Trouwen

Een trouwring vormt het eeuwige en tastbare symbool van uw oneindige toewijding en liefde. In de sfeervolle trouwringenboutique van De Tijd vindt u daarom exclusieve trouwringen van topkwaliteit, die stijlvol genoeg zijn om een leven lang te dragen. Onze experts nemen u met persoonlijk advies gepassioneerd bij de hand, zodat u uw liefde bezegelt met de perfecte ring.

Onze ruime collectie trouwringen valt op door een luxueuze uitstraling en variëteit aan klassieke en eigentijdse ontwerpstijlen. Rijkelijk vertegenwoordigd zijn verfijnde trouwjuwelen van Europese topmerken zoals Niessing, Henrich & Denzel en Schaffrath. Ook bieden wij exclusief zeer speciale goudkleuren zoals Rosewood, Ivory, Peach pink en Purple grey die uw trouwring een onderscheidend en chic karakter geven.

Bekijk de collectie
“ De Tijd voor onze mooiste dag. ”

Zelf uw gedroomde trouwring ontwerpen

Net als de trouwringenboutique van De Tijd, geniet ook ons goudsmidatelier een reputatie tot over de landsgrenzen. Voortbouwend op eeuwenoud vakmanschap en met behulp van moderne technologie, smeden onze ervaren meester-goudsmeden uw gedroomde custom made trouwringen. Uit hoogwaardige edelmetalen zoals goud en platina en ingezet met kostbare edelstenen zoals saffier of diamant.

Voor gouden trouwringen bieden wij de mogelijkheid om Fairmined-goud te gebruiken, waarmee u op liefdevolle wijze bijdraagt aan een duurzame wereld. Onze deskundige designers gaan graag met u om tafel om in overleg een schitterend ontwerp te creëren. Ook voor het onderhoud van uw juwelen bent u tot in lengte van jaren welkom bij ons kleinschalige en betrouwbare familiebedrijf.

Onze merken
Oris logo
Bekijken
Junghans logo
Bekijken
HD Logo
Bekijken
Schaffrath logo
Bekijken
Niessing logo
Bekijken
Atelier De Tijd logo
Bekijken
Bekijken
Certified Pre-Owned
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
×