Inspiratie

Wil je met me trouwen?

‘’Ja, ik wil!’’ Dat is natuurlijk wat u straks hoopt te horen. Maar voor het zover is zal er een geschikt moment en ring uitgezocht moeten worden om de liefde voor uw partner te bezegelen. Onze uitgebreide collectie bestaat uit ringen van de hoogst mogelijke kwaliteit. En zijn vervaardigd met conflictvrije diamanten en exclusief in goud of platina. U kunt ten alle tijden direct een keuze maken en de ring meenemen. Ook is een ontwerp geheel op maat mogelijk. Twijfelt u over de ringmaat? Geen probleem! Wij maken de ring nadien geheel kosteloos op maat. Zo kunt u zorgeloos de perfecte ring uitzoeken die uw dierbare haar hele leven met veel draagplezier zal koesteren. Aan de ring mag het niet liggen, dus informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij adviseren u hierbij graag

Liefde & toewijding

Voor ons is elke ring bijzonder, want elke ring heeft en krijg zijn eigen verhaal. Trouwringen zijn voor ons misschien wel de meest bijzondere ringen van allenmaal, want ze staan symbool voor liefde, toewijding en het begin van een gezamenlijk avontuur. Trouwringen uitzoeken is heel erg leuk maar ook best spannend. Want ringen moeten natuurlijk niet alleen perfect bij jullie passen, maar ook comfortabel genoeg zijn om een leven lang te dragen. Daarom worden onze ringen gesmeden -en niet gegoten- uit hoogwaardige edelmetalen zoals goud en platina. Wij staan jullie graag bij met persoonlijk advies.

 

Wij werken zorgvuldig voor u en onze veiligheid. Onze werkplaats is open.
Plan eenvoudig een afspraak in voor:

– Personal shopping

– Ophalen van uw reparatie

– Ophalen van uw bestellingen

– Levering van uw reparatie, bestelling of kadobon bij u aan huis

Informatie voor het bestellen in de webshop of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via 0623566856 of info@juwelierdetijd.nl.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd en hopen dat de situatie spoedig verbetert. Blijf gezond.

Warme groet,

Team De Tijd

×