Trouwringen Enschede

Zoekt u trouwringen in de buurt van Enschede? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken. Juwelier De Tijd heeft een uitgebreide trouwringencollectie waar uw bijzondere en mooie ring zeker tussen zit.

Trouwringen Enschede

De merken die u in ons assortiment vindt zijn erg uitgebreid. Dat maakt onze collectie ook zo speciaal: er is een uiteenlopende keuze, zodat de perfecte ring er ook voor u bij zit.

Trouwringen van Niessing

Onze collectie bestaat uit veel trouwringen van Niessing. Deze trouwringen staan bekend om hun boodschap en symboliek. De bijzondere en exclusieve trouwringen worden sinds 1873 vervaardigd in het goudsmidatelier van Niessing. Traditionele ambacht wordt hier gecombineerd met de modernste technologieën. Design van hoge kwaliteit staat in het middelpunt en loopt als een rode draad door het bedrijf. De filosofie is dan ook het combineren van de unieke ontwerpen met geweldige afwerking.

Partner van Niessing trouwringen

Juwelier De Tijd is erg enthousiast over deze prachtige ringen en daarom zijn wij partner van Niessing trouwringen. In onze trouwringenstudio hebben wij dan ook een speciale Niessing corner ingericht. Wanneer u op zoek bent naar trouwringen in Enschede, dan raden wij dan ook zeker aan eens een kijkje te nemen bij de Niessing collectie.

Amici Pink relatieringen

De Amici Pink collectie is werkelijk voor iedereen geschikt. Of u nu homo, lesbienne of biseksueel bent, voor ons maakt het niets uit. Deze ring kan een teken van verbintenis zijn, een manier om te uiten of simpelweg een geschenk voor iemand die u graag ziet. De collectie biedt een waaier aan combinaties:

  • Het soort ring: de gewone ring en de draairing
  • De afwerking: matte afwerking of blinkende afwerking
  • De verschillende breedtes
  • Mogelijkheden qua gravure

Er zijn vele mogelijkheden voor onze trouwringen in Enschede. Zo wordt een briljant geslepen diamant in verschillende vormen geslepen. Dit is een ronde steen met een platte bovenkant die onderaan in een punt uitloopt. Deze vorm resulteert in een optimale lichtbreking en weerkaatsing van het licht, zodat de briljant mooi fonkelt.

Trouwringen in de buurt van Enschede van Juwelier De Tijd

Voor trouwringen in de regio Enschede bent u bij Juwelier De Tijd aan het juiste adres. Bekijk gerust eens onze collectie of neem contact met ons op voor een afspraak.

Wij werken zorgvuldig voor u en onze veiligheid. Onze werkplaats is open.
Plan eenvoudig een afspraak in voor:

– Personal shopping

– Ophalen van uw reparatie

– Ophalen van uw bestellingen

– Levering van uw reparatie, bestelling of kadobon bij u aan huis

Informatie voor het bestellen in de webshop of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via 0623566856 of info@juwelierdetijd.nl.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd en hopen dat de situatie spoedig verbetert. Blijf gezond.

Warme groet,

Team De Tijd

×