As sieraad |Rouwsieraden specialist

Een assieraad is een sieraad waarmee u het verlies van iemand kunt verwerken. Het is een tastbare herinnering die u doet denken aan een geliefde of naaste. Het is een erg mooie manier om een herinnering te hebben aan een persoon waar u van houdt en die u mist. Met alle liefde maken wij voor u as sieraden die u altijd bij u kunt dragen.

 

As sieraden laten maken

Bij ons kunt u as sieraden laten maken in de volgende soorten:

  • Goud
  • Zilver
  • Edelstaal
  • Titanium

Steeds meer mensen kiezen voor een assieraad met de reden dat ze de urn altijd dichtbij hun kunnen dragen. Er wordt veelal gekozen voor een hanger of een ring. Het is mogelijk om zelf het as in het sieraad te plaatsen, maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen. De mogelijkheden zijn erg divers, dus bekijkt u gerust eens al onze as sieraden.

As sieraden online

In onze webshop kunt u al onze herinneringssieraden en as sieraden bekijken. Wij begrijpen dat het een emotioneel moment is voor u en daarom bieden we u de mogelijkheid om zelf op uw gemak eens wat sieraden te bekijken. U kunt ze online bestellen, maar u bent ook altijd welkom bij ons om de sieraden in het echt te komen bekijken.

As sieraden kopen

Heeft u zelf een idee voor een mooi ontwerp? Dan kunt u deze altijd aan ons voorleggen. We kijken graag wat we voor u kunnen doen om u zo tevreden mogelijk te maken. Met een mooie ketting met het urn van uw naaste erin draagt u een mooi sieraad en heeft u tegelijkertijd een prachtige herinnering bij u. Naast een hanger kunt u ook kiezen voor een ring. Het is maar net waar uw voorkeur naartoe gaat. Kies voor een sieraad dat goed bij u past en dat u een prettig gevoel geeft.

 

×