Verlovingsringen

Laat u verrassen door schitterende ontwerpen en bijzondere stijlen. Met gepaste trots stellen we onze selectie verlovingsringen ten toon. Elke ring uit onze collectie is een bijzonder stukje vakmanschap en klaar om de volgende stap in jullie liefdesavontuur te bezegelen.

Verlovingsringen

Laat u verrassen door schitterende ontwerpen en bijzondere stijlen. Met gepaste trots stellen we onze selectie verlovingsringen ten toon. Elke ring uit onze collectie is een bijzonder stukje vakmanschap en klaar om de volgende stap in jullie liefdesavontuur te bezegelen. Bij Juwelier De Tijd hebben we alle ingrediënten voor de perfecte verlovingsring.

Verlovingsringexpert

Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te begeleiden met persoonlijke advies bij het selecteren van een verlovingsring. Binnen onze collectie vindt u allerlei soorten en maten verlovingsringen, van klassieke witgouden ringen met diamant tot bijzondere ringen met gekleurde edelstenen. Ook kunt u bij ons terecht voor iconische handgemaakte verlovingsringen zoals de Lady Di ring en exclusieve verlovingsringen van de hoogste kwaliteit.

Naast handgemaakte ontwerpen, hebben wij binnen onze collectie ook met zorg uitgekozen ringen van vooraanstaande merken zoals Niessing, Henrich & Denzel en Schaffrath.

Een verlovingsring laten maken

Een handgemaakte verlovingsring naar uw eigen ontwerp is natuurlijk perfect voor een huwelijksaanzoek. Onze ervaring goudsmid staat klaar om uw ontwerp te realiseren. De mogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd.

Verlovingsringen van goud, witgoud en platina

De verlovingsringen uit onze collectie zijn altijd vervaardigd uit hoogwaardige edelmetalen zoals goud, witgoud en platina. Altijd van tenminste 14 karaats goud, tot 24 karaats goud in bijvoorbeeld de Purest en Performance collecties. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor andere bijzondere en unieke materialen, zoals meteoriet.

Verlovingsringen met diamanten en edelstenen

Een verlovingsring is niet compleet zonder diamant of edelsteen. Bij Juwelier De Tijd hechten we waarde aan eerlijkheid en Bij Juwelier De Tijd hechten wij waarde aan eerlijkheid en transparantie, daarom maken wij uitsluitend gebruik van ethisch verkregen diamanten en kiezen wij voor edelstenen van gerenommeerde leveranciers.

Kwaliteit en service

Wanneer je kiest voor Juwelier De Tijd, kies je voor kwaliteit en service. Jullie kiezen de ringen, en wij regelen de rest. Maar onze service eindigt niet na de aankoop! Wij bieden gratis jaarlijks onderhoud aan, zodat jullie verlovingsringen net zo schitterend blijven als op de dag van jullie verloving.

Plan vandaag nog een afspraak en ontdek onze schitterende verzameling verlovingsringen.