Trouwring van de edelsmid | Zelf ontwerpen

Gaat u trouwen? Een uniek en tijdloos symbool van uw liefde is een trouwring van de edelsmid. Goudsmederij is een eeuwenoud ambacht, dat de meester-goudsmeden van Juwelier De Tijd tot in perfectie beheersen. Wat voor trouwring u ook wilt laten maken; onze edelsmid kan in overleg nagenoeg al uw wensen verwezenlijken voor een schitterend eindresultaat.

Trouwring van de edelsmid: speciaal ontwerp

Uw liefde is uniek en daarom verdienen ook uw trouwringen een uniek ontwerp. Heeft u de blauwdruk van uw ringen al in uw hoofd of laat u zich graag inspireren? Hoe dan ook zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. Zo kunt u uw eigen prachtige trouwringset laten maken met een variëteit van edelmetalen en diverse soorten edelstenen.

De beste manier om een goed idee om te zetten in een ontwerp, is een vrijblijvend bezoek aan de sfeervolle trouwringenstudio van Juwelier De Tijd. Door onze brede collectie handgemaakte ringen, ziet u met eigen ogen hoe uw trouwring van de edelsmid eruit kan zien. Graag geven wij ter plekke advies op maat en komen we zo samen tot uw gedroomde ringontwerp.

Handgemaakte ringen van de goudsmid

Een keuze voor een trouwring van de edelsmid biedt grote voordelen. Niet alleen bent u verzekerd van een superieure vervaardiging en afwerking, maar ook kunt u de meest schitterende ontwerpen tot leven laten komen. Met maar liefst 12 goudkleuren voor alleen al een gouden ring zijn uw designopties vrijwel onbegrensd.

Een aantal van deze goudkleuren bieden wij bovendien exclusief aan bij Juwelier De Tijd. Bijzondere kleuren als Spring Green, Zandgrijs, Abrikoos, Ivory en Rosewood zijn echte ‘eyecatchers’ die een blijvende indruk achterlaten. Ook kunt u in uw trouwringenset diverse edelmetalen zoals goud, witgoud, palladium en persoonlijke gravures op verrassende wijze met elkaar combineren.

Ontwerp zelf uw trouwring bij de edelsmid

Een trouwring van de edelsmid is het summum van kwaliteit, design en vakmanschap. De meester-goudsmeden van Juwelier De Tijd maken uw ring met de grootst denkbare zorg en een niet aflatende passie voor het vak. Combineer dit met uw eigen ontwerp tot een uniek eindresultaat, dat opvalt door zijn smaakvolle en tijdloze karakter.

Prettig om te weten is dat wij uw gouden ringen maken van Fairmined-goud, dat staat voor een eerlijke betaling en betere werkomstandigheden voor mijnwerkers dan bij conventionele vormen van gouddelving. Bevatten uw trouwringen ook diamanten? Een Kimberley-certificaat vormt het bewijs dat deze gegarandeerd afkomstig zijn uit conflictvrije bronnen.

Koop nu een unieke trouwring van de edelsmid

Aan een trouwring van de edelsmid stelt u de hoogst mogelijke eisen. Een bezoek aan Juwelier De Tijd is dan ook de moeite waard. Wij geven u graag een vrijblijvende impressie van de variëteit aan bijzondere ringen die onze meester-goudsmeden met liefde voor u kunnen maken. Schaft u bij ons uw trouwringset aan? Dan heeft u jaarlijks recht op een gratis controle en professionele reiniging.

Neem een kijkje in onze webshop om alvast inspiratie op te doen. Wilt u meer weten over de trouwring die onze edelsmid voor u kan maken? Bel ons op 0314 39 20 66 of stuur een mail naar info@juwelierdetijd.nl en maak direct uw afspraak.

Wij werken zorgvuldig voor u en onze veiligheid. Onze werkplaats is open.
Plan eenvoudig een afspraak in voor:

– Personal shopping

– Ophalen van uw reparatie

– Ophalen van uw bestellingen

– Levering van uw reparatie, bestelling of kadobon bij u aan huis

Informatie voor het bestellen in de webshop of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via 0623566856 of info@juwelierdetijd.nl.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd en hopen dat de situatie spoedig verbetert. Blijf gezond.

Warme groet,

Team De Tijd

×