Henrich & Denzel | Grote collectie

Henrich & Denzel is een van de succesvolste sieradenmerken in Duitsland en staat bekend om innovatieve designs met hoogwaardige materialen zoals diamanten, platina en goud. U vindt de bijzondere design sieraden van dit internationale topmerk in exclusieve winkels van New York tot Hong Kong – en ook in Doetinchem bij Juwelier De Tijd.

Henrich & Denzel: moderne kwaliteit, tijdloos design

De lat ligt hoog bij Henrich & Denzel. De wereldwijd geroemde edelsmeden van het merk nemen alleen genoegen met perfectie en vervaardigen sieraden uit de puurste vormen van de allerbeste edelmetalen. De innovatieve designs vallen op door een tijdloze uitstraling en verenigen in zich een combinatie van eeuwenoud vakmanschap en moderne technologie.

Een design sieraad van Henrich & Denzel is een juweel voor het oog en bovendien een uitstekende investering. De karakteristieke elementen zijn vrijwel altijd platina en goud, eventueel gecombineerd met schitterende diamanten of andere edelstenen. De gebruikte diamanten zijn altijd gegarandeerd conflictvrij zoals aangetoond door een Kimberley-certificering.

Prijswinnende ringen en collecties

De elegante designs van Henrich & Denzel sieraden zijn een mengelmoes van klassiek modernisme en de legendarische Bauhaus-school. In het oog springen onder meer de prachtige trouwringen en design ringen, die al vele internationale awards in de wacht hebben gesleept. Enkele favorieten zijn bijvoorbeeld de iconische ontwerpen van de Tenda-ring en Swing-ring.

De Tenda bestaat uit drie flexibele ringbanden van pure platina met flonkerende diamanten. De ring is beloond met prestigieuze prijzen zoals de Red Dot Award 2014, de Las Vegas Couture Design Award Innovation 2014 en de German Design Award 2018. De Swing doet met zijn dynamische beweging denken aan wuivende maisvelden in de wind en won ook een German Design Award 2018.

Henrich & Denzel: armbanden, oorbellen en colliers

De armbanden van Henrich & Denzel doen qua naam en faam niet onder voor de ringen. Een illuster design is bijvoorbeeld dat van de Janus-armband, die koele elegantie en extravagante luxe naadloos met elkaar laat samensmelten. Deze platina armband met ingelegde diamanten won voor zijn kenmerkende ‘acht en een half’-design de Las Vegas Couture Design Award Innovation 2017.

Het merk heeft nog vele andere fantastische design sieraden, die we eigenlijk tekort doen door ze niet in deze lijst te noemen. Ook op het gebied van kettingen, colliers en oorbellen zijn de opties eindeloos gevarieerd. Denk alleen al aan de sierlijke Mikado-oorhangers, het delicate Favorita Finely-collier of de diamanten Vela-halsketting.

Henrich & Denzel sieraden kopen bij Juwelier De Tijd

Het beste beeld krijgt u dan ook als u de Henrich & Denzel design sieraden in onze boutique tijdens een vrijblijvend bezoek komt bewonderen. Wij bieden u de keuze uit een brede collectie en kunnen u als specialist in dit merk op maat adviseren op basis van uw wensen. Van (trouw)ringen tot armbanden en van halskettingen tot oorbellen; bij ons slaagt u in uw zoektocht.

Nu alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan de Henrich & Denzel artikelen in onze webshop om een indruk te krijgen van de uitgebreide mogelijkheden. Heeft u een vraag over een sieraad of wilt u direct een afspraak maken voor een bezichtiging in onze boutique? Bel ons dan op 0314 39 20 66 of mail naar info@juwelierdetijd.nl.