Goedkope trouwring kopen

Zijn jullie op zoek naar trouwringen? Bij Juwelier De Tijd kunnen jullie een goedkope trouwring kopen.

Neem de tijd
Ten eerste is het heel verstandig om op tijd te beginnen met oriënteren. De keuze en mogelijkheden zijn namelijk enorm groot en hierdoor kunt u rustig een goedkope trouwring kopen. Wij zorgen ervoor dat alles overzichtelijk blijft voor jullie. De normale levertijd is ongeveer drie weken. Echter kunnen ringen met spoed binnen vijf werkdagen geleverd worden.

Bij Juwelier De Tijd kunnen jullie altijd vrijblijvend binnenlopen. Echter is het wel prettig om een afspraak te maken zodat wij goed de tijd voor jullie kunnen nemen. Normaal gesproken duurt een afspraak ongeveer 1 tot 2 uur. Ook is het mogelijk om buiten onze openingstijden een afspraak te maken.

Goedkope trouwring kopen bij een trouwringenspecialist
Wij als trouwringenspecialist hebben ons toegelegd op de verkoop van trouwringen. We hebben daarom een uitgebreidere collectie in huis dan een juwelier en dat biedt meer mogelijkheden. Daarnaast zijn wij in staat om trouwringen in ons eigen atelier te vervaardigen met de nieuwste technieken. Hierdoor hoeven wij nooit nee te zeggen en kunnen wij aan iedereen de perfecte trouwring bieden.

Wanneer jullie een goedkope trouwring kopen, hoeft dit niet te betekenen dat deze trouwring minder mooi of bijzonder is. Ook dan gelden de voordelen van Juwelier De Tijd:

  • Keuze uit duizenden modellen
  • Custom made ontworpen trouwringen
  • Ieder jaar gratis professionele reiniging en controle op zettingen
  • Gratis verzekerd tegen diefstal of verlies
  • Levenslange garantie op materiaal en fabricage
  • Gratis graveren
  • Maatgarantie (geldt voor de meeste modellen)
  • Rechtstreekse inkoop van de grootste trouwringen fabrikanten van Europa

De afwerking van trouwringen
Trouwringen kunnen op allerlei manieren afgewerkt worden. Hoog glans, mat, ijsmat, gezandstraald, satijnmat of gehamerd. Wij hebben hier diverse voorbeelden van op voorraad en leggen u graag het verschil uit. Hebben jullie beiden een andere smaak? Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen gezamenlijk met jullie tot een ontwerp komen waarin niemand concessies hoeft te doen en jullie allebei helemaal tevreden mee zijn.

Willen jullie een goedkope trouwring kopen? Bij Juwelier De Tijd is dat mogelijk. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

×