Bijzondere trouwringen

Elk koppel, aanzoek en huwelijk is bijzonder. En wat als u dan ook kunt kiezen voor een éxtra bijzondere trouwring? Dat kan door bijvoorbeeld te kiezen voor een exclusief ontwerp of alternatieve materialen of kleuren. Net even anders dan de meer traditionele trouwring.

Trouwringen materiaalkeuze

Onze collectie bijzondere trouwringen zijn net even anders. De één is bijzonder door het ontwerp de ander door het materiaal waaruit het vervaardigd is. Er is een scala aan mogelijkheden waaruit u kunt gaan kiezen. Zo is er keuze uit trouwringen waarin de diamant ‘zweeft’ in de zetting, ook wel spanzetting genoemd. Maar ook bewegende diamanten behoren tot de mogelijkheden. Naast gouden, zilveren en platina trouwringen bieden wij sinds kort bijvoorbeeld ook ringen gemaakt van carbon. Dit is een licht, maar ijzersterk materiaal vervaardigd uit koolstof. Carbon is zwart van kleur, wat de trouwringset een hele andere look en feel geeft. Volledig zwart iets té heftig? Carbon vormt een prachtige combinatie met platina, witgoud of titanium. Uiteraard zijn deze ringen ook verkrijgbaar met edelsteen of diamanten.

Naast gouden trouwringen in allerlei goudkleuren zoals wit-, geel-, rosé, zandgrijs-, en rosewood bieden wij een groot assortiment platina trouwringen. Platina is het meest edele en zeldzame metaal en tevens onze meest duurzame trouwring. Maar sinds kort hebben wij bijvoorbeeld ook ringen gemaakt van carbon. Dit is een licht, maar ijzersterk materiaal vervaardigd uit koolstof. Carbon is zwart van kleur, wat de trouwringen een hele andere look en feel geeft en echt bijzonder maakt. Volledig zwart iets té heftig? Carbon vormt een prachtige combinatie met titanium of witgoud. Uiteraard zijn deze ringen ook verkrijgbaar met edelsteen of diamanten erin.

Andere materialen die u kunt overwegen zijn edelstaal, wolfraam carbide, zirkonium, palladium en talloze andere (gecombineerde) materialen. We vertellen u er graag over!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleur mogelijkheden

Naast alternatief materiaal, kunt u ook kiezen uit speciale kleuren of combinaties daarvan. Bijzonder bijvoorbeeld is onze tri-color collectie. Dit zijn ringen bestaande uit drie verschillende kleuren. Zoals wit- rosé- en geelgoud. Dit trio past perfect bij elkaar. Andere kleuren zijn rood, rosewood of abrikoos. Ook daarvan laten we u graag de verschillen zien.

Nieuwsgierig?

Welke keuze u ook maakt, de ringen uit onze collectie bijzondere trouwringen zijn stuk voor stuk echte ‘eyecatchers’. Bent u benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden die er zijn en wat een trouwring zo bijzonder maakt? Breng een bezoek aan onze trouwringenstudio en we vertellen u er uitgebreid over. Zo kiest u een sieraad dat uw aanzoek of bruiloft nog specialer maakt! Heeft u al een idee en wilt u dit liever in alle rust met ons bespreken, dan kunt u ook bellen voor een vrijblijvende afspraak.

×