Bijzondere trouwringen

Op zoek naar écht bijzondere en unieke trouwringen? Bij De Tijd Juwelier & Designatelier vindt u trouwringen met alternatieve kleuren, materialen, afwerkingen en edelstenen. Veel van onze trouwringen zijn met de handgemaakt door onze goudsmid. Daarom is deze collectie net even anders dan de traditionele trouwringen. Bekijk onze collectie hieronder en laat u inspireren.

Unieke, bijzondere en aparte trouwringen

Met trots presenteren we onze uitgebreide collectie unieke en bijzondere trouwringen, waarvan elke ring een uniek stukje vakmanschap is. Bij Juwelier De Tijd vinden jullie de perfecte trouwringen om jullie liefdesverhaal te bezegelen en onvergetelijke ervaringen mee te creëren. Onze speciaal geselecteerde collectie aparte trouwringen biedt een verscheidenheid aan prachtige stijlen en tijdloze ontwerpen.

 

Trouwringenexpert

Onze toegewijde trouwringexperts staan paraat om jullie te begeleiden met persoonlijk advies in een zoektocht naar trouwringen die naadloos aansluiten op jullie persoonlijkheden en levensstijl. Of het nu gaat om tijdloze klassieke gouden ringeneigentijds ontwerpen of iets buitengewoons zoals trouwringen met meteoriet of handgemaakte trouwringen met edelstenen, wij hebben voor iedereen iets speciaals.

In onze collectie vinden jullie zorgvuldig gekozen ringen van prachtige trouwringenmerken zoals Niessing, Henrich & Denzel, Schaffrath en uiteraard creaties uit ons eigen Atelier De Tijd.Bovenkant formulier

 

Bijzondere trouwringen laten maken

In ons atelier werkt onze gepassioneerde goudsmid. Hier krijgen jullie visies vorm, met gebruik van exclusieve materialen en unieke ontwerpen die jullie eigen verhaal vertellen. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden.

Unieke trouwringen van goud, witgoud en platina

Binnen onze verzameling trouwringen ontdekken jullie een scala aan hoogwaardige edelmetalen, zoals goud, witgoud en platina. Onze standaard is tenminste 14 karaats goud, en binnen de Purest en Performance collecties zelfs 24 karaats goud. Ook kunnen jullie bij ons terecht voor bijzondere en unieke materialen zoals ringen van meteorietzwarte trouwringen en ringen van wolfraamcarbide.

 

Bijzondere trouwringen met diamant en edelstenen

Geen enkele collectie trouwringen is compleet zonder trouwringen met diamant of edelstenen. Bij Juwelier De Tijd staan wij voor eerlijkheid en  transparantie, daarom maken wij uitsluitend gebruik van conflictvrije diamanten en kiezen wij voor edelstenen van gerenommeerde leveranciers.

 

Kwaliteit & service

Als jullie kiezen voor Juwelier De Tijd, dan kiezen jullie voor kwaliteit en service. Jullie kiezen de ringen, wij zorgen voor de rest. Maar bij ons eindigt de service niet na de aankoop! We bieden gratis jaarlijks onderhoud, zodat jullie trouwringen blijven stralen zoals op jullie huwelijksdag.

Plan nu een afspraak en ontdek onze schitterende collectie trouwringen.