Verlovingsring Doetinchem

Bent u op zoek naar een verlovingsring in Doetinchem? Juwelier De Tijd is een trouwringenstudio in Doetinchem met een enorme collectie. Er is heel veel keus waardoor er voor uw toekomstige vrouw altijd een geschikte verlovingsring te vinden is.

Verlovingsring Doetinchem

De verlovingsring

Als symbool van de liefde speelt de verlovingsring een belangrijke rol bij het aanzoek. De verlovingsring weerspiegelt het verlangen dat je je leven wilt doorbrengen met deze speciale persoon. De klassieke verlovingsring is een solitaire diamant. Wij hebben hier een brede collectie van in huis. Uiteraard is het ook mogelijk om iets unieks te laten maken.

Het huwelijksaanzoek

Een huwelijksaanzoek is altijd een speciaal moment. Een moment die jullie samen nooit meer zullen vergeten. Of u uw aanzoek nu doet onder een romantisch diner of op een sprookjesachtige locatie, een verlovingsring mag natuurlijk niet ontbreken. Ook is dit een perfecte manier om een leven samen te beginnen.

De verlovingsring aan de linker- of rechterhand?

In de Rooms-katholieke gemeenschap wordt de verlovingsring aan de rechter ringvinger gedragen. Bij de Protestantse gemeenschap is dit aan de linker ringvinger. Uiteraard is het mooi om later jullie trouwringen af te stemmen op de verlovingsring. Daarom hebben wij een grote collectie trouwringen die perfect passen bij de verlovingsring.

De geschiedenis van de verlovingsring

In de klassieke Oudheid en in de vroege Middeleeuwen werd de verlovingsring al gebruikt om een aanzoek te verzegelen. De verlovingsring was toen een bevestiging van ontvangst van de bruidsschat. De ronde vorm van de ring staat voor de eeuwige liefde. Vroeger kwam de saffier, de kleur blauw, vaak voor in verlovingsringen, omdat deze kleur van oudsher staat voor loyaliteit. Tegenwoordig staat de diamant voor de eeuwige liefde en deze heeft dan ook grotendeels de blauwe edelstenen vervangen.

Weet u de ringmaat van uw toekomstige vrouw?

Vaak weet de man niet precies wat de ringmaat van de vrouw is. Dit kunnen wij achterhalen als u een oude ring van haar meeneemt. Als dit niet mogelijk is, dan is het ook geen probleem. U kunt de verlovingsring altijd later nog gratis omruilen voor een de juiste maat. Ook kunt u hem laten vergroten of verkleinen door ons.

De voordelen van een verlovingsring in Doetinchem bij Juwelier De Tijd

  • Rechtstreekse inkoop van de grootste trouwringen fabrikanten van Europa
  • Keuze uit duizenden modellen
  • Custom made ontworpen trouwringen
  • Gratis graveren
  • Gratis verzekerd tegen diefstal of verlies
  • Maatgarantie (geldt voor de meeste modellen)
  • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
  • Levenslange garantie op materiaal en fabricage

Voor een verlovingsring in Doetinchem kunt u dus heel goed bij Juwelier De Tijd terecht. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op.