Design ringen | Grote collectie

De ring is door zijn cirkelvorm een tijdloos symbool van oneindigheid en eeuwigheid. Design ringen worden echter ook al tienduizenden jaren gedragen voor decoratieve doeleinden. Bij Juwelier De Tijd vindt u een schitterende ringcollectie met een diversiteit aan pure en eigentijdse designs. Ook kunt u uw gedroomde design ringen bij ons helemaal zelf ontwerpen.

Aparte design ringen voor dames en heren

Design ring Soirée - High JewelleryDesign ringen zijn er in vele vormen; van klassieke zegelringen voor heren tot spanringen voor dames. Goud is van oorsprong het meest gekozen edelmetaal voor een ring en bij Juwelier De Tijd bieden we u dan ook de keuze uit een variëteit aan goudkleuren. Ook kunt u het sieraad in een ander edelmetaal laten uitvoeren, zoals platina of zilver.

Opvallend aan onze moderne ringcollectie is de grote hoeveelheid bijzondere en aparte ontwerpen. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk en kopen in op internationale beurzen zoals die in Hong Kong, München, Vicenza en Las Vegas. Hierdoor heeft u de keuze uit een gevarieerde collectie design ringen met een zeer exclusieve uitstraling en hoge kwaliteitsgraad.

Exclusieve ringen van topmerken

In de laatste categorie vallen zeker ringen van topmerken als Henrich&Denzel, Schaffrath en Niessing. Zo heeft de elegante Tenda-ring van Henrich&Denzel diverse prestigieuze designawards in de wacht gesleept, waaronder de Red Dot Award 2014, de Las Vegas Couture Design Award Innovation 2014 en de German Design Award 2018.

Ook bekroond met verschillende internationale prijzen is de fantastische Liberté-ring van Schaffrath. Dankzij het gepatenteerde zetsysteem kan de diamant in de ring 360 graden bewegen en danst deze als het ware in de zetting. Ook de iconische spanring van Niessing (ontworpen in de jaren 70 door Walter Wittek) mag in dit illustere rijtje niet ontbreken. Door de onzichtbare zetting lijkt de diamant gracieus over de vinger te zweven.

Ontwerp uw design ring met edelsteen zelf

De tijdloze design ringen van bovengenoemde én andere topmerken vindt u in de uitgebreide collectie van Juwelier De Tijd. Wilt u een ring met een nog aparter of opvallender design? Dan kunt u uw sieraad in overleg met onze professionele designers volledig zelf ontwerpen. Extra karakter voegt u toe met een bijzondere gravure in de vorm van een lijfspreuk, naam, foto- of vingerafdruk.

Voor uw ringontwerp kiest u zelf het gewenste edelmetaal en eventueel edelsteen, zoals goud en diamant. Een geruststellende gedachte hierbij is dat wij in ons atelier alleen conflictvrije diamanten en Fairmined-goud gebruiken voor de vervaardiging van uw juwelen. Dat laatste verzekert u van betere werkomstandigheden en verdiensten voor arbeiders betrokken bij gouddelving.

 

Design ringen kopen bij Juwelier De Tijd

Design ringen van Juwelier De Tijd vallen op door een smaakvol ontwerp, de beste edelstenen en -metalen en een zeer verfijnde afwerking. De eeuwenoude kennis van onze meester-goudsmeden vormt samen met de modernste technologie een krachtige combinatie. Wij staan voor de kwaliteit van onze sieraden en overhandigen u bij aankoop dan ook een certificaat van echtheid.

Wilt u direct uw design ringen kopen of ontwerpen? Bekijk het gevarieerde aanbod in onze online webshop of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze boutique. Hier tonen we u graag persoonlijk in alle rust onze grote collectie en voorzien we u van advies op maat. Meer weten? Bel ons op 0314 39 20 66 of stuur een mail naar info@juwelierdetijd.nl.