Verloven

Het spannendste moment uit uw leven vraagt om de perfecte ring. Een schitterende verlovingsring van De Tijd vormt de kroon op uw huwelijksaanzoek en doet het hart van uw geliefde vrijwel zeker een slag overslaan. Met de oogstrelende aanblik van een tijdloos juweel kan zijn of haar antwoord niet anders dan een volmondige ‘ja!’ zijn…

De bijzondere collectie verlovingsringen van Juwelier De Tijd bevat iconische design sieraden van vooraanstaande topmerken. Zorgvuldig geselecteerd en eindeloos in variatie, waarbij kleur pure emotie symboliseert en daarom minstens zo belangrijk is als vorm.

Gouden verlovingsringen bieden wij aan in smaakvolle en exclusieve kleuren zoals purple grey en peach pink. Ook uitvoerbaar als bi- of tricolor ring of ingelegd met kostbare edelstenen zoals diamant, saffier, robijn, smaragd of tanzaniet.

Bekijk de collectie
“ De Tijd voor de mooiste details. ”

Een krachtig symbool van uw liefde

Als kleinschalig en innovatief familiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in custom made verlovingsringen. Op basis van uw esthetische wensen of speciale verhaal creëren wij een uniek ontwerp, waarin een emotionele boodschap verborgen zit. Onze eigentijdse verlovingsringen bevatten alleen conflictvrije diamanten en optioneel kunt u kiezen voor duurzaam Fairmined-goud.

Wilt u een nog persoonlijker karakter meegeven aan uw ring? Laat er dan een eigen edelsteen in verwerken. Dankzij hoogwaardige onderzoeksapparatuur kunnen wij u gepassioneerd vertellen over de kwaliteit en herkomst.

Het uitzoeken of ontwerpen van uw gedroomde verlovingsring bij Juwelier De Tijd is een beleving op zich. Vertrouw op het persoonlijke advies en de gebundelde expertise van een gediplomeerd gemmoloog, diamantexpert, topdesigners en meester-goudsmeden.

 

Onze merken
Oris logo
Bekijken
Junghans logo
Bekijken
HD Logo
Bekijken
Schaffrath logo
Bekijken
Niessing logo
Bekijken
Atelier De Tijd logo
Bekijken
Bekijken
Certified Pre-Owned
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
Bekijken
×