Trouwringen Zwolle

Woont u in de buurt van Zwolle en gaat u trouwen? Dan zult u binnenkort op zoek gaan naar trouwringen. Juwelier De Tijd biedt u een uitgebreide collectie trouwringen in Zwolle. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een ruime keuze en persoonlijk advies.

Trouwringen Zwolle

De Nederlandse traditie van het uitwisselen van trouwringen in Zwolle hebben we geërfd van de Romeinen. Zij gaven elkaar bij het trouwen een trouwring als officiële belofte van trouw. Daarnaast was het een duidelijk statement dat man en vrouw aan elkaar verbonden zijn. Vroeger was de trouwring een geschenk van de man aan zijn aanstaande vrouw. Hij zocht de ring uit en gaf hem aan zijn vrouw. Tegenwoordig zoeken de partners vaak samen een ring uit.

De betekenis van een trouwring

De trouwring is een belangrijk symbool bij christelijke huwelijken. De trouwring heeft echter geen religieuze betekenis. Bij christelijke huwelijken is het alleen het symbool van de belofte van eeuwige liefde aan elkaar. Hiermee symboliseert het ook de overdracht van autoriteit aan de andere persoon. De trouwring wordt geschonken om aan te geven dat een waardevol bezit overgaat naar iemand anders. De katholieke kerk introduceerde de trouwring in de huwelijksceremonie in de Middeleeuwen. De bruidegom schoof de trouwring beurtelings aan de duim, wijsvinger en vervolgens de middelvinger en sprak daarbij een trouwgelofte. Daarna schoof hij de trouwring om de ringvinger van de bruid.

Trouwring dragen

Het gat in een trouwring heeft een speciale betekenis. Het is het symbool van de doorgang naar alle gebeurtenissen in het leven van de drager. De oude Egyptenaren dachten dat vanuit de ringvinger van de linkerhand de ader rechtstreeks naar het hart liep. Sommige mensen dragen daarom nog vaak hun trouwring aan de linker ringvinger. Onze trouwringen in Zwolle zijn vaak van goud, zilver, platina of een combinatie daarvan.

Trouwringen kopen in Zwolle

Jullie zijn op zoek naar kwalitatief uitstekende doch betaalbare trouwringen in de omgeving van Zwolle? Kijk dan eens in het online assortiment van Trouwringstudio De Tijd.

Trouwringstudio De Tijd heeft de grootste keuze trouwringen van Zwolle. Een gouden trouwring of een ring van palladium, klassiek of modern, met of zonder diamant – u vraagt, wij leveren. We hebben niet alleen een ruime keuze uit het assortiment van de grootste trouwringenfabrikant van West-Europa, maar bieden ook een zeer diverse eigen collectie handgemaakte trouwringen aan.

Willen jullie zelf je trouwringen ontwerpen of hebben jullie al een ontwerp? Onze ervaren goudsmeden helpen jullie graag met de uitvoering van jullie plannen. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak bij ons, dé trouwringenspecialist in de omgeving van Zwolle, en maak de ultieme trouwring die jullie de rest van jullie leven elke dag met plezier zullen dragen.

Om jullie een idee te geven van ons ruime assortiment, lichten we hieronder enkele highlights uit onze webshop uit.

Wit gouden trouwringen kopen in Zwolle? Juwelier de Tijd biedt soelaas

Trouwringen van witgoud zijn altijd zeer gewild. Witgoud werd in het begin van de vorige eeuw ontwikkelt als een voordelig alternatief voor platina trouwringen – maar lijkt ook op zilver. Wit goud trouwringen bestaan uit een legering van goud en palladium. Wit gouden ringen worden ook gemaakt uit een legering van goud en nikkel. Omdat nikkel voor allergische reacties kan zorgen, wordt dat edelmetaal niet meer gebruikt voor het maken van sieraden en trouwringen. Onze wit gouden trouwringen hebben de mooiste witte kleur van omgeving Zwolle. Vele wit goud ringen worden naar verloop van tijd gelig, jullie kopen een mooie wit gouden trouwring die na een aantal jaren dragen geel van kleur wordt. Daarom bieden wij jullie exclusief in de omgeving Zwolle wit gouden ringen die niet meer verkleuren.

De populariteit van de witgouden ring is onder meer te danken aan het feit dat de diamanten in deze ring de kleur van het goud niet absorberen, waardoor de diamant witter en dus mooier lijkt. In onze webshop vind u een overzicht van goedkope doch kwalitatief hoogstaande ringen. Ook voor de meer exclusieve trouwringen bent u bij ons aan het juiste adres. Trouwringenstudio de Tijd – gelegen in de buurt van Zwolle – heeft voor elke vinger de perfecte ring.

De mooiste geel gouden trouwring van Zwolle 

Wereldwijd is geel goud een van de populairste materialen voor een trouwring, en met goede reden. Geel goud is klassiek, ziet er mooi uit en is uitstekend geschikt voor het maken van sieraden.

Geel goud is, anders dan het hierboven beschreven witgoud, een legering van goud en zilver. Hoe lager het aantal karaat, hoe meer zilver er aan het goud is toegevoegd. Dat heeft dan weer als voordeel dat het goud weerbarstiger wordt. Goud is namelijk van nature een vrij zacht edelmetaal.

Hoe lager het aantal karaat, hoe meer zilver er aan het goud is toegevoegd. Door het hogere zilvergehalte heeft goud van zichzelf een mooie lichtgele kleur en uitstraling, wat uitstekend aansluit op de traditionele witte trouwjurk.

Ons assortiment geel gouden trouwringen is zeer uitgebreid en biedt geheid een ring die bij u past.

Neem bijvoorbeeld deze ring uit onze uitgebreide online collectie. Deze 14-karaats geelgouden trouwring is voorzien van een briljant geslepen diamant. De grootte van de diamant is, net als de kleur en de uitvoering van de ring, geheel aanpasbaar aan uw wensen. Wilt u geen diamant in de ring? Ook geen probleem.

Kijk gerust eens in onze webshop voor een uitgebreid assortiment geel gouden trouwringen, altijd van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs.

Op zoek naar bi-color trouwringen in Zwolle?

Bi-color gouden trouwringen… de naam zegt het eigenlijk al. De ring bestaat uit twee kleuren goud die met elkaar worden gecombineerd waardoor een verrassende combinatie ontstaat.

Een van de meest verkochte combinaties in Zwolle is witgoud met geel gouden trouwringen. Door het traditionele gele goud te combineren met het fris ogende witgoud, krijgt de ring een moderne uitstraling die bij elke outfit past. Een andere combinatie die veelgevraagd is, is rood goud en platina. Bij deze ringen accentueert het zilverachtige platina de dieprode kleur van het rood goud.

Een andere tak van sport zijn de tri-color ringen, die bestaan uit drie kleuren goud, bijvoorbeeld witgoud, geel goud en rood goud. Bi-color of tri-color ringen zijn ideaal voor mensen die iets anders willen dan de klassieke trouwringen.

Benieuwd of wij iets voor jullie kunnen betekenen? Kijk gerust eens in onze webshop voor een uitgebreid assortiment bi-color en tri-color trouwringen van Zwolle, altijd van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs.

Platina trouwringen kopen in Zwolle

Wist u dat platina het zeldzaamste en kostbaarste edelmetaal ter wereld is? Het is uitermate populair als materiaal voor trouwringen. Weerbaarheid tegen corrosie, goede kneedbaarheid van het materiaal (voor de smid heel fijn) en een prachtige grijs-witte glans die vele jaren aanhoudt zijn slechts een paar van de vele eigenschappen die platina hiervoor zo geschikt maakt. Wij bieden de grootste collectie platina trouwringen van Zwolle in verschillende legeringen zoals platina met wolfraam-carbide of platina met cobalt.

Een van platinaringen in onze collectie is de in het oog springende spanring. Deze elegante ring draagt de vorm van een omgekeerd omegateken, met een diamant die tussen de uiteinden zweeft. Door dit bijzondere ontwerp kunt u de diamant van alle kanten bewonderen. Ook de klassieke ring van platina zal jullie misschien kunnen bekoren. In onze webshop vinden jullie een overzicht van wat wij allemaal in de aanbieding hebben. Of neem een kijkje in onze winkel, gelegen in de buurt van Zwolle. De koffie staat voor jullie klaar.

Palladium trouwringen in Zwolle? Jullie vinden ze bij Trouwringenstudio de Tijd!

Met enige trots melden wij dat Trouwringenstudio De Tijd de eerste in de omgeving Zwolle is met een grote collectie palladium trouwringen.

Maar wat is palladium precies? Palladium is van oorsprong een materiaal uit de industriële sector. Per jaar wordt zo’n vijfhonderd ton palladium geproduceerd, vooral in Zuid-Afrika, Rusland en Noord-Amerika. Het overgrote deel daarvan wordt gebruikt in de auto-industrie, maar we vinden het edelmetaal ook terug in telefoons, televisies en computers. Betekent dit dan dat dit edelmetaal niet zeldzaam is? Nee, integendeel. Per jaar wordt er veertig keer meer goud gewonnen dan palladium. Maar omdat het materiaal nog niet zo erg gewild is, is de prijs een stuk lager.

In onze webshop vinden jullie een groot aanbod palladium trouwringen. Een model willen we graag even voor jullie uitlichten: het model met drie briljant geslepen diamanten. Deze ring is lijkt qua kleur veel op de witgouden trouwringen. De binnenkant van de ring is van witgoud, geel-goud of rosé-goud – al naar gelang u wenst. Bij het dragen van de ring is de witgouden, geel-gouden of rosé-gouden binnenkant heel subtiel te zien.

De drie briljant geslepen diamanten zorgen voor een extra luxe uitstraling. Deze ring is in alle opzichten een lust voor het oog.

Benieuwd naar meer ontwerpen van dit nieuwe materiaal? Kijk gerust eens in onze webshop voor een uitgebreid assortiment palladium trouwringen in de omgeving van Zwolle, altijd van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs.

Ambachtelijke trouwringen te koop in Zwolle

Trouwringstudio de Tijd is een van de officiële dealers van Niessing. Niessing is een van de oudste trouwringmakers van Duitsland, en wordt over de hele wereld gewaardeerd om zijn traditionele vakmanschap en moderne design. Van geautomatiseerde processen moeten ze in het sieradenatelier van Niessing niets weten: elke ring gaat door minstens tien handen voor je het om je vinger schuift.

Het design van de ringen staat met een voet in de traditie en met een voet in de moderne tijd – zoals alle goede ontwerpen. Met subtiele nuances worden klassieke trouwringen omgetoverd tot hedendaagse juwelen waar jullie een leven lang plezier van hebben, zonder dat ze gaan vervelen. Elke ring wordt met zorg ontworpen, met zorg gemaakt en met zorg verkocht. De wens van de klant staat bij Niessing en bij ons altijd voorop. Hebben jullie een mooie ring gezien maar hebben jullie ‘m toch liever iets smaller, breder of gedecoreerd met een edelsteen? Geen probleem. Vraag bij ons wat de mogelijkheden zijn.

Vragen? Bel, mail of kom langs. Een van onze medewerkers beantwoordt ze graag.

Onze goudsmid maakt een trouwring naar uw eigen ontwerp – ook in Zwolle
Jullie kunnen geen geschikte trouwring vinden in de buurt van Zwolle? Geen probleem. Dan ontwerpen jullie er toch zelf een?

Hoe dat werkt? Heel simpel. Kijk eerst eens rond in onze online collectie. Wat vinden jullie mooi? Modern of klassiek? Wel edelmetaal heeft jullie voorkeur? Willen jullie een diamant of niet? En lopen jullie wensen uiteen? Ook dat is geen probleem. Een van onze goudsmeden brengt met zijn deskundige kijk jullie ideeën samen in een prachtig ontwerp.

Willen jullie elkaars handschrift in de ring gegraveerd hebben? Alles is mogelijk.

Tussendoor zijn jullie altijd welkom om in ons goudsmidatelier te komen kijken en/of de ring alvast even te passen.

Om voldoende tijd te hebben om aan alle wensen gehoor te geven en de ring op zijn allermooist af te leveren, adviseren wij altijd minimaal twee maanden voor jullie huwelijksdag een vrijblijvende afspraak met ons te maken voor het realiseren van een eigen ontworpen trouwring. Zo heeft onze smid voldoende tijd om het ontwerp ook daadwerkelijk te maken.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op. Onze medewerkers staan jullie graag te woord.

Goedkope, kwalitatief hoogstaande trouwringen in Zwolle

Trouwringenstudio de Tijd behoort tot een van de goedkoopste trouwringspecialisten van Nederland en België. Mede omdat wij een officiële dealer zijn van Niessing trouwringen kunnen wij u de sieraden – zonder tussenkomst van een derde partij – voor de beste prijs aanbieden.

Trouwringenstudio De Tijd staat voor kwaliteit en professionaliteit. Vragen? Bel of mail ons gerust. Onze medewerkers geven u graag antwoord op uw vragen. Wilt u liever een persoonlijke afspraak maken met een van onze medewerkers? Kom eens langs in onze winkel in de buurt van Zwolle. Er is voldoende parkeermogelijkheid. Komt u met de trein? Laat het ons weten, dan pikken we u op bij het station.

 

×