Gedenken

Na het wegvallen van een dierbare voelt u de diepe behoefte aan een tastbare herinnering. Een symbolisch gedenksieraad vormt een betekenisvol aandenken dat u de rest van uw leven koestert en dichtbij u draagt. Zo houdt u de nagedachtenis aan uw overleden baby, kindje, partner, ouder of familielid levendig en ervaart u troost en ondersteuning in het verwerkingsproces. Juwelier De Tijd maakt en transformeert bijzondere gedenksieraden uit uw bestaande (familie)juwelen of uit nieuwe en hoogwaardige materialen. Zo vermaken wij verlovingsringen en trouwringen tot een bijzondere en stijlvolle mariage van ringen, met behoud van de originele edelstenen en gravure. Met evenveel passie creëren onze meester-goudsmeden uit uw omgesmolten juwelen een geheel nieuwe juwelenset, die een nieuw leven of andere levensfase inluidt. Deze oneindige cyclus van het leven komt terug in al onze custom madegedenksieraden met meesterteken JR inclusief het karakteristieke hartje. Bekijk de video

 

Bekijk de collectie
“ De Tijd voor alle generaties. ”

Zelf ontworpen juwelen met sentimentele waarde

In ons kleinschalige atelier gaan wij graag in alle rust en privacy met u om tafel. Op basis van een voetafdruk(je), vingerafdruk, portretfoto of as, creëren onze ervaren designers in overleg met u een uniek ontwerp waarmee u de herinnering aan uw dierbare op bijzondere wijze eert. Tijdloze kwaliteitsjuwelen zoals een verfijnde hanger, subtiele ring of stoere armband behouden een leven lang hun esthetische en sentimentele waarde.

De mogelijkheden voor gedenksieraden zijn bij Juwelier De Tijd eindeloos. Zo kunnen wij meerdere van dezelfde rouwjuwelen uitvoeren met verschillende portretfoto’s, zodat iedereen in de familie hetzelfde maar toch ook een uniek sieraad draagt. Bij het omsmelten van sieraden bieden wij u als klant de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij een gedeelte van het smelt- en maakproces.

Onze merken
Oris logo
Bekijken
Junghans logo
Bekijken
HD Logo
Bekijken
Schaffrath logo
Bekijken
Niessing logo
Bekijken
Atelier De Tijd logo
Bekijken
Bekijken
Certified Pre-Owned
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
×