Trouwringen Veenendaal

Juwelier De Tijd laat u graag kennismaken met diverse trouwringen in Veenendaal. Ons assortiment is zo groot dat er altijd wel een mooie ring te vinden is die bij u en uw partner past.

Trouwringen Veenendaal

In onze trouwringenstudio kunt u rustig rondkijken en u laten adviseren over de verschillende materialen en vele mogelijkheden. Ook voor u zijn de perfecte trouwringen te vinden die aan al uw wensen voldoen.

  • Keuze uit duizenden modellen
  • Gratis graveren
  • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
  • Maatgarantie
  • Levenslange garantie op materiaal en fabricage
  • Gratis verzekerd tegen diefstal of verlies

De waarborg van een trouwring

Als u de binnenkant van een ring bekijkt, ziet u kleine tekentjes staan. Alle gouden en platina ringen zijn voorzien van een keurteken dat het edelmetaalgehalte aangeeft en een verantwoordelijkheidsteken. Dat geeft aan wie de maker of importeer van de ring is. Deze tekens zijn bij de wet geregeld en beschermen de klant tegen bedrog. Juweliers hebben ook de optie om de ring een teken van het kantoor en een jaarletter te geven.

Unieke trouwringen ontwerpen

Bij ons is het ook mogelijk om zelf uw unieke trouwringen in Veenendaal te ontwerpen. Dit hoeft absoluut niet kostbaarder te zijn dan trouwringen uit onze standaard collectie. Juwelier De Tijd is gespecialiseerd in deze custom made trouwringen en wij helpen u hier dan ook graag bij. Wilt u hier meer over weten of heeft u nog vragen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Trouwringen in Veenendaal uitzoeken

Het uitzoeken van trouwringen in Veenendaal is een bijzonder moment in uw leven. Wij begrijpen dat en daarom staan uw wensen bij ons centraal. Onze collectie trouwringen is heel groot en deze verschilt in diverse stijlen en prijsklassen: van klassieke tot moderne trouwringen en van goedkoop tot exclusief. Voor ieder is er dus wel wat wils! Bekijk nu alvast onze collectie om een indruk te krijgen van alle trouwringen.