Trouwringen Amersfoort

Uw trouwdag is een dag die u erg intensief beleeft. Zo’n dag viert u op een manier die goed past bij u beiden. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend dat u net zoveel aandacht besteedt aan de keuze van uw trouwringen in Amersfoort. De trouwringen moeten bij u en uw leven passen: trouwringen die kwaliteit uitstralen en uniek zijn, die exclusief zijn en met liefde gemaakt zijn.

Trouwringen Amersfoort

Op welke manier u dan ook op zoek gaat naar een trouwringen in Amersfoort, het is belangrijk dat de ring goed bij u past. Wij helpen u daar graag bij. We laten u kennismaken met diverse soorten en merken ringen.

Titanium ringen

Wij bieden u titanium ringen van een hoogwaardig Duits kwaliteitsproduct. Kenmerkend voor deze collectie is het elegante en tijdloze ontwerp. Vaak wordt dit gebruikt in combinatie met het edelmetaal goud. Titanium is harder dan staal, ontzettend licht, niet oxiderend, vormvast en huidvriendelijk. Dit is dan ook een perfecte keuze voor mensen met een huidallergie.

Een uniek ontwerp

Wilt u de trouwringen liever wat breder of heeft u toch net wat meer briljanten in gedachten? De titanium ringen kunnen geheel aangepast worden naar eigen wens. Bovendien hebben ze een maatgarantie van maar liefst tien jaar. Mocht uw ring na verloop van tijd niet meer passen, dan kunt u tegen een aantrekkelijke prijs een nieuwe ring op maat krijgen.

Trouwringen in Amersfoort kopen

In onze trouwringenstudio kunt u rustig rondkijken en u laten adviseren over de verschillende materialen en vele mogelijkheden. Ook voor u zijn de perfecte trouwringen te vinden die aan alle eisen voldoen.

De voordelen van Juwelier de Tijd

  • Keuze uit duizenden modellen
  • Gratis graveren
  • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
  • Maatgarantie
  • Levenslange garantie op materiaal en fabricage
  • Gratis verzekerd tegen diefstal of verlies

U heeft bij ons keuze uit allerlei verschillende soorten modellen. Wilt u langskomen om onze trouwringen in Amersfoort te bekijken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.