Trouwringen Deventer

Het samen uitzoeken van uw trouwringen in Deventer is een bijzonder moment. Juwelier De Tijd neemt hier samen met u de tijd voor en staat u bij in het maken van de juiste keuze.

Trouwringen Deventer

Bij Juwelier De Tijd heeft u keuze uit een enorme collectie. De volgende trouwringen zijn vaak erg in trek:

  • Gouden trouwringen
  • Geel gouden trouwringen
  • Wit gouden trouwringen
  • Rood gouden trouwringen
  • Platina trouwringen

Bovengenoemde soorten trouwringen in Deventer zijn over het algemeen erg populair. Maar soms is het goed om verder te kijken dan de standaard trouwringen. Er is namelijk nog veel meer.

Solitaire diamantringen

De solitaire diamantring is een ring met één enkele, grote diamant. Traditioneel is dit het soort ring waarmee Amerikaanse mannen hun aanzoek doen. In Nederland wordt dit echter ook steeds populairder.

Diamant in trouwringen

Wanneer u op zoek bent naar trouwringen in Deventer dan kan het goed zijn dat u bij Juwelier De Tijd op de juiste plek zijn. Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor diamant in trouwringen. De kwaliteit van diamanten kan erg verschillen en iedere steen wordt dan ook beoordeeld op de vier c’s: carat, colour, clarity en cut. Carat staat voor het gewicht van de diamant die in karaat wordt gemeten. Één karaat staat voor 0,2 gram. Colour staat natuurlijk voor de kleur: diamanten lijken meestal wit, maar bevatten bij nader onderzoek meestal een kleur. Clarity staat voor de pure koolstof dat soms sporen achterlaat. De grootte en het aantal sporen bepaalt de waarde. Hoe minder van deze sporen, hoe beter. Tenslotte gaat de “cut” over de slijpvorm. Een ruwe diamant is mooi, maar met de juiste slijpvorm komt hij pas echt tot zijn recht.

Bicolor/tricolor trouwringen

De verschillende kleuren goud zijn goed te combineren. Daarom zijn er veel bicolor (twee kleuren) en tricolor (drie kleuren) combinaties te krijgen. Bij bicolor is dat meestal wit- en geel goud. Voor tricolor worden wit-, geel- en rood goud gebruikt. Het voordeel van deze trouwringen is dat u een ring heeft die altijd goed bij andere sieraden past.

Trouwringen in Deventer van Juwelier De Tijd

Wilt u meer weten over onze trouwringen of andere informatie aanvragen? Neem dan eens contact met ons op om een afspraak te maken.

×