Bezorgen en afhalen

De verzendkosten bedragen binnen Nederland €10. De verzendkosten bedragen voor België en Duitsland €15. Bestellingen binnen Nederland boven €150,00 worden geleverd zonder verzendkosten. Leveringen naar België en Duitsland worden vanaf €200,00 kosteloos verzonden.

Levertijd
Bestellingen worden door PostNL geleverd van maandag t/m zaterdag en Mikropakket van dinsdag t/m zaterdag. Mocht u niet thuis zijn, dan krijgt u een briefje in uw brievenbus met daarop instructies over wat u kunt doen om het pakket alsnog in ontvangst te nemen.
U kunt uw bestelling ook op een ander adres laten bezorgen waarvan u zeker weet dat daar wel iemand aanwezig zal zijn om deze in ontvangst te nemen.
Tevens is het mogelijk om uw online bestelling af te halen in onze winkel in Doetinchem. U kunt uw bestelling dan via onze website plaatsen. Kies in het afrekenscherm voor de bezorgoptie “afhalen in Doetinchem” en betaal geen verzendkosten. Afhaalinstructies volgen vervolgens per mail.

Wij werken zorgvuldig voor u en onze veiligheid. Onze werkplaats is open.
Plan eenvoudig een afspraak in voor:

– Personal shopping

– Ophalen van uw reparatie

– Ophalen van uw bestellingen

– Levering van uw reparatie, bestelling of kadobon bij u aan huis

Informatie voor het bestellen in de webshop of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via 0623566856 of info@juwelierdetijd.nl.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd en hopen dat de situatie spoedig verbetert. Blijf gezond.

Warme groet,

Team De Tijd

×