Design oorbellen | Grote collectie

Weinig sieraden hebben zo’n rijke geschiedenis en tijdloze uitstraling als oorbellen. Met name design oorbellen hebben een betoverende uitstraling en accentueren knappe gezichtskenmerken als geen ander sieraad. Bij Juwelier De Tijd vindt u een grote collectie design oorbellen, oorstekers en creolen en tevens bieden wij de mogelijkheid om deze helemaal zelf te ontwerpen.

Design oorbellen, oorstekers en creolen

Design oorbellen CascademDe juiste design oorbellen kiest u op basis van een superieure vervaardiging en afwerking. Doordat u ze op een prominente plek draagt, zijn de kwaliteit en uitstraling minstens zo belangrijk als bij andere sieraden. Ook de vorm van het ontwerp speelt hierbij een rol. U creëert bijvoorbeeld balans door te kiezen voor een tegengestelde vorm van uw gezicht.

In de enorme collectie van Juwelier De Tijd vindt u altijd wel design oorbellen, creolen of oorstekers die exact voldoen aan uw wensen. Met een breed netwerk en inkoop op wereldwijde beurzen zoals in Hong Kong, Vicenza, Las Vegas en München, zijn wij in staat u telkens weer te verrassen met hippe en eigentijdse sieraden die u vrijwel nergens anders vindt.

Gouden sieraden van exclusieve merken

Onze design oorbellen onderscheiden zich door een breed aanbod en een hoge kwaliteit, zowel in edelstenen als edelmetalen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor 18K gouden oorstekers, maar ook voor prachtige creolen van zilver of platina. Voor onze gouden sieraden heeft u de keuze uit een variëteit aan kleurnuancen waaronder geel-, rosé- en witgoud. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos!

Vermeldenswaardig zijn ook de exclusieve topmerken in ons aanbod. Denk hierbij onder meer aan Niessing, Henrich&Denzel en Schaffrath. Deze bekende designmerken combineren klassieke en hoogwaardige materialen met de allerlaatste inzichten en technieken. Het resultaat zijn schitterende sieraden met een tijdloze uitstraling en een hoge duurzaamheid.

Zelf uw eigen design oorbellen ontwerpen

Design oorbellen koopt u om hun onderscheidende ontwerp. Nóg onderscheidender is natuurlijk een oorbellenset die u helemaal zelf heeft ontworpen. Bij Juwelier De Tijd bieden wij deze mogelijkheid, zodat u uw gedroomde sieraden kunt creëren die gegarandeerd 100% uniek zijn. Bezoek onze stijlvolle boutique om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken met onze ervaren designers.

Kiest u voor gouden design oorbellen, oorstekers of creolen? Dan is het prettig om te weten dat onze meester-goudsmeden alleen werken met Fairmined-goud. Dit zorgt ervoor dat mijnwerkers gezonder en tegen betere betaling kunnen werken. Daarnaast kiezen wij bewust voor conflictvrije diamanten met een Kimberley-certificaat.

Design oorbellen kopen bij Juwelier De Tijd

Voorbeelden van de unieke design oorbellen in onze sieradencollectie vindt u in onze webshop. Beter nog is het brengen van een bezoek aan onze sfeervolle boutique, waar u de nieuwste oorstekers en creolen in het echt kunt bewonderen. Ook voorzien onze behulpzame medewerkers u hier graag van persoonlijk advies op maat.

Bij Juwelier De Tijd zijn we trots op de hoge kwaliteit van onze design oorbellen. Daarom ontvangt u bij aanschaf van uw sieraden een certificaat van echtheid. Heeft u een vraag over onze collectie of wilt u direct een afspraak maken? Bel ons dan op 0314 39 20 66 of naar info@juwelierdetijd.nl. We helpen u graag verder.