselecteerde edelstenen zoals conflictvrije diamanten.

Restauratie en onderhoud

Met veel liefde repareren en restaureren wij in ons atelier ook uiteenlopende juwelen. Onze meester-goudsmeden beschikken over langjarige ervaring met complexe restauraties, zoals die van antieke juwelen en officiële ambtsketens. Ook voor relatief eenvoudige reparaties zoals het vervangen van sluitingen bent u verzekerd van vakkundig en nauwkeurig werk.

Sieraden van hoogwaardige kwaliteit koopt u om een leven lang van te genieten. Jaarlijks onderhoud is dan aan te bevelen om te controleren op slijtage en uw juwelen hun natuurlijke glans te laten behouden. Daarnaast kunt u uw bestaande sieraden zoals familie goud bij ons laten bewerken of omsmelten tot een nieuw en bijzonder origineel sieraad.

“ Voor jarenlang plezier van uw sieraad. ”

Onze merken
Oris logo
Bekijken
Junghans logo
Bekijken
HD Logo
Bekijken
Schaffrath logo
Bekijken
Niessing logo
Bekijken
Atelier De Tijd logo
Bekijken
Bekijken
Certified Pre-Owned
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
×