Trouwringen Ede

Ons aanbod trouwringen bestaat uit diverse mooie collecties en merken. Wij lichten u graag een aantal merken en soorten trouwringen toe.

Trouwringen Ede

Juwelier De Tijd is erg enthousiast over de prachtige ringen van Niessing en daarom zijn wij partner van Niessing trouwringen. In onze trouwringenstudio hebben wij dan ook een speciale Niessing corner ingericht. Wanneer u op zoek bent naar trouwringen in Ede, dan raden wij dan ook zeker aan eens een kijkje te nemen bij de Niessing collectie. Deze collectie bestaat uit diverse bijzonderheden:

  • Helderheid: klassieke ringen met traditionele vormen en een veelzijdigheid aan kleuren ontstaan door bijna 140 jaar ervaring.
  • Glans: bij de trouwringen met diamant versmelten de ring, het idee en de zetting samen tot één.
  • Liefde: trouwringen met een boodschap, persoonlijk en met een hoge symbolische waarde.
  • Oorsprong: de schoonheid van de edelmetalen; rein, sensueel en authentiek.

Memoire trouwringen en gravure in de trouwring

De memoire trouwring is een ring met een enkele rij diamanten rondom. Het bijzondere aan deze ring is dat u hem niet in één keer compleet hoeft te hebben. U kunt met één diamant beginnen en hem vervolgens uitbreiden. Wilt u écht unieke trouwringen? Maak ze dan persoonlijk met een gravure. Met de moderne lasertechnieken is het mogelijk om van alles op uw ringen te laten graveren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Net zoals iedere persoon of organisatie vinden wij het als bedrijf dat wij een verantwoordelijkheid hebben in de samenleving. Het is onze plicht om op een manier te werken die geen schade berokkent aan mens of milieu. Als juwelier hebben wij daarbij een grote verantwoordelijkheid in de bestrijding van conflictdiamanten en mens- en milieuonvriendelijke goudwinning.

Meer informatie over onze trouwringen in Ede?

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er ontzettend veel mogelijkheden wat betreft trouwringen in Ede. Wilt u hier meer over weten? Neem dan eens contact met ons op of kom langs in onze trouwringenstudio.