Trouwringen Utrecht

Het uitzoeken van trouwringen in Utrecht is een bijzonder moment. Wij nemen hier dan ook graag de tijd voor samen met u. Uw wensen staan bij ons centraal en we staan u altijd bij in het maken van de juiste keuze. Onze collectie is enorm groot en u heeft de keuze uit duizenden trouwringen. Er is dus zeker een geschikte trouwring voor u te vinden.

Trouwringen Utrecht

Het is verstandig om op tijd te beginnen met het oriënteren op trouwringen in Utrecht. De keuze en mogelijkheden zijn namelijk enorm groot en hierdoor heeft u rustig de tijd om na te denken over de perfecte trouwring voor u. Wij zorgen ervoor dat alles overzichtelijk blijft, ondanks ons uitgebreide aanbod.

De voordelen van Juwelier De Tijd

U profiteert van de volgende voordelen als u kiest voor een trouwring van Juwelier De Tijd:

  • Een uitgebreid aanbod aan trouwringen en verlovingsringen
  • Gratis verzekerd tegen diefstal of verlies
  • Maatgarantie
  • Gratis graveren
  • Levenslange garantie op materiaal en fabricage
  • Ontwerp zelf uw trouwringen

Wij staan bekend om onze uitgebreide collectie. U heeft bij ons de keuze uit duizenden trouwringen en verlovingsringen. De trouwringen worden geleverd met een verzekering tegen diefstal of verlies gedurende drie jaar. Past de trouwring u binnen zes maanden niet meer? Dan ontvangt u van ons een geheel nieuwe ring. Uiteraard is vergroten of verkleinen dan ook mogelijk. Bovendien is het uniek dat graveren bij ons gratis is. Tenslotte is het mogelijk uw trouwringen zelf te ontwerpen.

Trouwringen in Utrecht kopen

Voor trouwringen in de buurt van Utrecht kunt u het beste in onze trouwringenstudio terecht. U kunt hier rustig rondkijken of u laten adviseren over de verschillende materialen en vele mogelijkheden. Ook voor u zijn de perfecte trouwringen te vinden die aan alle eisen voldoen. Bij Juwelier De Tijd kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen. Echter is het wel prettig om een afspraak te maken, zodat wij goed de tijd voor u kunnen nemen. Normaal gesproken duurt een afspraak ongeveer 1 tot 2 uur. Ook is het mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken. Neem gerust eens contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Jullie zijn op zoek naar kwalitatief uitstekende maar toch ook betaalbare trouwringen in de omgeving van Utrecht? Zoek niet verder.

Trouwringstudio De Tijd – gelegen in de buurt van Utrecht – heeft een ruime keuze trouwringen. Van een gouden ring tot een ring van palladium, van klassiek tot modern, met of zonder diamant – jullie vragen, wij leveren. Willen jullie zelf je trouwringen ontwerpen of hebben jullie al een ontwerp? Onze ervaren goudsmeden helpen jullie graag met de uitvoering van jullie plannen.

Trouwringenstudio De Tijd heeft niet alleen een ruime keuze trouwringen, onder andere van Niessing – een van de best gewaardeerde trouwringenfabrikanten van de wereld – we bieden ook een zeer diverse eigen collectie handgemaakte trouwringen aan.

Om jullie een idee te geven van ons ruime assortiment, loodsen wij jullie op deze pagina graag even door onze collectie heen.

Wit gouden trouwringen kopen in Utrecht? Juwelier de Tijd biedt soelaas

Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen is: wat is nu precies het verschil tussen wit goud en zilver? Wel: wit goud werd in het begin van de vorige eeuw ontwikkelt als een voordelig alternatief voor platina. Platina is namelijk het meest zeldzame edelmetaal dat wij op de wereld kennen. Wit goud – een legering van goud en andere lichtkleurige edelmetalen, bijvoorbeeld palladium – is veel minder kostbaar.

Toch is het zeker geen minderwaardig product. Zoals wij al aanstipten: wit goud is een legering van goud en zilver en andere edelmetalen. Hoe meer andere edelmetalen je aan het goud toevoegt, hoe lichter het wordt. Wit gouden trouwringen behoren al jaren tot de publiekslievelingen. De populariteit van de ring is onder meer te danken aan het feit dat de diamanten in deze ring de kleur van het goud niet absorberen, waardoor de diamant witter en dus mooier lijkt. Neem bijvoorbeeld deze spanring met briljant geslepen diamant. Persoonlijk vinden wij dit een lust voor het oog.

Kijk gerust eens in onze webshop voor een uitgebreid assortiment wit gouden trouwringen, altijd van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs in Utrecht.

Platina trouwringen kopen in Utrecht
Zoals jullie al hebben gelezen is platina het meest exclusieve edelmetaal dat er bestaat. Het is dan ook niets voor niets dat ‘een platina plaat’ het hoogst haalbare is voor een artiest.

En toch is platina uitermate populair als materiaal voor trouwringen in Utrecht. Weerbaarheid tegen corrosie, goede kneedbaarheid van het materiaal (dat is voor de smid heel fijn) en een prachtige grijs-witte glans die vele jaren aanhoudt zijn slechts een paar van de vele eigenschappen waardoor het edelmetaal zo geliefd is.

Een van platinaringen in onze collectie is de spanring. Deze elegante ring draagt de vorm van een omgekeerd omegateken met een diamant die tussen de uiteinden zweeft. Door dit bijzondere ontwerp kunnen jullie de diamant van alle kanten bewonderen. Ook de klassieke ring van platina zal jullie misschien kunnen bekoren – neem gerust een kijkje in onze webshop.

Willen jullie liever langskomen in onze winkel en persoonlijk met onze specialisten jullie wensen doorspreken? Graag! Wij kijken alvast uit naar jullie bezoek. De koffie staat klaar.

De mooiste geel gouden trouwring van Utrecht
Iedereen kent hem, de trouwring zoals hij volgens velen behoort te zijn: de trouwring van geel goud. Deze klassieke ring is al eeuwenlang de meest gedragen variant van alle edelmetalen die er zijn. Zo ook nog steeds bevonden in Utrecht.

Geel goud is, anders dan het hierboven beschreven witgoud, een legering van goud en zilver. Hoe lager het aantal karaat, hoe meer zilver er aan het goud is toegevoegd. Dat heeft dan weer als voordeel dat het goud weerbarstiger wordt. Goud is namelijk van nature een vrij zacht edelmetaal. Hoe meer zilver er aan het goud wordt toegevoegd, hoe lager het aantal karaats, hoe hoger de duurzaamheid van de trouwring.

Ons assortiment geel gouden trouwringen is zeer uitgebreid en biedt geheid een ring die bij u past. Neem voor de mooiste en goedkoopste geel gouden trouwring van Utrecht eens een kijkje in onze uitgebreide online collectie.

Een van de meest verkochte trouwringen van geel goud is deze 14-karaats geelgouden trouwring voorzien van briljant geslepen diamant. De grootte van de diamant is, net als de kleur en de uitvoering van de ring, geheel aanpasbaar aan uw wensen. Wilt u geen diamant in de ring? Ook geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Bi-color trouwringen in Utrecht – Trouwringenstudio De Tijd
Voor wie naar iets anders op zoek is dan de geijkte geel gouden, wit gouden of zilveren trouwringen, bieden wij bi-color trouwringen van Utrecht als alternatief.

Bi-color gouden trouwringen… de naam zegt het eigenlijk al. De ring bestaat uit twee kleuren goud die met elkaar worden gecombineerd waardoor een verrassende combinatie ontstaat.

Een van de meest verkochte combinaties in onze trouwringenstudio naast Utrecht is wit goud met geel goud. Door het traditionele gele goud te combineren met het fris ogende wit goud, krijgt de ring een moderne uitstraling die bij elke outfit past. Een andere combinatie die veelgevraagd is, is rood goud en platina. Bij deze ringen accentueert het zilverachtige platina de dieprode kleur van het rood goud.

Nog weer anders zijn de tri-color ringen, die bestaan uit drie kleuren goud. Bijvoorbeeld: wit goud, geel goud en rood goud. De verschillende kleurschakeringen maken deze ring geschikt voor alle gelegenheden.

Benieuwd of wij iets voor jullie kunnen betekenen? Kijk gerust eens in onze webshop voor een uitgebreid assortiment bi-color en tri-color trouwringen, altijd van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs in Utrecht.

 

Palladium trouwringen in Utrecht? Jullie vinden ze bij Trouwringenstudio de Tijd!
Met enige trots melden wij dat Trouwringenstudio De Tijd de eerste in de omgeving Utrecht is met een grote collectie palladium trouwringen.

Palladium? Waarschijnlijk heeft u er nog nooit van gehoord. Palladium is een vrij nieuw edelmetaal, en is van oorsprong een materiaal uit de industriële sector. Per jaar wordt zo’n vijfhonderd ton palladium geproduceerd. Het merendeel daarvan wordt gebruikt in de auto-industrie, maar we vinden het ook terug in telefoons, televisies en computers. Het klinkt alsof het helemaal geen zeldzaam edelmetaal is, maar dat is geheel niet waar. Per jaar wordt er veertig keer meer goud gewonnen dan palladium. Maar omdat palladium nog niet zo erg gewild is, is de prijs ervan een stuk lager. En dat is dan weer gunstig voor jullie.

In onze webshop vinden jullie een groot aanbod palladium trouwringen. Het model met drie briljant geslepen diamanten vinden wij persoonlijk erg mooi, less is more! Deze ring is lijkt qua kleur veel op de witgouden trouwringen die we hierboven hebben getoond – maar is qua prijs misschien iets interessanter.

Benieuwd naar meer ontwerpen van dit nieuwe materiaal? Kijk gerust eens in onze webshop voor een uitgebreid assortiment palladium trouwringen in de omgeving van Utrecht, altijd van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs.

 

Trouwringen te koop in Utrecht – Duurzaam en voordelig in aanschaf
Trouwringenstudio De Tijd is partner van de trouwringenatelier Niessing uit Vreden. Niessing is een van de oudste trouwringmakers van Duitsland, en wordt over de hele wereld gewaardeerd om zijn traditionele vakmanschap en moderne design. Van geautomatiseerde processen moeten ze in het sieradenatelier van Niessing niets weten: elke ring gaat door minstens tien handen voor je het om je vinger schuift.

Het voordeel van ons partnership met Niessing is dat we de trouwringen zonder tussenkomst van een derde partij aan jullie kunnen leveren. Zo betalen jullie altijd de juiste prijs voor jullie trouwringen.

Niessing wordt zowel door kenners als door klanten hoog aangeslagen. Het design van de trouwringen staat altijd met een voet in de traditie en met een voet in de moderne tijd – zoals alle goede ontwerpen behoren te doen. Met subtiele nuances worden klassieke trouwringen omgetoverd tot tijdloze juwelen die de tijd letterlijk en figuurlijk doorstaan.

Elke ring wordt met zorg ontworpen, met zorg gemaakt en met zorg verkocht. De wens van de klant staat bij Niessing en bij ons altijd voorop. Hebben jullie een mooie ring gezien maar hebben jullie ‘m toch liever iets smaller, breder of gedecoreerd met een edelsteen? Geen probleem. Vraag bij ons wat de mogelijkheden zijn.

Hebben jullie ergens anders een ring gezien die niet in onze collectie zit? Vraag ons gerust. Grote kans dat wij voor een scherpe prijs eenzelfde soort ring kunnen leveren.

Vragen? Bel, mail of kom langs. Een van onze medewerkers beantwoordt ze graag.

Onze goudsmid maakt een trouwring naar eigen ontwerp – ook in Utrecht
Jullie kunnen geen geschikte trouwring vinden in de buurt van Utrecht? Geen probleem. Dan ontwerpen jullie er toch zelf een?

Het is heel simpel. Eerst kunnen jullie hier en daar eens wat inspiratie opdoen. Kijk bijvioorbeeld eens in onze webshop wat jullie allebei mooi vinden. Met dat in het achterhoofd kunnen jullie een gesprek aangaan met een van onze goudsmeden. Hij zal jullie vragen van welk materiaal jullie de ring gemaakt willen hebben, welke look jullie het mooist vinden, of jullie er een diamant in willen hebben of niet. Langzamerhand komen jullie samen tot jullie ultieme ring. Onze goudsmid gaat vervolgens aan het schetsen en legt zijn ontwerp – gebaseerd op jullie voorkeuren – aan jullie voor. Als jullie er helemaal tevreden over zijn gaat hij aan de slag.
Misschien alvast een leuke tip: het is mogelijk om elkaars handschrift in de ring te graveren. Deze extra persoonlijke touch maakt de ring nóg bijzonderder.

Tijdens het maakproces zijn jullie natuurlijk altijd welkom om in ons goudsmidatelier te komen kijken en/of de ring alvast even te passen. Ook houden we jullie op de hoogte van de vorderingen.

Om voldoende tijd te hebben om aan alle wensen gehoor te geven en de ring op zijn allermooist af te leveren, adviseren wij altijd minimaal twee maanden voor jullie huwelijksdag een vrijblijvende afspraak met ons te maken voor het realiseren van een eigen ontworpen trouwring. Zo heeft onze smid voldoende tijd om het ontwerp ook daadwerkelijk te maken.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan jullie graag te woord.

 

Goedkope, kwalitatief hoogstaande trouwringen in Utrecht
Trouwringenstudio de Tijd behoort tot een van de goedkoopste trouwringspecialisten van Nederland en België. Mede omdat wij een officiële dealer zijn van Niessing trouwringen kunnen wij u de sieraden – zonder tussenkomst van een derde partij – voor de beste prijs aanbieden.

Trouwringenstudio De Tijd staat voor kwaliteit en professionaliteit. Vragen? Bel of mail ons gerust. Onze medewerkers geven u graag antwoord op uw vragen. Wilt u liever een persoonlijke afspraak maken met een van onze medewerkers? Kom eens langs in onze winkel in Doetinchem – niet zo heel ver van Utrecht vandaan. Er is voldoende parkeermogelijkheid. Komt u met de trein? Laat het ons weten, dan pikken we u op bij het station.

Voor trouwringen in de buurt van Utrecht kunt u het beste in onze trouwringenstudio terecht. U kunt hier rustig rondkijken of u laten adviseren over de verschillende materialen en vele mogelijkheden. Ook voor u zijn de perfecte trouwringen te vinden die aan alle eisen voldoen. Bij Juwelier De Tijd kunt u altijd vrijblijvend binnenlopen. Echter is het wel prettig om een afspraak te maken, zodat wij goed de tijd voor u kunnen nemen. Normaal gesproken duurt een afspraak ongeveer 1 tot 2 uur. Ook is het mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken. Neem gerust eens contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

 

 

×