Niessing oorbellen | Grote collectie

Niessing oorbellen zijn het summum van eeuwenoud vakmanschap en eigentijds design. Juwelier De Tijd is officieel partner van dit beroemde merk en biedt een grote shop-in-shop collectie van exclusieve Niessing design sieraden. Naast oorbellen bevat onze collectie ook oorknoppen, oorstekers en oorhangers. Bij ons vindt u dan ook altijd uw gedroomde sieraad.

Niessing oorbellen, oorknoppen, oorstekers en oorhangers

Edelstalen Niessing design oorknoppen BowlsDe geschiedenis van Niessing voert terug tot in 1873, als oprichter Hermann Niessing zijn werkplaats begint in het Duitse Vreden (nabij Winterswijk). In de decennia erna groeit het atelier uit tot een toonaangevend wereldmerk dat zich onderscheidt met de meest bijzondere en prijswinnende collecties. Sieraden zoals de oorbellen worden tegenwoordig door tal van beroemdheden gedragen.

Maar ook de andere oorsieraden van het merk zijn zeker de moeite van het vermelden waard. Denk hierbij aan minimalistische oorknoppen, schitterende oorstekers en elegante oorhangers. Veel van deze oorsieraden zijn (afhankelijk van het model) ook uitstekend te combineren met de gelijknamige andere design sieraden van Niessing.

Uiteenlopende modellen: van Papyr tot Mirage

Een goed voorbeeld van een Niessing ontwerp dat in meerdere sieraden terugkomt, is Papyr. De speelse lijnen met zorgvuldig in elkaar verweven cirkels komen terug in zowel de oorknoppen, colliers als spang armbanden met dit model. Het combineren van deze verschillende sieraden resulteert in een tijdloze en harmonieuze look voor elke gelegenheid.

Het pronkstuk in onze collectie Niessing oorbellen is zonder twijfel het model Mirage. Verkrijgbaar in de vorm van zowel oorstekers als oorhangers, onderscheidt dit ontwerp zich door gedetailleerde structuren van bladnerven, veren en libellevleugels. Een fascinerend spel van licht en schaduw geeft deze kunstzinnige oorbellen hun betoverende uitstraling.

Niessing oorbellen met spanring

Bent u de trotse bezitter van een iconische Niessing spanring, zoals decennia geleden ontworpen door designer Walter Wittek? Dan zullen de oorstekers met spanring van hetzelfde merk u ongetwijfeld ook zeer aanspreken. Deze hebben hetzelfde legendarische design als de originele ring en zijn verkrijgbaar in een diversiteit van exclusieve goudtinten.

Met een set Niessing oorbellen koopt u een hoogwaardig en duurzaam meesterstuk dat moeiteloos een leven lang meegaat. Het design is een ware lust voor het oog en blijft u dankzij de superieure afwerking tot in lengte van jaren intrigeren. Niet voor niets zijn in de loop der tijd tal van sieraden van het merk bekroond met internationale prijzen.

Niessing oorbellen kopen bij Juwelier De Tijd

Als erkend partner in Niessing oorbellen biedt Juwelier De Tijd u de keuze uit een enorme collectie schitterende oorsieraden van dit prestigieuze merk. In onze boutique is een speciale hoek ingericht met onder meer oorhangers, oorknoppen en oorstekers in de meest uiteenlopende edelmetalen en ontwerpen. Voor werkelijk ieder bieden wij wat wils.

In onze webshop krijgt u een impressie van ons gevarieerde aanbod Niessing oorbellen. Voor de meest actuele collectie adviseren we u een vrijblijvend bezoek te brengen aan onze sfeervolle boutique. Hier kunt u al onze oorsieraden van Niessing zelf passen en voorzien we u van persoonlijk advies op maat. Maak direct een afspraak via 0314 39 20 66 of mail naar info@juwelierdetijd.nl.