Oris

Het fijnste handwerk en technologische inventiviteit komen samen in de mechanische horloges van Oris. Dit wereldwijd beroemde horlogemerk koppelt smaakvol en op traditie geïnspireerd design aan hoogwaardige Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid. Bekijk op deze pagina onze uitgebreide Oris-collecties inclusief verschillende prijswinnende modellen met in-house geproduceerde uurwerken.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste Oris-collecties en -modellen bij Juwelier De Tijd:

  • Oris Aquis. Modern duikhorloge met robuuste kastvorm en uitstekende waterdichtheid.
  • Oris Divers. Vintage duikhorloge dat een retro look combineert met hedendaagse techniek. Ook wel Divers Sixty-Five genoemd.
  • Oris Propilot. Modern pilotenhorloge met een aantrekkelijke mix van elegant en functioneel design.
  • Oris Big Crown. Vintage pilotenhorloge waarin moderne innovatie samensmelt met retro-charme. Ook wel Big Crown Pointer Date genoemd.
  • Oris Rectangular. Tijdloos mechanisch horloge dat zich kenmerkt door een symmetrisch ontwerp en Art Deco-geïnspireerde wijzerplaat.
  • Oris Propilot X. Adembenemend pilotenhorloge met geskeletteerd uurwerk en zichtbaar binnenwerk waaronder de spiraalveer. Het neusje van de zalm binnen de Oris-collectie!

Oris horloge

Bent u op zoek naar een mechanisch kwaliteitshorloge dat authenticiteit en traditioneel vakmanschap combineert met de nieuwste moderne technieken? Dan is een Oris-horloge een uitmuntende en prijsbewuste keuze. Juwelier De Tijd is officieel dealer van dit Zwitserse topmerk en onderscheidt zich met een gevarieerde collectie hoogwaardige Oris-horloges voor dames en heren.

Schitterend Oris-horloge voor dames en heren

Een Oris-horloge is een waar sieraad aan uw arm met een gracieuze en tijdloze uitstraling. De horloges van het merk zijn wereldwijd geliefd bij dames die een klassieke en modieuze look graag verenigen met een sportieve levensstijl. De verfijnde esthetiek van het handwerk en de praktische toepasbaarheid van de technologische innovaties maken een Oris-horloge een veelzijdige allrounder.

Niet verrassend staan de uurwerken van Oris ook bij heren hoog aangeschreven. Het ontwerp laat zich het beste omschrijven als traditioneel maar stoer, waarbij bepaalde modellen zich onderscheiden met goed doordachte functies die zijn afgestemd op doelgroepen zoals duikers en piloten. Een herenhorloge van Oris biedt daarmee de ultieme balans tussen traditie en innovatie.

De kwaliteit van een mechanisch Oris-horloge

Oris is een bedrijf in privébezit en maakt mechanische horloges volgens een sterke en herkenbare eigen visie. Dit resulteert in een uitzonderlijk hoge kwaliteit in relatie tot de prijs, die lager ligt dan die van vele andere horloges die het wettelijk beschermde Swiss Made-kwaliteitslabel mogen dragen. Een Oris-horloge biedt dan ook veel waar voor uw geld en staat symbool voor Zwitserse precisie en betrouwbaarheid.

De hoge kwaliteit van Oris-horloges wordt onderstreept door de vele internationale prijzen die de uurwerken van dit gerenommeerde horlogemerk hebben gewonnen. Geprezen wordt onder meer de lange levensduur, waardoor het bedrijf standaard maar liefst 10 jaar garantie kan geven op horloges met het in eigen huis ontwikkelde Calibre 400-uurwerk. In combinatie met klassiek geïnspireerde designs resulteert dit in een onverwoestbare en stijlvolle horlgoes die vele generaties meegaan.

Officiële Oris dealer in Nederland

Oris-horloges zijn voor dames en heren beschikbaar in uiteenlopende modellen. Verkrijgbaar bij Juwelier De Tijd zijn onder meer de collecties Aquis, Divers, Big Crown, Propilot, Propilot X en Artelier. Deze collecties bieden de serieuze horlogeliefhebber een aantrekkelijke mix tussen klassieke stijlelementen, verfijnde esthetiek en praktische functionaliteiten.

Als officieel dealer van Oris biedt Juwelier De Tijd voor elke doelgroep en gelegenheid een prachtig horloge van dit Zwitserse kwaliteitsmerk.

Oris-horloge kopen

Overweegt u om een Oris-horloge te kopen? Juwelier De Tijd is officieel dealer van dit Zwitserse kwaliteitsmerk in Nederland. Bij ons heeft u de keuze uit een groot aanbod wereldberoemde Oris-collecties, waaronder Artelier, Aquis, Big Crown, Divers, Propilot en Propilot X. Bekijk hier onze Oris-productcategorie en laat u inspireren door deze Swiss Made meesterwerken voor aan de pols.

Oris-horloge kopen voor dames of heren

Een authentiek Oris-horloge kopen is een wens die leeft bij vele horlogeliefhebbers in binnen- en buitenland. De uurwerken van deze legendarische producent uit Hölstein oogsten al sinds 1904 lof vanwege hun onderscheidende design en zeer hoge nauwkeurigheid. De Zwitserse horlogeproducent maakt alleen mechanische horloges, waarvan het kaliber sinds de oprichting tot in perfectie is doorontwikkeld met een uiterst hoge precisie tot gevolg.

Elk horloge van Oris is mechanisch en draagt het wettelijk beschermde Swiss Made-label. Dit verzekert de drager van een uitmuntende kwaliteit door zorgvuldige assemblage en strikte kwaliteitscontroles in Zwitserland. Oris-horloges zijn populair bij dames en heren over de hele wereld, vanwege het elegante design met sportieve en creatieve nuances. Dit maakt de uurwerken geschikt als hoogwaardige dresswatch, maar ook als stijlvolle bekroning op een casual outfit.

Oris-horloges kopen: van Aquis Date tot Big Crown

Een Oris-horloge kopen is in meerdere opzichten een verstandige keuze. Dankzij het gebruik van de beste materialen is de levensduur van dit Zwitserse uurwerk hoog en behoudt het tot in lengte van jaren haar waarde. Bovendien kosten horloges van Oris niet de hoofdprijs en zeker niet in vergelijking met andere high-end merken. De aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en het gracieuze design verklaren de grote populariteit van Oris-horloges over de hele wereld.

Een van de meest iconische collecties van Oris is zonder twijfel de Big Crown. De kenmerkende oversized kroon werd ooit ontworpen als handige functionaliteit voor piloten, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit tal van klassiek geïnspireerde pilotenhorloges met een retro touch. Ook de Oris Aquis-collectie van duikhorloges verdient aandacht, waarbij de veelgeprezen Aquis Date eruit springt dankzij de bewust gekozen balans in ontwerp tussen robuustheid en elegantie.

Oris-horloge kopen bij officiële dealer in Nederland

Oris-horloges zijn een smaakvol en tijdloos sieraad voor dames en heren die waarde hechten aan een optimale balans tussen functionaliteit en schoonheid. Als officieel dealer in Nederland onderscheidt Juwelier De Tijd zich met een groot en divers aanbod Oris-horloges uit bewierookte collecties zoals Big Crown, Aquis, Artelier, Divers, Propilot en Propilot X.

Wilt u een schitterend Oris-horloge kopen waarin eeuwenoude traditie samensmelt met Zwitserse nouveauté? Laat u dan inspireren door de bijzondere collecties in onze webshop en vind het uurwerk dat naadloos aansluit op uw wensen. Heeft u vragen over een Oris-horloge of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Bel ons dan op 0314 39 20 66 of stuur een mail naar info@juwelierdetijd.nl.