Team Juwelier De Tijd

Steph

Steph

Steph is de meester goudsmid van De Tijd. Hij is jarenlang actief in het vak en heeft zich ontwikkeld tot een geslepen en zéér ervaren allround vakman. Hij is eindverantwoordelijke voor het atelier en niks verlaat het atelier zonder zijn goedkeuring. Alle ideeën die door klanten, Karena of een opdrachtgever worden aangedragen worden door Steph vervaardigd tot unieke sieraden. Stuk voor stuk zijn het kunstwerken waar hij met veel plezier aan werkt. Ook de reparatie of restauratie van sieraden voert hij met veel plezier en grote precisie uit. De kwaliteit van zijn werk en zijn oog voor detail maken hem met recht een meester in het vak.

Joël

Joël

Joël is de derde generatie juwelier van het familiebedrijf en geschoold edelsteendeskundige en diamantexpert. Hij ontwerpt trouw- en verlovingsringen met de gewenste edelsteen. Met een geoefend oog taxeert hij nieuwe en antieke sieraden. Van een vintage Cartier horloge tot een Colombiaanse smaragd. Thuis bij de klant in binnen- of buitenland of in zijn laboratorium de taxatie kan uitvoeren. Joël is als register taxateur & schade-expert bevoegd taxaties te verrichten voor verzekeringen, boedelverdelingen en inkoop. Ook adviseert hij bij schade of verlies en stelt een expertiserapport op.

Jan

Jan

Geen tekst in ontwerpen.

Karena

Karena

Karena heeft een grote passie voor design en selecteert voor aan de hand van uw smaak en wensen het passende sieraad. Ze is het creatieve brein achter de ontwerpen van gedenksieraden. En sieraden die een tweede leven krijgen van Juwelier De Tijd. Door haar achtergrond met antieke sieraden en als kleuranalist, ziet ze snel wat bij iemand past. Met het verhaal en de wensen van de klant, maakt ze met de meester-goudsmid de vertaalslag naar een droomsieraad voor ieders budget.

Peet

Peet

Sinds de oprichting is Peet actief binnen het bedrijf. Door zijn commerciële achtergrond weet hij als geen ander hoe je een succesvolle beurs opzet en zorg voor de perfect after sales van het bedrijf. Doordat zijn werkzaamheden vereisen dat hij vaker op pad is, zal je Peet minder in de winkel aantreffen. Maar mocht je een bezoek brengen aan een beurs waar De Tijd ook aanwezig is, dan kun je er vanuit gaan dat Peet daar aanwezig is om te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Naast zijn werkzaamheden voor beurzen en after sales heeft hij een adviserende rol bij o.a. de marketingstrategie en ook in de inkoop. Een stille kracht achter in het prachtige bedrijf.