Trouwringen

Bij Juwelier De Tijd vind je de perfecte trouwringen om jullie liefdesverhaal te bezegelen. Onze uitgebreide collectie trouwringen biedt een verscheidenheid aan prachtige stijlen en tijdloze ontwerpen.

De perfecte trouwringen

Stap binnen in de betoverende wereld van liefde en verbintenis. Met trots presenteren we onze uitgebreide collectie trouwringen, waarvan elke ring een uniek stukje vakmanschap is. Bij Juwelier De Tijd vinden jullie de perfecte trouwringen om jullie liefdesverhaal te bezegelen en onvergetelijke ervaringen mee te creëren. Onze uitgebreide collectie trouwringen biedt een verscheidenheid aan prachtige stijlen en tijdloze ontwerpen.

Trouwringenexpert

Onze trouwringexperts staan klaar om jullie te begeleiden met persoonlijk advies bij het kiezen van trouwringen die naadloos aansluiten op jullie persoonlijkheden en levensstijl. Of jullie nu op zoek zijn naar klassieke gouden ringen, moderne designs of iets bijzonders zoals trouwringen met meteoriet of handgemaakte trouwringen met edelstenen, wij hebben voor iedereen iets speciaals.

In onze collectie vinden jullie met zorg geselecteerde ringen van prachtige trouwringenmerken zoals Niessing, Henrich & Denzel, Schaffrath en natuurlijk werk uit ons eigen Atelier De Tijd.

Trouwringen laten maken

In ons atelier werkt onze toegewijde goudsmid. Hier worden jullie dromen omgezet in realiteit, met exclusieve materialen en unieke ontwerpen die jullie verhaal vertellen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Trouwringen van goud, witgoud en platina

In onze trouwringencollectie vinden jullie trouwringen van diverse hoogwaardige edelmetalen, zoals goud, witgoud en platina. Altijd tenminste 14 karaats goud, en in de Purest en Performance collectie zelfs 24 karaats goud. Ook kunnen jullie bij ons terecht voor bijzondere en unieke materialen zoals ringen van meteoriet, zwarte trouwringen en ringen van wolfraamcarbide.

Trouwringen met diamant en edelstenen

Geen enkele collectie trouwringen is compleet zonder trouwringen met diamant of edelstenen. Bij Juwelier De Tijd staan wij voor eerlijkheid en  transparantie, daarom maken wij uitsluitend gebruik van conflictvrije diamanten en kiezen wij voor edelstenen van gerenommeerde leveranciers.

Kwaliteit & service

Als jullie kiezen voor Juwelier De Tijd, dan kiezen jullie voor kwaliteit en service. Jullie kiezen de ringen, wij zorgen voor de rest. Maar bij ons eindigt de service niet na de aankoop! We bieden gratis jaarlijks onderhoud, zodat jullie trouwringen blijven stralen zoals op jullie huwelijksdag.

Plan nu een afspraak en ontdek onze schitterende collectie trouwringen.