Schaffrath sieraden | Grote collectie

Schaffrath is een wereldwijd vermaard sieradenmerk met een reputatie op het gebied van Duits kwaliteitsdesign. De sieraden onderscheiden zich door vooruitstrevende en prijswinnende ontwerpen met een superieure vervaardiging en afwerking. Bij Juwelier De Tijd heeft u de keuze uit een brede collectie Schaffrath sieraden waaronder prachtige ringen, colliers en oorbellen.

Schaffrath sieraden: mix van traditie en innovatie

De geschiedenis van Schaffrath sieraden gaat terug tot 1923. In de afgelopen eeuw maakt het bedrijf indruk met de meest verfijnde sieradencreaties, waarin diamanten vaak een prominente rol vertolken. Diamantair Christian Schaffrath ziet de diamant als de ziel van een sieraad en dat maakt de design artikelen van het merk ware kunstwerken voor eenieder met een voorliefde voor diamanten.

Schaffrath sieraden worden over de hele wereld geroemd om hun innovatieve en karakteristieke ontwerpen. De bekende designer Alexander Leuz verwerkt zijn passie voor authenticiteit en perfectie in tijdloze en verfijnde designs met veelal zachte en gebogen lijnen. Als pronkstuk van het sieraad is de diamant vaak liefdevol omsloten door de allerbeste edelmetalen zoals goud en platina.

Tijdloze ringen, colliers en oorbellen

Schaffrath sieraden zijn er in verschillende soorten met iconische designs. De ringen, colliers en oorbellen onderscheiden zich door origineel vakmanschap met een pure schoonheid en sensuele magie. Niet voor niets zijn verschillende designs bekroond met internationale prijzen, waaronder de legendarische Liberté-ring.

De Liberté-ring was in 2002 een ongekende wereldprimeur en zette een nieuwe standaard op het gebied van techniek en innovatie. Dankzij een gepatenteerd zetsysteem kan de diamant in de ring in volledige vrijheid 360 graden bewegen in de zetting, waardoor elke kleine bewegen zorgt voor een fascinerend schouwspel waarbij de edelsteen als het ware lichtvoetig door de ring danst.

Schaffrath sieraden: van Calla tot Liberté

Een andere iconische designklassieker van Schaffrath is de Calla-ring, geïnspireerd op de gelijknamige bloem die een universeel symbool vormt van schoonheid en onsterfelijkheid. Net zoals de bladeren van de Calla-plant de bloem beschermen, omsluiten de edelstenen in de sieraden op sierlijke wijze de flonkerende diamant. Dit tijdloze kunstwerk is dan ook werkelijk een juweel voor het oog.

De Calla- en Liberté-collecties omvatten naast ringen ook andere design sieraden zoals hangers. Met de unieke ontwerpen wist Schaffrath diverse internationale prijzen in de wacht te slepen. Ook het vermelden waard is de Colortaire-collectie, die het bewijs vormt dat diamanten juwelen heel goed casual, trendy en bohemien kunnen zijn.

Schaffrath sieraden kopen bij Juwelier De Tijd

Juwelier De Tijd biedt een uitgebreide collectie met de meest exclusieve Schaffrath sieraden. Als erkend specialist in dit Duitse merk kunnen wij vrijwel elke wens verwezenlijken en ondersteunen wij u met persoonlijk advies op maat. Of u nu ringen, oorbellen of hangers zoekt; in onze sfeervolle boutique bent u aan het juiste adres.

In onze webshop kunt u alvast een beeld krijgen van de uitgebreide mogelijkheden. Desondanks geloven wij dat er nog altijd niets gaat boven het voelen, passen en ervaren van echte Schaffrath sieraden. U bent dan ook van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan onze boutique. Maak een afspraak via 0314 39 20 66 of mail ons op info@juwelierdetijd.nl.