Trouwringen Apeldoorn

Zijn jullie op zoek naar trouwringen in Apeldoorn? Juwelier De Tijd is een trouwringenstudio met een enorme collectie. Er is heel veel keus waardoor er voor jullie altijd een geschikte trouwring te vinden is.

Trouwringen Apeldoorn

Eigen collectie trouwringen van Juwelier de Tijd

Wij bieden een eigen grote collectie trouwringen. Tevens werken wij met bekende merken zoals Aurodesign: deze bestaat uit 14- en 18 karaats gouden trouwringen in verschillende kleuren of combinaties hiervan. Ook is er een bijzondere collectie palladium trouwringen, die een bijzondere kleur geeft. Elke ring wordt met uiterste zorg vervaardigd. Bij aankoop van uw speciale trouwringen in Apeldoorn,  ontvangt u een certificaat dat de echtheid en de kwaliteit van de ringen garandeert. Bovendien bieden wij jullie een gratis verzekering van drie jaar tegen diefstal of verlies én een levenslange garantie op fabricagefouten. Wanneer jullie kiezen voor een trouwring met briljant, dan wordt elke briljant per stuk geselecteerd op kleur, zuiverheid en slijpkwaliteit.

Amici Pink relatieringen

Deze Amici Pink collectie is werkelijk voor iedereen geschikt. Of u nu homo, lesbienne of biseksueel bent, voor ons maakt het niets uit. Deze ring kan een teken van verbintenis zijn, een manier om te uiten of simpelweg een geschenk voor iemand die u graag ziet. De collectie biedt een waaier aan combinaties:

  • Het soort ring: de gewone ring en de draairing
  • De afwerking: matte afwerking of blinkende afwerking
  • De verschillende breedtes
  • Mogelijkheden qua gravure

Er zijn vele mogelijkheden voor onze trouwringen in Apeldoorn. Zo wordt een briljant geslepen diamant in verschillende vormen geslepen. Dit is een ronde steen met een platte bovenkant die onderaan in een punt uitloopt. Deze vorm resulteert in een optimale lichtbreking en weerkaatsing van het licht, zodat je briljant mooi fonkelt.

Memoire trouwringen en gravure in de trouwring

De memoire trouwring is een ring met een enkele rij diamanten rondom. Het bijzondere aan deze ring is dat je hem niet in één keer compleet hoeft te hebben. Je kunt met één diamant beginnen en hem vervolgens uitbreiden. Willen jullie écht unieke trouwringen? Maak ze dan persoonlijk met een gravure. Met de moderne lasertechnieken is het mogelijk om van alles op jullie ring te laten graveren.

Trouwringen kopen in Apeldoorn

Jullie zijn op zoek naar trouwringen in de omgeving van Apeldoorn? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Trouwringstudio de Tijd heeft een ruim assortiment trouwringen. Goud, witgoud of zilver, met diamant of zonder diamant, uit onze collectie of handgemaakt naar eigen ontwerp – alles behoort tot de mogelijkheden.

Om jullie een idee te geven van ons uitgebreide assortiment, lichten we hieronder enkele highlights uit onze webshop uit. Als jullie graag in de omgeving van Apeldoorn trouwringen willen komen passen maak dan snel een vrijblijvende afspraak.

De mooiste wit gouden trouwringen in Apeldoorn

Wat is het verschil tussen wit goud en zilver? Dat is misschien de eerste vraag die bij jullie naar boven komt bij het leven over dit edelmetaal.

Iedereen weet hoe goud er uit ziet: donkergeel. Zie je een trouwring die iets lichter van kleur is, dan heb je waarschijnlijk te maken met een geel goud trouwring. Geel goud is een legering van goud en zilver – zoals te lezen valt in het tekstvak hieronder. Wit gouden trouwringen daarentegen zijn samengesteld door een legering van goud en palladium. Door palladium toe te voegen aan het goud wordt het edelmetaal niet alleen harder, ook verandert het van donkergeel naar zilverkleurig. Het is daarom dat wit goud en zilver weleens met elkaar worden verward. De verschillen laten wij jullie graag zien in de trouwringenstudio onder Apeldoorn.

Trouwringen van wit goud zijn tegenwoordig ontzettend populair. Zo ook in Apeldoorn. Die populariteit is onder meer te danken aan het feit dat de diamanten in deze ring de kleur van het goud niet absorberen, waardoor de diamant witter lijkt.

In onze webshop vinden jullie een uitgebreide collectie wit gouden trouwringen. Het model Evolution, een klassieke 14-karaats wit gouden ring, is al jaren onverminderd in trek. Wij kunnen de ring in elk gewenst formaat leveren. Willen jullie er een briljant geslepen diamant ingezet hebben? Geen probleem. Kijk gerust eens in onze webshop voor een uitgebreid assortiment wit gouden trouwringen in de buurt van Deventer, altijd van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs.

Geel gouden trouwringen kopen in Apeldoorn

Geel goud is als trouwring, zoals we hierboven al even aanstipten, een legering van goud en zilver. Hoe lager het aantal karaat, hoe meer zilver er aan het goud is toegevoegd. Dat heeft dan weer als voordeel dat het goud weerbarstiger wordt. Goud is van nature een vrij zacht edelmetaal. Door het te mengen met bijvoorbeeld zilver (geel goud), palladium (wit goud) of koper (rood goud) wordt het materiaal harder en dus meer slijtvast.

Hoe meer zilver je aan het goud toevoegt, hoe lichter de trouwring wordt. Geel goud heeft een klassieke uitstraling – het lijkt immers op de gouden ringen die jullie misschien van onze ouders en grootouders kennen – maar oogt tegelijkertijd fris en modern. De zachte teint van de trouwring zal heel subtiel contrasteren met de huid. Het is een ring die je je hele leven lang met plezier blijft dragen.

Een van de meest verkochte modellen in Apeldoorn, is onderstaande trouwring van 14-karaats goud. De ring is voorzien van een briljant geslepen diamant. De grootte van de diamant is, net als de kleur en de uitvoering van de ring, geheel aanpasbaar aan uw wensen. Wilt u geen diamant in de trouwring? Ook dat is geen probleem. U vraagt, wij maken. Wilt u de ring een keer komen passen? Kom gerust eens langs in onze trouwringenstudio in de buurt van Apeldoorn. De koffie staat voor u klaar.

Bi-color gouden trouwringen kopen in Apeldoorn

Hij wil een wit gouden ring, zij wil een geel gouden ring. Wat doe je dan? Jullie kunnen de ander natuurlijk proberen te overreden om toch voor die wit gouden of toch voor die geel gouden trouwring te gaan, maar jullie zouden ook de bi-color gouden trouwring kunnen overwegen. (En ook als jullie geen meningsverschil hebben over de kleur raden wij deze trouwring van harte aan – het is namelijk een prachtige symbiose.)

Bi-color gouden trouwringen… de naam zegt het eigenlijk al. De ring bestaat uit twee kleuren goud die met elkaar worden gecombineerd. Een populaire combinatie is wit goud met geel goud. Het frisse wit goud in combinatie met het klassieke geel goud zorgen voor een ideale combinatie.

Een andere combinatie die veelgevraagd is in onze trouwringenstudio nabij Apeldoorn, is rood goud en platina. Bij deze trouwringen accentueert het zilverwitte platina de warme rosé goudkleur van de trouwring. Welke tint het rood goud moet krijgen kunt u helemaal zelf bepalen – dat gaat van donkerrood tot zachtroze.

Tri-color ringen bestaan uit drie kleuren goud, bijvoorbeeld wit goud, geel goud en rood goud. Wij bieden de grootste collectie tri-color gouden trouwringen in de omgeving van Apeldoorn. Bi-color of tri-color ringen zijn ideaal voor mensen die iets anders willen dan de geijkte trouwringen van geel- of wit goud.
Kijk gerust eens in onze webshop voor een uitgebreid assortiment bi-color en tri-color trouwringen, altijd van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs van Apeldoorn.

Palladium trouwringen in Apeldoorn? Jullie vinden ze bij Trouwringenstudio De Tijd!

Met trots kunnen wij melden dat Trouwringenstudio De Tijd de eerste in de omgeving Apeldoorn is met een grote collectie palladium trouwringen.

Maar wat is een palladium trouwring precies? Palladium is van oorsprong een materiaal uit de industriële sector. Per jaar wordt zo’n vijfhonderd ton palladium geproduceerd, vooral in Zuid-Afrika, Rusland en Noord-Amerika. Het overgrote deel daarvan wordt gebruikt in de auto-industrie, maar we vinden het edelmetaal ook terug in telefoons, televisies en computers. Betekent dit dan dat dit edelmetaal niet zeldzaam is? Nee, integendeel. Per jaar wordt er veertig keer meer goud gewonnen dan palladium. Maar omdat het materiaal nog niet zo erg gewild is, is de prijs een stuk lager.

In onze trouwringenstudio nabij Apeldoorn bieden wij twee soorten palladium trouwringen aan: de legering /500 en /950. De /500 trouwringen bestaan voor vijftig procent uit palladium. Een ander gedeelte bestaat uit zilver. Deze legering is het goedkope alternatief op de wit gouden trouwring.
De /950 ringen bestaan voor 95 procent uit palladium en zijn dus zeer zuiver. Hierdoor is de kleur zuiverwit, zoals bij wit gouden trouwringen ook het geval is. Doordat er bij dit materiaal geen rhodiumlaag afslijt, kunnen wij u garanderen dat de trouwring zijn mooie lichte kleur levenslang zal behouden.

In onze webshop vinden jullie een groot aanbod palladium trouwringen, ook te bekijken in de trouwringenstudio nabij Apeldoorn. Een model willen we graag even voor jullie uitlichten: die met drie briljant geslepen diamanten. Omdat de trouwring zo mooi is, en de kwaliteit van de diamanten zo hoog is,fonkelen de diamanten u te tegemoet. Het wit verhevigt de schittering en verhevigt daarmee het genot om naar de ring te kijken. Het is een ring die je jarenlang met veel plezier zult dragen. Laten jullie adviseren over de mogelijkheden om een palladium trouwring te kopen in Apeldoorn.

Platina trouwringen kopen in Apeldoorn

Platina is van nature een erg sterk en taai edelmetaal. Hierdoor uiterst geschikt als trouwring. Het is dan ook het duurzaamste, zuiverste maar ook minst voorkomende edelmetaal dat wordt gedolven.

In tegenstelling tot (wit) gouden trouwringen worden platina trouwringen bijna in haar zuiverste vorm gebruikt – het is voor vijfennegentig procent puur. Maar omdat platina dertig keer minder vaak voorkomt in de natuur dan goud is het ook een stuk kostbaarder dan het klassieke gouden trouwring. Toch neemt de vraag ernaar steeds meer toe, ook in de omgeving van Apeldoorn. Mede door de vele positieve eigenschappen aan het materiaal kiezen mensen ervoor om een trouwring van platina te kopen in Apeldoorn.

Een van de vele platinaringen die wij in onze webshop aanbieden is de spanring. Deze elegante ring draagt de vorm van een omgekeerd omegateken, met een diamant die tussen de uiteinden ‘zweeft’. Door dit bijzondere ontwerp van designer Walter Wittek kunt u de diamant van alle kanten bewonderen, en komt hij maximaal tot zijn recht. Gegarandeerd maximale schittering! In onze juwelierszaak vinden jullie het grootste aanbod spanringen van Apeldoorn en omgeving.
Naast de platina spanring bieden we natuurlijk ook de klassieke trouwring in platina aan. Dit tijdloze ontwerp raakt nooit uit de mode. En behoort tot onze premium trouwring collectie van Apeldoorn. Ook over vijftig jaar, als jullie grijs en gerimpeld langs het strand struinen, zal de ring nog modern en tijdloos ogen.

Onze klassieke trouwringen zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren, breedtes, platinagehaltes en afwerkingen. Trouwringen is maatwerk daarom bieden wij de mogelijkheid unieke platina trouwringen geheel naar eigen wens samen te stellen.

Ambachtelijke trouwringen van Niessing kopen in Apeldoorn

Juwelier de Tijd is een van de officiële partners van trouwringenfabikant Niessing uit Vreden. En biedt de grootste collectie van Apeldoorn en omstreken. Niessing is een van de oudste trouwringmakers van Duitsland. Het bedrijf wordt over de hele wereld gewaardeerd om zijn traditionele vakmanschap en moderne design. Van geautomatiseerde processen moeten ze in het sieradematelier van Niessing niets weten: elke ring gaat door minstens tien handen voor je het om je vinger schuift.

Het design van de trouwringen staat met een voet in de traditie en met een voet in de moderne tijd – zoals alle goede ontwerpen. Met subtiele nuances worden klassieke trouwringen omgetoverd tot hedendaagse juwelen waar jullie een leven lang plezier van hebben, zonder dat ze gaan vervelen. Elke ring wordt met zorg ontworpen, met zorg gemaakt en met zorg verkocht. De wens van de klant staat bij Niessing en bij ons altijd voorop. Hebben jullie een mooie ring gezien maar hebben jullie ‘m toch liever iets smaller, breder of gedecoreerd met een edelsteen? Geen probleem! Vraag bij ons naar de mogelijkheden en kom gerust eens een kijkje nemen in onze trouwringenstudio nabij Apeldoorn.

Trouwring naar eigen ontwerp? Onze goudsmid maakt het!

Steeds vaker vragen stelletjes of het mogelijk is om een eigen ontwerp te maken voor hun trouwringen. En altijd zijn ze verbaast als ze horen dat dit geen probleem is.

Maar hoe gaat dat dan precies in zijn werk? Heel simpel. Alles begint natuurlijk met inspiratie. Hebben jullie een foto van een mooie ring gezien in onze webshop? Op Pinterest? Of misschien draagt jullie gezamenlijke lievelingsartiest wel een ring die jullie helemaal te gek vinden? Geen probleem voor een van onze goudsmeden. Hij neemt jullie wensen als een spons in zich op en komt – natuurlijk in nauw overleg met jullie – met een trouwringenontwerp die volledig op jullie is afgestemd. Wat wordt het voor een ring? Goud, palladium of platina of een ander edelmetaal? Een ring met of zonder edelsteen, goedkoop of wat exclusiever, klassiek of modern? Willen jullie, als kers op de taart, elkaars handschrift in de ring gegraveerd hebben? Alles is mogelijk.

Tussendoor kunnen jullie in ons goudsmidatelier nabij Apeldoorn komen kijken of de ring alvast even passen.
Van veel koppels die samen hun trouwringen ontwerpen, horen we dat ze het erg leuk vinden om te doen. Samen maken jullie iets wat jullie de rest van jullie leven aan elkaar verbindt. Zelf aan de slag? Wij adviseren altijd minimaal vijf maanden voor de huwelijksvoltrekking  een vrijblijvende afspraak met ons te maken voor het realiseren van een eigen ontworpen trouwring. Zo heeft onze edelsmid voldoende tijd om aan alle wensen gehoor te geven en de ring op zijn allermooist af te leveren. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op of kom langs in onze trouwringenstudio in de buurt van Apeldoorn.

Voordelige trouwringen kopen – Juwelier De Tijd is de trouwringenspecialist van Apeldoorn
Trouwringenstudio de Tijd, gelegen in de buurt van Apeldoorn, behoort tot een van de meest betrouwbare trouwringspecialisten van Nederland en België. Omdat wij de vaste dealer zijn van Niessing kunnen wij jullie – zonder tussenkomst van een derde partij – rechtstreeks ringen uit het sieradenatelier leveren. Bij ons vinden jullie altijd trouwringen van de beste kwaliteit, voor de laagste prijs. Mochten jullie ergens anders een model trouwring hebben gevonden die wij niet in onze webshop aanbieden, informeer dan eens bij ons. Grote kans dat wij u deze ring alsnog voor een scherpe prijs kunnen leveren.

Kijk gerust eens in onze webshop voor een uitgebreid assortiment trouwringen, altijd van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs van Apeldoorn.

Meer informatie over onze trouwringen?
Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn er ontzettend veel mogelijkheden wat betreft trouwringen in Apeldoorn. Willen jullie hier meer over weten? Neem dan eens contactmet ons op of kom langs in onze trouwringenstudio.