Bijzondere trouwringen

Elk aanstaand echtpaar, aanzoek en huwelijk is bijzonder. Dus waarom zou u dan niet kiezen écht bijzondere trouwringen? Bijvoorbeeld door te kiezen voor een exclusief ontwerp, een alternatieve kleur, materiaal, afwerking of edelsteen. Net even anders dan de traditionele trouwring.

Naar collectie bijzondere trouwringen


Bijzondere trouwring ontwerpen

Welke keuze u ook maakt; de bijzondere trouwringen in onze uitgebreide collectie zijn stuk voor stuk ‘eyecatchers’. Het is ook mogelijk om samen met onze meester-goudsmid trouwringen te ontwerpen. Zeker bij uiteenlopende wensen, is een prachtige set trouwringen met originele uitstraling een uitkomst. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk ter inspiratie onze collectie handgemaakte sieraden

 

 

 

Bijzondere trouwring kleuren

Naast trouwringen in traditionele goudkleuren, zoals witgoud, geelgoud en roségoud, kunt u bij ons ook kiezen uit exclusieve goudkleuren. Bijvoorbeeld Rosewood, Ivory, Spring Green, Zandgrijs en Abrikoos. Platina, het meest edele en zeldzaamste metaal, staat garant voor een schitterend heldere kleur. Of wat denkt u van zwarte trouwringen? Carbon is een ijzersterk materiaal vervaardigd uit koolstof en heeft een diepe, intens zwarte kleur. Mocht volledig zwart net iets te heftig zijn, dan laat carbon zich prachtig combineren goud, witgoud of platina.

Laat u inspireren door onze collectie trouwringen met carbon

 

 

Bijzondere kleurcombinaties voor trouwringen

Naast een uiteenlopend kleuren spectrum, behoort het ook tot de mogelijkheden om twee of zelfs drie kleuren of materialen te combineren. Deze zogenoemde bi-color of tri-color ringen zorgen voor bijzondere, aansprekende ontwerpen en unieke combinaties.

Laat u inspireren!

 

 

 

Trouwringen met bijzondere afwerking

Wellicht krijgt u al een beetje een idee van de hoeveelheid mogelijkheden die u heeft? Om daar nog een schepje bovenop te doen, kunt u ook kiezen uit een variatie afwerkingen. Om er een paar te noemen: florale motieven, hamerslag afwerkingen, gevlochten materialen en unieke zettingen met edelstenen.

Haal inspiratie uit de mogelijkheden

Bijzondere trouwringen met edelsteen

 

Wij maken uitsluitend gebruik van esthetische diamanten en edelstenen. Een fijn gevoel, om te weten dat de edelstenen gewonnen zijn met respect voor mens en milieu. Maar de edelstenen zijn ook van uitzonderlijke kwaliteit en gecertificeerd door erkende laboratoria.

Schitterende diamanten, bloedrode robijnen en nachtblauwe saffieren zijn op zichzelf een waardevolle toevoeging aan uw trouwring. Ook een combinatie van edelstenen zorgt voor een bijzondere en vooral persoonlijke uitstraling.

Bekijk de collectie trouwringen met edelstenen

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig?

Welke keuze u ook maakt, de ringen uit onze collectie bijzondere trouwringen zijn stuk voor stuk echte ‘eyecatchers’. Bent u benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden die er zijn en wat een trouwring zo bijzonder maakt? Breng een bezoek aan onze trouwringenstudio en we vertellen u er uitgebreid over. Zo kiest u een sieraad dat uw aanzoek of bruiloft nog specialer maakt! Heeft u al een idee en wilt u dit liever in alle rust met ons bespreken, dan kunt u ook bellen voor een vrijblijvende afspraak.

Neem vrijblijvend contact met ons op

×