Gedenksieraden | Uniek en handgemaakt

Na het verlies van een geliefde wilt u graag een tastbare herinnering. Bij Juwelier De Tijd kunt u terecht voor bijzondere en handgemaakte gedenksieraden en herinneringssieraden. In onze collectie gedenksieraden vindt u prachtige sieraden om mooie herinneringen te koesteren. Het is natuurlijk ook mogelijk om sieraden uit een erfenis of nalatenschap om te smelten of te vermaken naar een nieuw, eigentijds sieraad. Van samengevoegde trouwringen tot handgemaakte ashangers; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk hier de collectie gedenksieraden

Unieke gedenksieraden

Trouwring vermaakt tot ashangerHet dragen van een gedenksieraad of herinneringssieraad is een prachtige manier om de herinnering aan een overledene fysiek te maken. Dit kan veel troost bieden en u steunen in het rouwproces. In het atelier van Juwelier De Tijd vervaardigt onze goudsmid gedenksieraden die recht doen aan uw unieke verhaal. Geen van onze handgemaakte rouwsieraden is dan ook hetzelfde.

Assieraden

In onze uitgebreide collectie gedenksieraden vindt u assieraden met een as compartiment. Deze assieraden, zoals ashangers en asringen, zijn een speciale categorie binnen onze selectie gedenksieraden, waarin u as van uw dierbare kunt opslaan en altijd bij u kan dragen. U kunt het sieraad zelf vullen met as, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen.

Er bestaan oneindige mogelijkheden tot het bedenken van een assieraad. Heeft u een bijzondere herinnering aan uw dierbare, dan kunnen wij deze op uiteenlopende manieren verwerken in het rouwsieraad. Ook is het mogelijk om meerdere dierbaren te herdenken met een herdenkingssieraad, zoals bij een ashanger met dubbele askamer. Vraag ons gerust naar de uitgebreide opties.

 

Gedenksieraad laten maken

In onze collectie vindt u gedenksieraden die door onze goudsmid vervaardigd kunnen worden. Denk hierbij aan sieraden met vingerafdrukken, gravure, een haarlok en een ascompartiment. Elk sieraad is uniek en helpt u de herinnering aan uw dierbare te koesteren.

Naast het creëren van sieraad van nieuw materiaal, kan onze goudsmid ook bestaande sieraden voor u vermaken. Denk aan het samenvoegen van uw trouwring en die van uw overleden partner, zodat deze voor altijd met elkaar verbonden zijn. Daarnaast kunnen wij een ring transformeren tot bijvoorbeeld een prachtige gouden hanger. Ook omsmelten het sieraden om er vervolgens iets compleet nieuws van te vervaardigen, behoort tot de opties.

 

Zelf uw eigen gedenksieraad ontwerpen

Juwelier De Tijd biedt de mogelijkheid om uw gedenksieraden van goud zelf te ontwerpen. Wij kunnen bestaande sieraden omsmelten en er iets geheel nieuws van maken, zodat een sieraad met een sterke persoonlijke betekenis ontstaat. Ook kunt u ervoor kiezen om een sieraad van de overledene inclusief eventuele gravures te behouden in de vorm van een herdenkingssieraad.

Indien gewenst voegt onze goudsmid aan uw rouwsieraden unieke elementen toe zoals een vingerafdruk. U kunt deze vingerafdruk bij ons aanleveren, maar wij kunnen deze ook zelf maken. Ook kunt u op uw gouden gedenksieraad bijvoorbeeld kiezen voor een fotoafdruk van uw geliefde. Graag helpen wij u in ons atelier in alle rust en privacy om de mogelijkheden te bespreken.

 

Gedenksieraden kopen

Rouwsieraden vormen een tastbare en unieke herinnering. Daarom maakt onze goudsmid alle gedenksieraden van goud met de hand en is geen enkel sieraad hetzelfde. Door het persoonlijke karakter van deze sieraden raden wij aan om voor advies op maat om een bezoek te brengen aan ons goudsmidatelier. Dit kan zowel vrijblijvend als op afspraak.

Gedenksieraden van goud hebben een bijzondere emotionele waarde. Bij Juwelier De Tijd creëren wij deze daarom met de grootste zorg en staan wij garant voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Meer informatie over de creatie of het transformeren van gouden rouwsieraden? Bel ons op 0314 39 20 66 of mail naar info@juwelierdetijd.nl voor een vrijblijvende afspraak.

 

Maak nu een afspraak

Weten wij als geen ander dat het ontwerpen van een gedenksieraad gepaard gaat met veel emotie. We nemen daarom graag de tijd voor u en kunt u vooraf een afspraak inplannen. Tijdens de afspraak kunt u, geheel vrijblijvend, met onze adviseur en goudsmid om tafel gaan en samen werken aan het ontwerp van een mooi en waardig herinneringssieraad.

×