Verlovingsring op maat | Ontwerp zelf

U wilt van uw huwelijksaanzoek een romantisch en onvergetelijk moment maken. Daarom kiest u voor een unieke en schitterende verlovingsring op maat. Bij Juwelier De Tijd heeft u de keuze uit een gevarieerde collectie verlovingsringen, die u kunt personaliseren met een speciaal detail of bijzondere gravure. Daarnaast kunt u uw gedroomde ring bij ons helemaal op maat laten maken.

Verlovingsring op maat: hoeveel karaat?

FairtradeBi-color geel/wit gouden verlovingsring met aquamarijnGoud is nog altijd het meest gekozen edelmetaal voor een verlovingsring op maat. Gouden ringen zijn er in verschillende soorten en karaten, waarbij 14-, 18-, 20- en 22-karaat in Nederland het gangbaarst zijn. De exacte samenstelling van de goudlegering kan grote invloed hebben op de ringkleur. Naast geelgoud zijn ook witgoud en roségoud voor verlovingsringen geliefde keuzes.

Bijzonder is dat u bij Juwelier De Tijd kunt kiezen uit een enorme variëteit aan kleurnuancen. In totaal bieden wij maar liefst 12 verschillende goudkleuren, waarvan een aantal exclusief bij ons verkrijgbaar is. Voorbeelden van exclusieve kleuren zijn Spring Green, Abrikoos, Rosewood, Zandgrijs en Ivory. Met een ring in deze onderscheidende kleuren laat u gegarandeerd een onuitwisbare indruk achter.

Prachtige ringen in alle soorten en maten

In een verlovingsring op maat mag een edelsteen in de meeste gevallen niet ontbreken. In onze grote collectie treft u stenen aan zoals saffier en diamant, die elk een eigen symbolische betekenis hebben. Zo symboliseert blauwgekleurd saffier oneindige loyaliteit en staat een diamant voor de onverwoestbaarheid van uw liefde.

Met een edelsteen geeft u dan ook een krachtig signaal af en geeft u uw ring extra glans en onderscheidend vermogen. Natuurlijk zijn verlovingsringen er in alle soorten en maten en bent u niet gebonden aan specifieke edelstenen of edelmetalen. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze verlovingsringenstudio om de uitgebreide mogelijkheden persoonlijk te demonstreren.

Zelf uw verlovingsring op maat maken

Er zijn verschillende manieren waarop u uw verlovingsring bij Juwelier De Tijd op maat kunt laten maken. Zo kunt u een ring uit onze bestaande collectie personaliseren met een gravure of ander persoonlijk detail. Nog unieker is de kans om uw ring samen met onze designers helemaal zelf te ontwerpen. Van de vorm tot edelmetalen; alles is volledig maatwerk.

Gaat uw voorkeur uit naar een gouden ring met diamant? Dan is het geruststellend om te weten dat wij in ons atelier alleen Fairmined-goud gebruiken. Dit goud is gedolven onder betere werkomstandigheden voor arbeiders en staat garant voor een eerlijker beloning. Daarnaast werken wij alleen met conflictvrije diamanten, zoals aangetoond door een Kimberley-certificering.

 

Verlovingsring op maat kopen bij Juwelier De Tijd

Een verlovingsring op maat biedt de unieke kans om een onvergetelijke indruk achter te laten tijdens uw huwelijksaanzoek. Een schitterende ring illustreert uw eindeloze liefde en vertelt meer over uw gevoelens dan u mogelijk kunt verwoorden. De meester-goudsmeden van Juwelier De Tijd helpen u graag bij het creëren van het sieraad van uw dromen en besteden aandacht aan de kleinste details.

Kunt u niet wachten met uw romantische aanzoek en wilt u uw verlovingsring op maat snel kopen of ontwerpen? Laat u alvast inspireren door de diverse ontwerpen in onze webshop en maak een afspraak voor een bezoek aan onze verlovingsringenstudio. Wij geven u persoonlijk maatwerk advies om al uw wensen te verwezenlijken. Neem contact op via 0314 39 20 66 of info@juwelierdetijd.nl.

×