Design ketting | Grote collectie

Kettingen zijn tijdloze sieraden die al tienduizenden jaren worden gedragen. Toch ziet een design ketting er tegenwoordig heel anders uit dan in het verre verleden. Bij Juwelier De Tijd heeft u de keuze uit een zeer gevarieerde en eigentijdse collectie met sieraden van diverse topmerken. Ook kunt u er bij ons voor kiezen uw design ketting helemaal zelf te ontwerpen.

Design ketting: van stoer tot minimalistisch

Design ketting StellaHet vinden van een design ketting die aan al uw wensen voldoet, is niet altijd makkelijk. Bij Juwelier De Tijd is uw kans van slagen echter groot, want onze grote collectie valt op door de hoge kwaliteit en superieure afwerking. Met kettingen in vele vormen en ontwerpen (van hangers tot colliers) bieden wij werkelijk voor elke stijl en smaak wat wils.

Bijzonder aan onze collectie zijn bovendien de vele exclusieve items. Wereldwijde connecties en inkoop op prestigieuze beurzen zoals die van München, Hong Kong, Vicenza en Las Vegas, stellen ons in staat om voor u de meest schitterende sieraden te selecteren die u vrijwel nergens anders aantreft. Ideaal als u bijvoorbeeld een unieke design ketting zoekt.

Schitterende kettingen: van zilver tot goud

De meester-goudsmeden van Juwelier De Tijd zijn erkend specialist in hun eeuwenoude ambacht en vervaardigen elke design ketting met de grootst mogelijke zorg. In ons atelier werken wij hiervoor met de meest uiteenlopende edelstenen en edelmetalen: van diamant tot saffier en van zilver tot goud. De keuze in mogelijke goudkleuren is bij ons bovendien enorm.

Speciale aandacht verdienen enkele designmerken met wereldwijde faam in onze collectie. Sieraden van merken als Henrich&Denzel, Schaffrath en Niessing onderscheiden zich door een mix van indrukwekkend vakmanschap en het gebruik van de allerbeste materialen. Wij nodigen u graag uit in onze boutique om de bijzondere sieraden van deze merken met eigen ogen te aanschouwen.

Ontwerp zelf uw eigen design ketting

Hoewel ons aanbod kettingen de nodige variatie biedt in zowel materialen als ontwerp, gaat er nog altijd niets boven het zelf ontwerpen van uw design ketting. Hiermee weet u zich verzekerd van een uniek sieraad dat van begin tot eind is samengesteld op basis van uw wensen. De designers en goudsmeden van Juwelier De Tijd kunnen in overleg vrijwel elke designwens verwezenlijken.

Bij het vervaardigen van uw design sieraden werken wij in ons atelier alleen met Fairmined-goud. Dit staat garant voor gezondere arbeidsomstandigheden en een betere betaling voor de mijnwerkers die het goud delven. Voor eventuele diamanten in uw ketting gebruiken we alleen conflictvrije diamanten met Kimberley-certificering. Dat draagt een stuk prettiger!

Design ketting kopen bij Juwelier De Tijd

Design kettingen zijn er in vele soorten en maten. Diverse voorbeelden hiervan vindt u in onze webshop. Voor een volledig beeld van onze grote collectie en de mogelijke ontwerpopties voor uw eigen ketting, adviseren we u een bezoek aan onze stijlvolle boutique. Hier helpen wij u op maat verder en kunt u onze brede sieradencollectie op uw gemak in het echt bewonderen.

Bij Juwelier De Tijd hebben we een reputatie hoog te houden op het gebied van de kwaliteit van onze sieraden. Bij uw design ketting overhandigen we u dan ook graag een certificaat van echtheid. Wilt u meer informatie over onze collectie of een afspraak maken voor een bezoek? Bel ons dan vrijblijvend op 0314 39 20 66 of stuur een mail naar info@juwelierdetijd.nl.