Asring goud | Uniek en handgemaakt

Na het afscheid van een dierbare koestert u de herinnering die overblijft. Een steun in deze moeilijke tijd is het tastbaar maken van de herinnering in de vorm van een unieke asring van goud. Hiermee blijft de overledene altijd dicht bij u in de buurt en voelt u zich gesteund in het rouwproces. Bij Juwelier De Tijd kiest u uit een grote ringcollectie of ontwerpt u uw gouden asring helemaal zelf.

Unieke asring van goud

Een asring van goud lijkt sterk op een gewone ring, maar bevat een holle ruimte voor een kleine hoeveelheid as. Asringen behoren tot de meest gekozen soorten assieraden, omdat ze een sterke symbolische betekenis hebben en in nagenoeg elke situatie zijn te dragen. U kunt zelf bepalen aan welke vinger u de gedenkring draagt en hiermee extra symboliek toevoegen.

Met een gedenksieraad zoals een asring herdenkt u uw speciale verbintenis met een dierbare. Bij Juwelier De Tijd maken we daarom alleen bijzondere assieraden, die opvallen door hun persoonlijke uitstraling en uw eigen unieke verhaal vertellen. Dit kan bijvoorbeeld door een bestaande ring met een rijke geschiedenis te transformeren of door voor u een geheel nieuw ontwerp te creëren.

Dubbele asring zelf vullen

Een gedenkring koopt u voor het leven en daarom is de kwaliteit van groot belang. Gouden asringen kunnen wij vervaardigen in meerdere karaten, waarbij de samenstelling van de goudlegering invloed heeft op de kleur. Voor nieuwe assieraden gebruiken onze goudsmeden bovendien alleen Fairmined-goud, wat garant staat voor betere werkomstandigheden en verdiensten voor mijnwerkers.

Wilt u een herinnering aan meerdere personen fysiek maken, dan kunt u kiezen voor een dubbele asring. Deze bevat een dubbele askamer, die gevuld kan worden met de as of een haarlokje van twee personen. Het vullen van het assieraad kunnen wij voor u verzorgen, maar in sommige gevallen kunt u dit ook zelf doen. Op basis van uw ring en wensen lichten wij de mogelijkheden graag toe.

Zelf bijzondere assieraden ontwerpen

Door het vakmanschap van de meester-goudsmeden bij Juwelier De Tijd kunt u zelf de meest bijzondere assieraden ontwerpen. Voor een asring van goud heeft u bijvoorbeeld de keuze uit maar liefst 12 verschillende kleurnuancen, waaronder een aantal exclusieve kleuren. Ook kunnen wij aan uw bestaande of nieuwe gedenkring uiteenlopende persoonlijke details toevoegen.

Een speciale toevoeging aan uw ring is bijvoorbeeld een persoonlijke tekst of vingerafdruk. De tekst kunnen wij in uw eigen handschrift graveren, wat uw boodschap een extra emotionele lading geeft. De vingerafdruk mag u bij ons aanleveren, maar wij kunnen deze ook zelf verzorgen. Vraag tijdens een bezoek aan ons atelier naar de uitgebreide gravuremogelijkheden.

Asring van goud kopen bij Juwelier De Tijd

Een asring van goud is een gedenksieraad met een zeer persoonlijke betekenis. De gedenkring moet een leven lang meegaan en de uitstraling moet tot in de kleinste details recht doen aan uw unieke herinnering. Omdat u de ring bovendien vaak wilt dragen, is het van belang dat ook de maatvoering de juiste is.

We adviseren u dan ook om een gedenkring niet online te kopen, maar om eerst een vrijblijvend bezoek te brengen aan onze studio. Hier ontvangt u persoonlijk advies op maat over de mogelijkheden voor uw asring van goud en kunnen wij de juiste maat voor u bepalen. Direct een afspraak maken? Neem contact op via 0314 39 20 66 of mail naar info@juwelierdetijd.nl.

Wij werken zorgvuldig voor u en onze veiligheid. Onze werkplaats is open.
Plan eenvoudig een afspraak in voor:

– Personal shopping

– Ophalen van uw reparatie

– Ophalen van uw bestellingen

– Levering van uw reparatie, bestelling of kadobon bij u aan huis

Informatie voor het bestellen in de webshop of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via 0623566856 of info@juwelierdetijd.nl.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze tijd en hopen dat de situatie spoedig verbetert. Blijf gezond.

Warme groet,

Team De Tijd

×