Trouwringen ontwerpen

Jullie bruiloft is een ‘once in a lifetime’ ervaring. Bijzonder, onvergetelijk en bovenal uniek. Helemaal volgens jullie wensen. Dus waarom zouden de ringen dat niet zijn? Er is niets mooiers dan een eeuwige herinnering aan jullie ‘ja’ dan een zelfontworpen trouwring.

Zelfontworpen trouwringen

Jullie zeggen ‘ja’ tegen elkaar én tegen een zelfontworpen ring. En dan? Wij hebben de grootste collectie trouwringen! Kom gerust langs om samen met ons inspiratie op te doen voor uw eigen design. Wordt het goud, zilver of misschien toch een ? Wilt u de ring meer symboliek geven door een bepaalde kleur edelsteen te gebruiken of liever geen edelsteen? En kiezen jullie voor matchend of juist totaal verschillend? Uiteindelijk komen uw wensen, onze expertise en alle mogelijkheden vanzelf bij elkaar tot een concreet idee. Misschien ziet u het perfecte plaatje van jullie ring juist al helemaal voor u. Wij horen het graag! Wie weet zijn er nog aanvullende mogelijkheden om uw ontwerp helemaal af te maken. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van tekst of zelfs een vingerafdruk. Helemaal duidelijk wat het mag worden? Dan kunnen onze designer en meester goudsmid aan de slag!

Van idee tot ontwerp

Goudsmederij is een eeuwenoud ambacht, alles wordt bij ons met de hand gemaakt. Belangrijk dus dat jullie volledig tevreden zijn met het ontwerp. Daarom maken wij eerst zilveren voorbeeldmodellen. Zo bent u zeker van de pasvorm en het design. Helemaal tevreden? Pas dan gaat de smid naar zijn werkbank.

De ringen zijn klaar
Afhankelijk van het design zijn de ringen na 4 tot 6 weken af en kunt u ze komen ophalen. We kunnen ze ook bij u thuis afgeven. Een speciaal moment! Jullie hebben een prachtig sieraad in handen, dat volledig naar eigen smaak is en handgemaakt door onze meester goudsmid. Er is geen ander echtpaar op de wereld met dezelfde ringen als jullie.

Nieuwsgierig?
Trouwringen vervaardigen is naast een schitterend ambacht ook onze grote passie. Een mooie trouwring is de kers op elke (bruids)taart. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en kom vrijblijvend langs om onze collectie trouwringen te bekijken of voor meer informatie over het ontwerpen van uw eigen ring.

Hand gemaakte trouwringen – Speciaal voor jullie vervaardigd
De trouwringen collectie van Juwelier de Tijd wordt in eigen atelier vervaardigd. Opvallende en eigentijdse ontwerpen in combinatie met een harmonische vormgeving. Trouwringen van Juwelier de Tijd zijn het symbool voor de liefde van zelfbewuste persoonlijkheden. De uitgebreide collecties zullen een bron van inspiratie zijn voor jullie eigen trouwring-ontwerp, gebaseerd op jullie eigen unieke liefde. Of dat nu klassiek is, of juist opvallend; gebruikmakend van de oneindige mogelijkheden kunnen jullie samen unieke droom trouwringen ontwerpen. Alleen het beste is goed genoeg; hoogste kwaliteit en perfect afgewerkt.

Onze eigen trouwringen-lijn onderscheiden zich door:

  • Speciale vervaardiging en bewerking zorgt voor een hogere hardheid en duurzaamheid
  • Superieure afwerking
  • Speciale profielen, aangenaam ring comfort
  • Exclusief en duurzaam gezet met diamant of kleur edelsteen

Door de combinatie van de modernste technologie en traditionele goudsmeedkunst ontstaan jullie unieke en duurzame trouwringen.

 

Trouwringen designer Niessing
Bijzondere- en exclusieve trouwringen worden sinds 1873 vervaardigd in het goudsmid-atelier van Niessing. Traditionele ambacht wordt gecombineerd met de modernste technologieën. Hedendaags hoog-kwaliteits design staat in het middelpunt. De filosofie is dan ook het combineren van de unieke ontwerpen met superieure afwerking.

Pure vormen, teruggebracht tot het wezenlijke; dat zijn onze trouwringen. Innovatief, onderscheidend en met een unieke boodschap.

De Niessing trouwringen onderscheiden zich door:

  • Unieke ontwerpen met een boodschap & symboliek
  • Speciale vervaardiging en bewerking zorgt voor een hogere hardheid en duurzaamheid
  • Superieure afwerking
  • Speciale profielen, aangenaam dragend (comfort-fit)
  • Exclusief en duurzaam gezet met diamant
×